עבור לתוכן

שאלה על קצונה וזמן תפקיד

Featured Replies

פורסם

אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב

פורסם

זה תלוי בכל כך הרבה דברים שתשובה ברורה אתה לא תקבל פה, אבל בלי קשר לכלום, תנסה להרגע ולהתעלם ממנה עד כמה שאתה יכול.

פורסם
  • מחבר

משתדל..בסך הכל יש לי שירות קל לא שבתות לא שמירות עושה יומיות , אני לא מתלונן אנשים עובדים הרבה יותר קשה ממני במקומות אחרים..אבל איכשהוא היא מצליחה להוציא ממני את כל העצבנים , היא מהאנשים האלה שהם over נחמדים בטון דיבור שלהם , היא מבקשת דברים שהרי אני לא יכול לסרב להם אבל בסגנון "pretty fucking please" שבא לי להתפוצץ עליה.

אני עושה שליחויות בשבילה בכמות מטורפת , בחודש יש לי קילומטרז' על אוטובוסים של אגד כמו מטוס של אל על לניו יורק , ואם אני מוציא מילה היא אומרת כמה התנאים שלי טובים , חסרת הערכה יכולה לטרטר חייל יום שלם ולאמר לו שהוא חסר תועלת אחרי שניסה כל דבר בשבילה, יצאו לי ורידים במקומות שלא ידעתי שיכולים לצאת , בסוף יצאו לי סכינים מהידיים ואני יהפוך לחיה שעירה .

פורסם

if you can't beat them, join them !

פורסם
  • מחבר

קצונה? זה מוות איטי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים