פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר מה שאני רוצה לדעת זה איך אני יכול יותר לבטח את עצמי כלומר להיות יותר מוגןדלת פלדלת אפשר לפרוץ בקלות לפי מה ששמעתי
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים זה שאתה מאמין שמשהו אמיתי לא בהכרח מעיד על היותו ממשי, הדימיון שלנו כל כך חזק שזה עלול להפתיע לפעמים.ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע ולא לסמוך על עיצות בפורום אינטרנטי.לשאלתך, אם משהו ממש רוצה לעבור דלת פלדלת, עם האמצעים הנכונים אני די בטוח שאפשר לעבור אותה\לפתוח אותה, למרות שסה"כ זה יותר בטוח מדלת עץ ממוצעת (למשל בעיטה חזקה, או פטיש 5 קילו לא יעבדו כל כך עם פלדת). אבל אם אתה באמת לא מדמיין את כל העסק, ובאמת הסתבכת עם גורמים שיכולים ורוצים לפגוע בך, אל תסתפק בלשבת מאחורי דלת נעולה בבית.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים תנסה לחשוב על זה ככה:למה שמישהו בעצם ירצה לפגוע בך ?, מה יהיה המניע שלו ?ותתחיל ללכת לאיזה כיוון של אומנות לחימה או משהו בסגנון זה יעלה לך את הביטחון..
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים WOOPER, ישנה סתירה פנימית יסודית מאוד בדבריך: אתה טוען שהפחדים מבוססים ואינם פרי הדמיון, אך בו בזמן מוצא לנכון לציין ש"עד לפני 3 חודשים הייתי בסדר גמור נפשית". אנא הסבר את עצמך.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר אני מתכון שהפחד הזה יש לו סיבה התכונתי במשפט שלא השתגעתי בגיל 23 פתאום אני באמת אשנה את המשפט
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים תנסה לחשוב על זה ככה: למה שמישהו בעצם ירצה לפגוע בך ?, מה יהיה המניע שלו ? ותתחיל ללכת לאיזה כיוון של אומנות לחימה או משהו בסגנון זה יעלה לך את הביטחון.. חחח... לא רוצה לגרום לו להרגשה לא טובה, אבל בטח שמעת על אנשים שקוראים להם "ערסים". אתה חושב שיש להם סיבה לזה שהם דוקרים כל היום?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אם תספר טיפה יותר פרטים יוכלו לעזור לך........ כך זה .... זה כמו לבו למישהוא יש לי בעיה אבל אני לא רוצה לספר אותה....
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים חחח... לא רוצה לגרום לו להרגשה לא טובה, אבל בטח שמעת על אנשים שקוראים להם "ערסים". אתה חושב שיש להם סיבה לזה שהם דוקרים כל היום? אבל אותם הערסים לא ילכו למישהו ויפרצו פלדלת רק בגלל שמשעמם להם . פותח הדיון תספר בקצרה את את הסיפור שקרה.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מישהו במקרה "איים" עליך באינטרנט?זה מה שאני מסיק לפחות מאופי החיים שלך..תספר באמת, אפשר להמשיך לנחש ככה עד מחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.