עבור לתוכן

עזרה במציאת לוח אם שיתאים לE6300

Featured Replies

פורסם

השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV

... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם

פורסם

ממש לא באותו מחיר

גם לוח G31 ב300 שקל יתאים למעבד הזה

וגם לוח X48 ב1000 שקל יתאים.

ציין תקציב ושימושים בכותרת. ונוכל לעזור יותר

פורסם
  • מחבר

השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV

התקציב שלי ללוח הוא 700

פורסם

לשימושים שלך אין משמעות בבחירת לוח. השאלה היא מה אתה דורש שיהיה בלוח, לאילו דברים אתה זקוק.

האם חשוב לך שיהיו חיבורים מסוימים שלא נמצאים בכל לוח?

או האם ישנו חיבור מסוים שהוא נפוץ אך ברצונך שבלוח תהיה כמות יותר נכבדת שלו?

כמו כן האם אתה מתכנן אוברקלוק? אם כן אז עם איזה קירור? מה הציפיות בנוגע ל-OC?

ובאיזה חיבור משתמש כרטיס הטלויזיה שלך?

נ.ב.- לגבי המעבדים הרשומים בכותרת הדיון. אם עוד לא קנית ותהיה מעוניין אז אולי ישנם מעבדים שיהיו עדיפים למטרות שלך.

פורסם
  • מחבר

מה זה אובר קלוק וOC אני לא מבין

ובלוח העיקר שיהיו חיבורי PCI לכרטיס טלויזיה ולכרטיס רשת אני מעדיף שיהיה 3 חיבורים למקרה שאני ירצה לחבר כרטיס קול

לא קניתי מעבד עדיין

פורסם
  • מחבר

יש הצעות?

פורסם

אוברקלוק, Overclock זוהי בעצם המהרה של מהירות השעון המקורית ברכיב אלקטרוני מסויים מהתדר המקורי של החברה (תדר סטוק), לתוצאות שאתה רוצה בכדי לקבל ביצועים טובים יותר. לדוגמה, לי יש מרובע ליבות (Q6600) שבא בתדר סטוק של 2.4GHz, אבל לי זה לא מספיק, אז אני מבצע את תהליך האוברקלוק וממהיר את תדר השעון ל 3.4GHz, בכדי לקבל ביצועים עדיפים במעמסות (כמו למשל משחקים כבדים). בכדי לעשות אוברקלוק צריך לדעת הרבה, משהו שלא אוכל לפרט כאן, אבל תוכל למצוא מדריכים בשפע אם תהיה מעוניין.

לגבי המעבדים שאתה רוצה לקנות, לדעתי אתה לא צריך מעבד כ"כ חזק לשימושים שלך. E6300 יהיה די והותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר אחיי

אני ילך על המעבד שאמרת ..

עכשיו נשאר לי הלוח אם, אתה יכול להציע לי לוח טוב ?אני משקיע 500שח גג ללוח

פורסם

השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים?

אם כן והתקציב מאפשר אז ה-710 יהיה עדיף ולא לרדת לכיוון של E6300/Athlon 2 250.

פורסם

תודה על ההסבר אחיי

אני ילך על המעבד שאמרת ..

עכשיו נשאר לי הלוח אם, אתה יכול להציע לי לוח טוב ?אני משקיע 500שח גג ללוח

אין בעיה.

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק לא תצטרך יותר מזה http://skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm.

השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים?

אם כן והתקציב מאפשר אז ה-710 יהיה עדיף ולא לרדת לכיוון של E6300/Athlon 2 250.

לדעתי הוא לרוב באינטרנט ובאופיס ורק לעיתים משחק במשחקים קלים, האם אני צודק ar2r?

פורסם

מה זה לדעתך? אנחנו דנים כאן בעובדות, הוא לא ציין ולכן שאלתי.

וגם אין שום משמעות למה שהוא עושה רוב הזמן במחשב. אם הוא משחק ב-1% מהזמן אז יספיק לו פנטיום 3 עם וודו 3000? לא.. מה שמשנה זה באילו משחקים הוא יבחר לשחק, מאילו הגדרות הוא מצפה להנות וכמובן שאיזה כרטיס מסך יהיה.

במצבים מסוימים לא יהיה הבדל בין i7-870 ל-E6300 אבל זה לא אומר שצריך למהר כי במשחקים אחרים המשמעות עצומה כמו הפרשי המחיר.

פורסם
  • מחבר

אני הרוב באינטרנט ומתעסק בתוכנות להכנת מוסיקה ומשחקים אני רוצה שהמחשב יסחוב משחקים כמו GTA IV אני לא יודע מההכוונה משחקים קלים אצלכם

פורסם

אתה רוצה שהמחשב יוכל לסחוב GTA IV, או שאתה גם מתכוון לשחק בו? אם כן לאיזה הגדרות אתה שואף להגיע? אתה מסופק מביצועים מינאליסטיים או שאתה חובב ביצועים?

פורסם

אני לא מבין למה נתת את הלינק הזה? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים