עבור לתוכן

ציוד הקפי ומשחקים לפלייסטיישן 3

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

התחדשתי בPS3 SLIM , רציתי לדעת האם כדאי לקנות ציוד הקפי כגון בקר משחק נוסף ומשחקים בארה"ב האם ישנם הגבלות מסויימות

אשמח לקבל תשובה מהר

ואיזה משחקים ממולצים ( קניתי VEGAS2) משחק נחמד

בPC שהיה לי עד עכשיו בעיקר שיחקתי את הסדרה של ספלינטר סל

פורסם

בקר נוסף תמיד טוב למשחקי מכות וכדורגל/כדורסל זה תמיד כיף כשבאים חברים לשחק נגדם

פורסם

מומלץ לקנות בקר נוסף, עדיף מחו"ל יצא לך הרבה יותר זול.

ספלינטר סל החדש לא יצא ל PS3, רק ל XBOX360 ולמחשב.

משחקים כדאי לקנות כאלה שלא יוצאים גם למחשב.

MotorStorm (מרוצים, שיחקתי בו הוא מאוד טוב).

Metal Gear Solid (ניראה לי שרק 4 יצא ל PS3 אבל אמור להיות בקרוב גם חידושים לקודמים).

Resistance ו Resistance2.

Uncharted: Drakes Fortune ובקרוב גם Uncharted 2.

Killzone 2

Ratchet & Clank החדשים

Infamous

Midnight Club: Los Angeles

Little Big Planet

Gran Turismo החדשים

ה BATMAN החדש, לגירסת ה PS3 יש אפשרות לשחק עם הג'וקר.

פורסם
  • מחבר

היי תודה למגיבים

דבר נוסף לגבי משחקי "חברה" נקרא לזה כך יש משהו מומלץ בתחום הכדורגל/ מרוצי מכוניות שניתן לשחק אחד נגד השני

כמו כן האם יש משחקי" בנות" נקרא לזה לא אלימים ונחמדים וקלילים ( בשביל האישה) משהו כמו שהיה במחשב SONIC וכד'

ודבר אחרון האם כדאי לקנות KIIL ZONE 2 אם לא שיחקתי בראשון?

ואם אני אקנה את המשחקים בארה"ב האם זה דורש התיחסות לגבי סוג שידור או שאין בעיה כזו במשחקים

פורסם

אין הגנה למשחקים, אפשר לקנות איזה גירסה שאתה רוצה.

אפשר לשחק ב KILL ZONE2 בלי לשחק בראשון, יהיה חסר לך ידע קודם בסידרה אבל הסיפור במשחק הזה הוא לא הדבר החשוב ביותר.

כדורגל יש את הרגילים PES ו FIFA ואולי עוד כמה קטנים. אם אתה רוצה לקנות אז כדאי את הגירסאות שיצאו השנה. מרוצים אין כל כך היום, נדיר למצוא משחק שמאפשר פיצול מסך ל 2 שחקנים. אני יודע ש BLUR יתמוך בעד 4 שחקנים כשהוא יצא וב Gran Turismo 5 יש אפשרות ל 2 שחקנים.

אם אתה רוצה יש גם משחקים כמו Virtua Fighter 5, UFC 2009 Undisputed, Street Fighter 4, Fight Night Round 4 (ו TEKKEN כמובן).

ב Motorstorm ו Motorstorm Pacific Rift לא ניראה לי שיש אפשרות לפיצול מסך אבל מדובר במשחקים טובים.

משחקים שיתאימו גם לאישה יש אבל לא הרבה. יש את Little Big Planet (יתאים לכולם), Ratchet & Clank משחק מאוד קליל וטוב אבל ברובו מבוסס על לרוץ ולירות, שווה לנסות גם איתה. יש גם דיי הרבה משחקים זולים ב PSN כמו Fat Princess שיכולים להתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים