עבור לתוכן

איפה אני משיג בארץ את הספר The Anarchist Cook Book

Featured Replies

פורסם

בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב .

תודה :smile1:

פורסם

בחנות מן הסתם לא תמצא. ברשת זה מסתובב כבר כמה שנים טובות (נתקלתי בזה עוד כשהייתי בתיכון, ועברו כבר איזה 6 שנים מאז...) ואפילו בחינם.

בכל מקרה לא מדובר בחומר קריאה מומלץ במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אני מודע במאה אחוז שהוא לא הכי מדויק ,אבל בגלל שיש לי רקע בכימיה וביולוגיה ,בהחלט אין לי בעייה להסיק מסקנות וליראות מה מסוכן ומה לא מדויק .

בכל מיקרה אני רק רוצה כוון כללי לכל השטויות האלו .

אגב ,העיניין עם ה cia \fbi הוא אמיתי (קשה לי להאמין ,למורת שהחומר בספר הזה בהחלט יכול להיות מסוכן ).

פורסם

אני נתקלתי בספר הזה לראשונה ברשת, לפני עשר שנים בערך.

אני מאמין שהוא עדיין מסתובב כאן, ברשת, בגירסאת TXT או PDF....

אולי תוכל למצוא אותו בלינק הבא:

http://www.pdf-search-engine.com/anarchist-cookbook-pdf.html

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ,אני אדפדף שם .

רק עודשאלה קטנה

אגב ,העיניין עם ה cia \fbi הוא אמיתי (קשה לי להאמין ,למורת שהחומר בספר הזה בהחלט יכול להיות מסוכן ).
פורסם

בולשיט גמור.

פורסם
  • מחבר

בולשיט גמור.

אוקי ,זה דיי חד ,יש לך נימוק לזה ?

פורסם

כרגע הספר הוא מקום 8296 ברשימת רבי המכר של אמאזון, אשר מתעדכנת כמובן מנתוני המכירות האמיתיים של אמאזון. בספטמבר שנת 2000 היה הספר במקום ה-1572 באותה רשימה.

אמנם אין בידי את נתוני המכירות עצמם, אבל יש להניח כי מדובר על כמות גדולה מאוד של הזמנות בכל שנה... כמות הגורמת לרעיון שהסוכנויות האמריקאיות עוקבות אחרי כל רוכש להיראות בלתי-סביר בעליל. אפילו אם נניח שאותן סוכנויות ניסו לבצע מהלך כזה - איזה שימוש מעשי יש להן ברשימה ארוכה להחריד של צרכנים שכל שידוע עליהם הוא שהם רכשו את הספר הזה?

פורסם
  • מחבר

אפילו אם נניח שאותן סוכנויות ניסו לבצע מהלך כזה - איזה שימוש מעשי יש להן ברשימה ארוכה להחריד של צרכנים שכל שידוע עליהם הוא שהם רכשו את הספר הזה?

הם גם יודעים :שם \ מקום מגורים \פרטים אישים כמו תאריך ומוצא אתני ,לפי כל אלו הם יכולים "ליירט" קבוצות סיכון ,בקיצור לדעתי זה סביר מאוד .

השאלה עם מישהו נתקל במסמך או כתבה שמחזקת \ מפריכה את הטענה .

אגב מקום 8000 ומשהו ברשימה של אמזון זה לא ביג דיל .

פורסם

משהו פה לא כל כך ברור לי

את הFBI מעניין אם אתה יודע להכין פצצת סירחון ?

למה שהם "יעקבו" אחרייך ?

פורסם

למה שהם יעקבו אחריך? כי אתה יודע להכין פצצת חארטה מידע בסיסי בכימיה ::)(דבר שעשרות אלפי אנשים יכולים לדעת מבלי לעשות בו שימוש)

בולשיט.

פורסם

מדהים.

כל ילד בן 12 שמכין חביתה מחזיק מעצמו שף סטפן וכל ילד שמכין פצצת סירחון חושב שסבא"א יזהירו מפניו.

צאו מהסרט,ל-FBI יש דברים טובים יותר להתעסק איתו..

פורסם
  • מחבר

מדהים.

כל ילד בן 12 שמכין חביתה מחזיק מעצמו שף סטפן וכל ילד שמכין פצצת סירחון חושב שסבא"א יזהירו מפניו.

צאו מהסרט,ל-FBI יש דברים טובים יותר להתעסק איתו..

לא יפה לקרוא לי ילד בן 12 בלי לדעת עם מי אתה מדבר .

בכל מיקרה ,אני לא מחזיק מעצמי ,אבל בספר הזה יש המון מידע שבזכותו אפשר לעשות "קצת" יותר מפצצת סירחון ,לכן אני חושב שיש בזה סכנה פוטנציאלית ,ועם לcia יש את הכוח ליירט 3 ומשהו מילירד הודעות דואר אלקטרוני ביום ,אני חושב שמין הסתם שאין סיבה שהם לא יכלו לעקוב אחרי הקונים של הספר .

בכל מיקרה ,כל השטות הזות מתבססת רק על שמועות ,וגם לדעתי זה פטתי ש הfbi או ה cia יעקבו אחרי מישהו שקנה ספר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים