עבור לתוכן

חטיבת כפיר - מבקש חוות דעת

Featured Replies

פורסם

הכניסו לכם בשטיפת המוח שהחטיבה הזאת עושה שאני ברחתי

בסדר , אני יודע שאתה לא חושב ורק מדקלם

שטיפת מוח? אתה רחוק מאוד.

פשוט אתה מדבר שטויות על חטיבה שבקושי יצא לך להכיר ומנסה להוציא לה שם רע על כלום! גם אני בטירונות והאימון מתקדם שנאתי את החטיבה(איך אפשר שלא אחרי שרואים את קציעות והר קרן) אבל לא, לא ברחתי בגלל זה, ועובדה שחלק גדול מאוד מאלו שהתחילו את השירות בתור לוחמים בגבעתי גם מסיימים שם את השירות בתור לוחמים, ורוב רובם לא מצטערים על זה.

יצא לך לטעום טעימה קטנה מאוד מחטיבת גבעתי ואין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה סתם מלכלך על החטיבה בגלל חוויה רעה שאתה עברת.

ועוד פעם בקשר לכפיר לדעתי אחלה חטיבה לא נופלת משום חטיבה אחרת בצה"ל.

• תגובות 42
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

- לא יצא לי להכיר חוץ מהבט''רים אבל מהיחס המשפיל והמזעזע ומשלושת האנשים שהתאבדו בזמן שהייתי שם אני יכול להסיק הרבה

- כשמג''ד הבא''ח (שהיה סמח''ט גבעתי) וכשיגמור את התפקיד הוא כנראה יהיה מח''ט חטיבה מרחבית משקר לך בפנים ואתה כולה טירון שחודש בצבא

אז משהו מסריח

- כשיצאנו לשטח לשבוע תבור מישהו שכח להביא עוקב של מים וגם לא תיקן את הטעות שלו והמכ''ים והסמל המשיכו לטרטר כרגיל אז פשוט לא היה לנו מה לשתות

ושליש מחלקה התעלפה

- יש שני סוגים של אנשים בצבא : אלה שכשמתייחסים אליהם לא כמו שצריך עומדים נגד המערכת ונלחמים ואלו שפשוט אומרים לעצמם "ככה זה צבא אין מה לעשות"

וזורמים - אני מהסוג השני

- אתה מוכן להגיב על הלינק פה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/936/684.html ?

אולי על זה http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=648997 (חודשיים ביקש קב''ן ותלה חבלי תליה בהר קרן ולא עשו עם זה כלום)??

בנוסף לכל אלו אף פעם לא שמעתי על פלוגות ותיקות בגבעתי שהתמרדו נגד תקנות חדשות וזה רק מוכיח את טענתי שהחטיבה היא חטיבה שהופכת את לוחמיה

לרובוטים מושלמים וחייליה דומים קצת לחיילים נאצים (אלף אלפי הבדלות) בנכונתם לציית לפקודות.

הת'רד בכלל על כפיר אז אני אגיד דבר אחד - כפיר אחלה של מקום ואני בטוח שגבעתי חרא אז תתרחק מהחטיבה הסגלגלה

פורסם

טוב, שמע אני לא הולך להיתווכח איתך על זה.

תחשוב מה שאתה רוצה על החטיבה, זכותך. דעתי היא שונה לגמרי אולי באמת המצב הדרדר שם בשנה האחרונה אבל קשה לי להאמין שהדרדר עד כדי כך.

דרך אגב אתה אולי לא שמעת עד התמרדויות אבל לא חסר כאלו בגבעתי (ולא זה לא דבר טוב בכלל).

דרך אגב, כל חיילי צה"ל הם רובוטים שמצייתים לפקודות מי שלא כזה פשוט מוצא את עצמו במעצר\כלא ובסופו של דבר מחוץ לצה"ל.

גבעתי היא חטיבה מצויינת וככה גם גולני,צנחנים,גולני וכפיר.

פורסם

כאחד שמשרת בבסיס האימונים של החטיבה אני יכול להגיד רק דברים טובים.

כפיר מכשירים מקסימום לוחמים ובצורה טובה, תמיד יש חריגים שלא מרוצים אבל בסך הכל אין לי דברים רעים להגיד עליהם.

פורסם

לי זה באמת נשמע כאילו סתם מוציאים שם רע לגבעתי.

קודם כל, משמעת זה אולי הדבר הכי חשוב שצריך להיות בצבא, לא סתם תיענש על סירוב פקודה גם אם היא לא חוקית ( אלא אם כן היא לא חוקית בעליל ) ואין מה להתגאות במרידות בצבא.

בנוסף, אין חייל קרבי שלא שבוז אולי פרט לסיירות המובחרות ביותר שמלאות ב"צהובים" ( לא שזה רע ), כל הדרך שהצבא מתנהל בה רחוקה מלהיות מושלמת אבל בסופו של דבר מוכיחה את עצמה בשטח יותר מכל צבא אחר בעולם!

ונמאס לשמוע אנשים עושים השוואות עם נאצים, זה פשוט בושה שאין לתאר!!! איך אפשר להשוות את הפקודות של החיילים הנאצים למשהו אחד שנעשה בצה"ל?!?!!?

פורסם

לי זה באמת נשמע כאילו סתם מוציאים שם רע לגבעתי.

קודם כל, משמעת זה אולי הדבר הכי חשוב שצריך להיות בצבא, לא סתם תיענש על סירוב פקודה גם אם היא לא חוקית ( אלא אם כן היא לא חוקית בעליל ) ואין מה להתגאות במרידות בצבא.

בנוסף, אין חייל קרבי שלא שבוז אולי פרט לסיירות המובחרות ביותר שמלאות ב"צהובים" ( לא שזה רע ), כל הדרך שהצבא מתנהל בה רחוקה מלהיות מושלמת אבל בסופו של דבר מוכיחה את עצמה בשטח יותר מכל צבא אחר בעולם!

ונמאס לשמוע אנשים עושים השוואות עם נאצים, זה פשוט בושה שאין לתאר!!! איך אפשר להשוות את הפקודות של החיילים הנאצים למשהו אחד שנעשה בצה"ל?!?!!?

כאילו מה איך אתה יודע איך הצבא מתנהל כשאתה לא חייל? :bash: HWKIDS

פורסם

:goodposting:

בנוסף לכל אלו אף פעם לא שמעתי על פלוגות ותיקות בגבעתי שהתמרדו נגד תקנות חדשות וזה רק מוכיח את טענתי שהחטיבה היא חטיבה שהופכת את לוחמיה

לרובוטים מושלמים וחייליה דומים קצת לחיילים נאצים (אלף אלפי הבדלות) בנכונתם לציית לפקודות.

חיילים לא יכולים להיות רובוטים - הם צריכים לציית לפקודות אבל רובוטים לגמריי בכלל לא

וyuval1101

ראית את הכתבה של אמנון לוי ? שמעת מה הוא עשה ולא נתנו לו קב''ן ?

ראית את תחקיר מצ''ח שעה אחרי האירוע שהמ''פ אפילו לא קצת מראה רגישות על חייל שלו שהתאבד וכל הזמן מנסה לכסות את התחת ?

ראית שהסמל רודף אחרי החייל שפתח בנפקדות וגורם לו להכניס מחסנית ולדרוך את הנשק ?

יותר מידי דברים רעים קרו שאין מצב שזהו צירוף מקרים - משהו שם רקוב ואני יודע , הייתי שם.

פורסם

כאילו מה איך אתה יודע איך הצבא מתנהל כשאתה לא חייל? :bash: HWKIDS

לא חושב שאמרתי משהו שצריך הסמכה רשמית בשביל זה, אתה לא חייב להתנשא ובטח שלא לשלול את דבריי בלי באמת לתת תגובה רצינית.

giloman: לא קראתי את כל התחקירים שדיברת עליהם, אני אשמח אם תתן קישור.

ובקשר להשוואה של הנאצים, אני מבין שזה רק הגזמה לשם הדגשה ( לפחות מקווה שכך העניין ) אבל זה פשוט הרבה מעבר למיותר, אפילו מגעיל... למרות ה-"אלף אלפי הבדלות".

פורסם

:goodposting:

חיילים לא יכולים להיות רובוטים - הם צריכים לציית לפקודות אבל רובוטים לגמריי בכלל לא

וyuval1101

ראית את הכתבה של אמנון לוי ? שמעת מה הוא עשה ולא נתנו לו קב''ן ?

ראית את תחקיר מצ''ח שעה אחרי האירוע שהמ''פ אפילו לא קצת מראה רגישות על חייל שלו שהתאבד וכל הזמן מנסה לכסות את התחת ?

ראית שהסמל רודף אחרי החייל שפתח בנפקדות וגורם לו להכניס מחסנית ולדרוך את הנשק ?

יותר מידי דברים רעים קרו שאין מצב שזהו צירוף מקרים - משהו שם רקוב ואני יודע , הייתי שם.

גבר אני שירתתי במפקדה של הבאח 3 שנים , נכון יש פדיחות (כמו כל מקום בצהל) , הדבר נובע מרפובליקת בננות שיושבת שם בלשכה .. אבל בסופו של דבר זה מחשל.

ואם בנאדם בוחר להתאבד , אז הוא חלש ....

פורסם

אם היית במפקדת 84 אתה חלש

אני הכרתי אחד שהתאבד (היה איתי בטרום) והוא לא היה חלש , הוא פשוט לא היה מסוגל יותר .

כדאי שתתבגר ותקבל באמת פרופורציה על החיים - לא כל מי שמתאבד חלש.

yuval

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/936/684.html

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=648997

פורסם

חלש ? מה חלש ? אם אני לא לוחם אני לא חזק ..

זה חוסן נפשי של בנאדם ..

פורסם

לא חושב שאמרתי משהו שצריך הסמכה רשמית בשביל זה, אתה לא חייב להתנשא ובטח שלא לשלול את דבריי בלי באמת לתת תגובה רצינית.

giloman: לא קראתי את כל התחקירים שדיברת עליהם, אני אשמח אם תתן קישור.

ובקשר להשוואה של הנאצים, אני מבין שזה רק הגזמה לשם הדגשה ( לפחות מקווה שכך העניין ) אבל זה פשוט הרבה מעבר למיותר, אפילו מגעיל... למרות ה-"אלף אלפי הבדלות".

לא היה לי כוח , אתה כותב כאילו תיודע מזה סיירת כאילו אתה יודע מזה צבא אז מן הסתם בתור אחד שעוד אזרח טרי ,אתה לא יודע מזה צבא

חכה שאתה תתגייס גם אתה תעשה מרידות כנגד הצבא אין מה לעשות זה גוף גדול עם 0% איכפתיות לפרט , שלא יספרו לך יותר מידי סיפורים על זה שלצבא אכפת ממך במיוחד שאתה חייל , אין מה לעשות ככה זה עובד בצבא .

לא חסר דוגמאות לכך ולא חסר מקרים כואבים שנגרמו מחוסר אכפתיות והקטנת ראש, מתוך יאוש של דרגים "עליונים"

גם כל דבר לוקח מאה שנה חייל שצריך לעזור בבית לא יכול לקבל קצבה עם יש הכנסה של 4000 שקל בחודש שזה בזיון כי 4000 שקל בחודש זה סכום זעום לגם משפחה של 3 נפשות קיצר הצבא עובד בצורה ביזיונית , אבל לאט לאט לאט לאט זה משתפר

פורסם

טוב מיצינו, אתם לא מבינים שהדיון על כפיר בלבד וחבל.

סופ"ש נעים. חג שמח. שתהיו לברכה ולא לאזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים