עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד בארה"ב. ללימודים ומשחקים. עד 1400 דולר

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית.

נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש.

והמליץ לי על המחשב הבא:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740

הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד.

אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות.

אפרט מה חשוב לי:

אחריות בינלאומית

יכולת להריץ משחקים

אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם.

4"15

לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות.

לא חשוב לי קירור לאוברקלוק.

אין צורך בכונן בלו ריי

ותקציב של עד 1400$

.

תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי

פורסם

רמת משחקים גבוהה וניידות טובה אלו דברים מנוגדים. צריך למצוא פשרה באמצע או לוותר על אחד מהם.

תסתכל על ה-Asus N81, זה מחשב של 14.1" אבל עם משקל וגודל שמתחרה במחשבי 15.4" קלים. עם זאת, עדיין נותן כרטיס מסך חזק מאד בשביל גודלו.

ב-15.4"-15.6" יש הרבה מחשבים שיאפשרו כרטיס מסך נפרד של Midrange ורמת משחק סבירה בהחלט. מעבר לכך, יש גם כמובן הרבה מחשבים קטנים יותר עם כרטיסי מסך בסיסיים שכן יספיקו להרצה של משחקים ברמה נמוכה יותר (כרטיסי מסך כאלו יתמודדו עם רוב הדברים שאינם משחקים כבדים במיוחד אולם יחייבו פשרות בהגדרות). השאלה היא פשוט לאיזו רמה אתה מצפה ועל מה אתה מעדיף להתפשר. אם מה שאתה רוצה זה כרטיס מסך רציני של גיימינג , תצטרך לוותר על המשקל והגודל.

פורסם

אני ממליץ על הG51VX RX05, מחשב מדהים (נימצא בבעלותי) מריץ משחקים מצוין, חיסרון יחיד שלו זה חיי סוללה אבל הוא עולה 400$ פחות מהתקציב שלך וביתר תוכל לקנות סוללה 9 CELL, הדגם של הסוללה הוא A33-M50 היא עולה 150$

http://www.global-laptop-batteries.com/asus-laptop-battery/9-cell-7200mah-asus-A33-M50-90-NED1B2100Y-m50-battery.html

הסתובבתי איצו הוא לא הכי כבד

והכי חשבו זה שיש לו אחריות מלאה בארץ

פורסם
  • מחבר

אז באמת יש פה קונצנזוס לטובת אסוס?

הסתכלתי על ה G51VX RX05 והוא נראה בסדר גמור! השאלה אם מבחינת גודל הוא לא ממש עצום.

האם 4ג"ב ראם עדיין רלוונטי? לא כדאי לשקול 8גיגה? או לפחות מחשב עם אפשרות להרחבה בעתיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים