עבור לתוכן

TMS&FOX נפרדים!!

Featured Replies

פורסם

SHIRNOSHE

אמרו לך לחכות כמה ימים, אז תחכה. כל היבבות האלו לא מקדמות שום דבר לשום מקום. תגיד תודה על השקיפות מצד TMS וזהו.

• תגובות 34
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גולשים יקרים,

עברתי על הדיון ואני חושב שקיבלתם תשובות די מפורטות מגל גרניט, שלטענתו מדבר בשם TMS, כמנכ"ל ומייסד TMS ולא בשם TMS&FOX. הצד השני בסיפור, הבעלים של FOX (חברת גלובל טק, זה לא סוד, נראה שכולם פה יודעים כבר), הודיעו שאין ברצונם להגיב באופן רשמי, כל עוד העניין בין הצדדים עומד בעינו. אנחנו מקווים שלאחר שהעניין יוסדר נוכל לקבל תגובה רשמית גם מהצד שלהם.

לכן, שכל אחד יעשה כטוב בעיניו, מבחינת רכישת מערכות מחשב וחלקי מחשב, בין אם מ-TMS או מ-TMS&FOX. לגבי שירות ואחריות, גם כאן גיא גרניט וציין שאם כל אחד יפנה לסניף ממנו רכש את המחשב, הוא יקבל שירות מלא ושהם ב-TMS מוכנים לתת שירות מלא לכל לקוח של TMS&FOX אם יגיע אליהם ב-TMS.

כמובן שנשמח לשמוע כאן על מקרים בהם פניתם למימוש אחריות, בין אם ל-TMS&FOX או ל-TMS, ונתקלתם בבעיות. מעבר לכך, נבקש לשמור על תרבות דיון נאותה. אני אשמור כאן באופן אישי על הדיון ואדאג לטפל בכל בעיה משמעתית.

יום נעים. :)

פורסם

מעקב, מחכה להתפתחות.

פורסם

הערה קטנה: אני מעולם לא הייתי לקוח של FOXPC, TMS או TMS&FOX אבל אני יודע שמFOXPC אני לא אקנה בגלל חוסר השקיפות ללקוחות שלעניות דעתי מעידה גם על רמת השירות.

פורסם

^^^

על איזו חוסר שקיפות אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים