עבור לתוכן

מחשב נייד - גרפי לעיצוב ועריכת וידאו - עד 9000 שקל

Featured Replies

פורסם

טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID

צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים

אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16

יצרן

DELL

דגם מכונה

Studio XPS 16

מעבד

מעבד

Intel® Core 2 Duo Processor T9400

מהירות

2.53GHz/1066MHz FSB

זיכרון מטמון

6MB L2 Cache

זיכרון

נפח

4096MB DDR3 1066MHz/4GB

איחסון

גודל דיסק

320GB

מהירות דיסק

7200rpm

כוננים

DVD Multi Burner

Yes

מסך

סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx

גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb

תקשורת

מודם 56K No

כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45

Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card

WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n

יציאות

Parallel No

Serial No

S-Video Out 15pin VGA video connector

USB 3xUSB 2.0 Port

RJ-11 /RJ45 Yes

HDMI +

eSATA +

FireWire IEEE 1394a

מערכת הפעלה

מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium

אחריות ושירות

משך האחריות שלוש שנים באתר הלקוח במעבדות DELL ישראל

סוללה 6 תאים

משקל 2.91 ק"ג

האם הוא מתאים או שיש מתאימים יותר?

ומה אני בכלל צריכה לבדוק במחשב לתוכנות האלו?

תודה,

חן

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום,

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקים

עם תקציב כלכך מכובד ה-XPS 16 הוא לא בהכרח מה שהייתי בוחרת. האם יש לך העדפות ספציפיות לגבי הרזולוציה/ גודל המסך הנחוץ? האם את מעדיפה מסך מט או מבריק? מה עם משקל רצוי? חיי סוללה? כמה הוא ינוייד?

בעבודה עם תוכנות תלת מימד יש משמעות לסוג ורמת העבודה בבחירה של מפרט מתאים. את עוסקת ברינדור תלת מימדי כבד? עם איזה מפרט מחשב את בדר"כ עובדת.

פורסם
  • מחבר

טוב... וואו..

עד היום רק ערכתי ואכן היו רינדורים אבל מפרטים? אין לי מושג.. עבדתי באולפני עריכה.

אני מתחילה ללמוד באוקטובר עיצוב פנים ובגלל זה התוכנות.

גודל מסך? אני מאמינה עד 16, עדיף מסך מט והוא יהיה נייד..

אבל וגם, אני מחפשת מחשב שיחליף את הנייח שלי, ז"א שאני אהיה בביתי אוכל לחבר אליו מסך נייח ומקלדת ולעבוד מהבית.

יש בי העדפה ל DELL או LENOVO ולא חברות אחרות... כי אחריות בין לאומית זה דבר שחשוב לי מאוד מאוד.

פורסם

לטייל עם 16" זה לא בדיוק ניידות...

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p96.htm

מגיע עם 14.1"

2 ק"ג משקל

מעבד עוצמתי, P9600

וכרטיס מסך Quadro שיעשה לך את החיים יותר קלים בעיצוב.

פורסם

בייחוד אם בבית את מתכוונת לחבר אותו למסך, מקלדת ושאר ירקות, תשקלי לקחת נייד שהוא באמת נייד...

פורסם
  • מחבר

אין לי מה לשקול. לא מעוניינת במסך שהוא מתחת ל15.4

היום עם המחשב ה"משרדי" שלי שהוא 15.6 אני מתניידת בכיף.

תודה

פורסם

בתקציב כזה את יכולה לקנות מחשב עם כרטיס מסך מקצועי (שמיועד לעבודה גרפית ויכול להיות לו יתרון בתוכנות ומצבים מסויימים) ואיכות טובה. הנקודה היא שאין לי דרך לדעת עד כמה יש לך צורך בכרטיס מסך כזה (שעלותו לא מבוטלת), זה תלוי בשימושים הספציפיים שלך. מכיוון שאני אישית לא יודעת מהן דרישות הלימודים בתחום עיצוב הפנים ולא מתמצאת מספיק בדקויות העבודה עם תוכנות גרפיקה מקצועיות אני לא מסוגלת לייעץ לך בנושא יתרונות כרטיס מסך מקצועי על פני כרטיס מסך לגיימינג בשביל השימוש שלך.

הייתי ממליצה שתנסי לברר בדיוק מהן הדרישות בזמן הלימודים ומה את יכולה לצפות לעשות. אולי כדאי לפנות למישהו שכבר לומד את התחום ויכול לייעץ לך בנוגע לכובד המשימות ורמת כרטיס המסך הדרושה. שווה גם לנסות להתייעץ בפורום גרפיקה ממוחשבת, שם מרוכזים אנשים שכן מבינים ביתרונות הספציפיים של כרטיסי גרפיקה מקצועית לכל תחום ותחום.

מנסיון העבר של משתמשים שונים בפורום, נראה כי בדר"כ אין צורך ברמה מאד גבוהה של עיבוד גרפי בזמן הלימודים. שוב, לי אין מידע אישי בנושא, אלו רק הדיווחים ששמעתי מאנשים אחרים.

בכל מקרה, אני הייתי ממליצה לך להסתכל לכיוון של מחשבים עסקים או מקצועיים ולא מחשבים צרכניים. תקבלי איכות טובה יותר ומסך מאט. כמו כן, קל יותר לקבל אחריות בינלאומית על דגמים עסקיים/ מקצועיים והתמיכה שלהם בתחנות עגינה טובה יותר.

מחשבים עסקיים שיתאימו הם ה-T500 של לנובו (שיתרוו בכרטיס מסך היברידי, מאפשר לך לחסוך חיי סוללה בזמן שאין צורך בעבודה מאומצת של כרטיס המסך), וה-8530W של HP. ה-E6500 של דל גם הוא אופציה אך מגיע רק עם כרטיס מסך חלש יותר. כל הדגמים הללו יכנסו בתקציב בקלות ויאפשרו לך לבחור במפרטים עשירים יחסית. רובם כוללים כרטיסי מסך של גיימינג.

מחשבים מקצועיים כוללים את ה-W500 של לנובו, ה-8530W של HP וה-M4400 של דל. מחיריהם של מחשבים אלו גבוה משמעותית והם כוללים כרטיסי מסך מסדרות של גרפיקה מקצועית ובדר"כ גם רזולוציה מאד גבוהה.

דבר אחרון שכדאי לציין בפני מי שמוציא כלכך הרבה כסף הוא האופציה לרכוש בארה"ב. בניידים במחירים כלכך גבוהים ההפרש בין המחירים בארץ למחירים בחו"ל גדול מאד ואם יש לך אפשרות לקנות בארה"ב זה ישתלם לך מאד. ניתן גם לשקול יבוא בדואר של מחשב. זה מסורבל יותר ויקר יותר אבל עם עלות כזו עדיין ישתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים