עבור לתוכן

לא מצליח לקרוא את הדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי

כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו

"unable to read disc"

מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה?

תודה!!! :)

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי

כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו

"unable to read disc"

הגנה אזורית חביבי

נינטנדו בדור הזה המשיכה יחד אם מקרוסופט בדבר מעצבן בשם "הגנה אזורית " בקונסולות הניחות שלה

(בנידות זה לא קיים )

רק סוני לא עושה הגנה כזאת ב PS3 אבל כן יש לה הגנה אזורית למשחקי PS1-2 וDVD\בלו רי

בכל מקרה מה שזה אומר מבחינת קונסולות שמשתמשות הזה זה שהעולם "מתחלק" ל3 אזורי שיווק

1-יבשות אמריקה

2-אזור אסיה

3-אירופה ואוסטרליה -בישראל נהוג למכור קונסולות מהאזור שיווק האירופי

עכשיו קונסולות שנמכרות באופן רישמי באחד מהאזורים האלו אמורות לתת לך רק משחקים שפתוחים לאזור הזה

(ב360 לפעמים יש משחקים שפתוחים לכל האזורים )

ולא נותנות לך לשחק משחקים מאזור אחר

(אתה כן יכול לקנות קונסולה אמריקאית ולשחק איתה משחקים אמריקאים בארץ אבל לא משחקים ששיכים לאזור אחר )

עכשיו לך יש כניראה קונסולה מאזור אירופה והכינוי לאזור הזה הוא PAL

ואתה כניראה קניתה משחקים מאזור אמריקה שהכינוי שלו זה NTSC

דרך אגב יש גם JNTSC שזה יפן

והקונסולת PAL שלך לא אמורה לקרוא משחקים כאלו

פתרון ? -אין היום פתרון נורמלי

פעם הייתה תוכנה חוקית שאפשרה הרצה של משחקים מאזור אחר בלי שום סיכון אבל נינטנדו עשתה עדכוני תוכנה שחסמו את זה

הרצה דרך ציפ למשחקים כאלו מסוכנת ויכולה לגרום לבריק או חצי בריק לקונסולה (בריק=קלקול)

האפשרויות שכן יש היום זה או למכור את המשחקים ויש בארץ בעלי WII אם קונסולות NTSC

או לחלופין למכור את קונסולת הPAL ולקנות קונסולת NTSC (צריך רק ספק כוח אירופי למקרה כזה )

פורסם
  • מחבר

אוי לא...נדפקתי...

טוב, תודה בכל מקרה אתה ממש עזרת לי להבין את כל העניין :)

אתה יודע אולי על אתרים או מקומות שאני יכולה למכור את כל הדיסקים שקניתי והלכו לטימיון?

פורסם

יש באתר הזה מקום ליד שניה

וחוץ מזה יש אתרי יד שניה אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים