עבור לתוכן

דיון על דואר ישראל - והבעיות שלו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בחלק מהמקרים דואר ישראל סתם רושם שהוא ניסה למסור את החבילה (הדוור בכלל לא מצלצל בדלת או שטוענים שהחבילה גדולה למרות שמדובר בשני כבלים וכו'), קח את זה בחשבון.

עוד 20 דקות אני יוכל לטלפן הפחד שלי זה שהם ישלחו את זה בחזרה ויתחיל סיפור

יש לי בעיה כי לפני החג אני מוצף בעבודה ואין לי הרבה זמן וכוח להתעסק אם זה

וחוץ מזה שעות הפתיחה של הסניף שלי קטנות גם ככה והדוור מגיע אחרי שעות הסגירה של הסניף בדרך כלל

• תגובות 40
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחלק מהמקרים דואר ישראל סתם רושם שהוא ניסה למסור את החבילה (הדוור בכלל לא מצלצל בדלת או שטוענים שהחבילה גדולה למרות שמדובר בשני כבלים וכו'), קח את זה בחשבון.

אכן, קרה גם לי שבאתר הדואר הופיעה הודעה - בעברית - לפיה בוצע נסיון מסירה. מיותר לציין שהייתי בבית במהלך כל היום ואף אחד לא הגיע.

פורסם
  • מחבר

טוב סידרתי את זה הלכתי לדואר ולקחתי את החבילה בלי הפתקית

הדוור יגיע גם ככה שהסניף כבר סגור

הייתי בלחץ כי זאת הזמנה ראשונה מחול ולא ידעתי אם כל הפרטים נכונים

מכס כן שילמתי בערך 130 שקל על חבילה של 144 $

פורסם

מזל טוב קרירין על החבילה הראשונה מחו"ל. :xyxthumbs: כן ירבו הזמנותינו מחו"ל עד שהחנויות בארץ יורידו מחירים לרמה נורמאלית.

פורסם

אבל בבקשה, כן לא ירבו הדיונים שאתה פותח על זה שהזמנת משהו מהאינטרנט...

פורסם
  • מחבר

Milford Cubicle הלחץ של חבילה ראשונה ירד אל תדעג

אין עוד דיונים כאלו מימני כל עוד לא יקרה אף דבר באמת מיוחד

מזל טוב קרירין על החבילה הראשונה מחו"ל. כן ירבו הזמנותינו מחו"ל עד שהחנויות בארץ יורידו מחירים לרמה נורמאלית.

לא חושב שצריך להאשים את החנויות בארץ

יש בעיה שאין נציגויות רישמיות חזקות בארץ בעניני קונסולות

דווקא מוצרים למחשב ומשחקי מחשב נמכרים במחיר נורמלי פה אבל לא קונסולות ואביזרי ומשחקי קונסולות

וחנויות קטנות לא יכולות לפתור את זה לבד -אני לא חושב שנינטנדו מקבלת בכלל הזמנות ישירות מחנויות קטנות בארץ

פורסם

כל הכבוד על ההזמנה מחו"ל, יצאת קינג- כולם כאן צריכים ללמוד.

בדיוק אתמול הזמנתי טרייפוד מיני אלומיניום בדולר ורבע, בארץ הוא עולה 150 שקל.

אני שוקל גם להזמין לחם ביצים וחלב מאיביי רק בשביל הפרנציפ של לא לפרנס את כל הגנבים בארץ.

לא שמתם לב שכל בעל מינימרקט מעופש נוסע בBMW 8 SERIES ?

(אחת הסיבות למה אני תומך במיסים על הירקות- שבעלי בסטה בשוק לא יסעו לי בלמבורגיני, שלא יעבדו עליכם- הם לא עניים וזה לא פוגע בהם)

בקשר לדואר - עוד בדיחה שלדעתי צריך לסגור עם צו בית משפט לאתלר.

6 הזמנות רצופות של חבר שלי נערמו בסניף ללא פתקית הודעה לתא, רק אחרי חודש וחצי הוא החליט ללכת לשם לבדוק את זה וראה את כל החבילות בערימה שם.

מצחיק אותי איך אנשים שמים 8 שעות ביום, כל יום מהחיים שלהם בעבודה והם גם בזה חסרי תועלת לחלוטין ....

אם הייתי משחק כדורגל 8 שעות ביום 20 שנה רצוף הייתי מגיע לגדולות אבל יש כאלה נשארים חסרי תועלת.

פורסם
  • מחבר

סוף סוף גם האתר האנגלי וגם העברי אומרים אותו הדבר שהחבילה נמסרה

אשג גדול לדואר בארץ :lol: :lol: :lol:

בכל מקרה אני רוצה לציין לטובה את הסניף ברעננה הם היו נחמדים ופעלו במהירות

זה לא האשמה שלהם האתר אינטרנט והמכס וכל האחרים

פורסם

כל הכבוד על ההזמנה מחו"ל, יצאת קינג- כולם כאן צריכים ללמוד.

בדיוק אתמול הזמנתי טרייפוד מיני אלומיניום בדולר ורבע, בארץ הוא עולה 150 שקל.

אני שוקל גם להזמין לחם ביצים וחלב מאיביי רק בשביל הפרנציפ של לא לפרנס את כל הגנבים בארץ.

לא שמתם לב שכל בעל מינימרקט מעופש נוסע בBMW 8 SERIES ?

(אחת הסיבות למה אני תומך במיסים על הירקות- שבעלי בסטה בשוק לא יסעו לי בלמבורגיני, שלא יעבדו עליכם- הם לא עניים וזה לא פוגע בהם)

בקשר לדואר - עוד בדיחה שלדעתי צריך לסגור עם צו בית משפט לאתלר.

6 הזמנות רצופות של חבר שלי נערמו בסניף ללא פתקית הודעה לתא, רק אחרי חודש וחצי הוא החליט ללכת לשם לבדוק את זה וראה את כל החבילות בערימה שם.

מצחיק אותי איך אנשים שמים 8 שעות ביום, כל יום מהחיים שלהם בעבודה והם גם בזה חסרי תועלת לחלוטין ....

אם הייתי משחק כדורגל 8 שעות ביום 20 שנה רצוף הייתי מגיע לגדולות אבל יש כאלה נשארים חסרי תועלת.

עכשיו אותו סיפור אצלי. קיבלתי היום בבוקר סוף סוף את הםתק שאמר שזאת הודעה שנייה. (המוצר הגיע כבר לסניף ב 1\9 ולא קיבלתי שום פתק לפני הפתק הזה.

פורסם

אכן, קרה גם לי שבאתר הדואר הופיעה הודעה - בעברית - לפיה בוצע נסיון מסירה. מיותר לציין שהייתי בבית במהלך כל היום ואף אחד לא הגיע.

הדוואר היה באמצע שווארמה, אחרכך הוא ניסה לקום ולא הצליח. אז זה נחשב ניסיון מסירה.

פורסם
  • מחבר

אני אתמול קיבלתי את הפתק של החבילה שכבר הייתה בידים שלי

בכל מקרה כרגע אני מחכה למקרופון נראה כמה זמן זה יקח

הפעם אין מכס אז תאורטית אמור לקחת מהר יותר רק שיש את החגים שזה בכלל בעיתי

פורסם

הזמנתי מוצר מ ebay לפני כחודש, המוצר הגיע לדואר הקרוב אלי ב 1.9 ועד עכשיו לא קיבלתי שום פתק מהדואר (והם לא מוכנים לשחרר אותו בלי הפתק)

עקרונית, אם אתה יודע מספר חבילה (ואתה יודע בד"כ, כי אחרת לא היית יכול לבדוק באתר של רשות הדואר) אתה יכול גם איתו לקבל את החבילה.

הזמנתי כ.מסך, הגיע לדואר בחיפה (ודג'ווד) אחרי כמה ימים. באותו יום שראיתי (באתר הדואר) שהחבילה בחיפה, ניגשתי אליהם עם מספר החבילה ותוך דקה וחצי הייתי בחוץ. אולי פה הם יעילים יותר (וגם די נחמדים), אבל ממש לא חייבים את הפתקית בשביל לקבל את החבילה.

פורסם

פעם מזמן רציתי להזמין שניי MP3 הציעו לי שניים יותר טובים אז אמרתי בסדר (זה היה בחינם)

אחרי שבוע אלחתי לדואר וכיבלתי חבילה ענקית! לא הבנתי מה לעזזל יש בפנים

אז אלחתי והתחלתי לעוצי אותם

אני מוצי אחד כמו שהייתי צריך לקבל ..........עוד אחד אותו הדבר.........עוד MP3 כמו שהייתי צריך לקבל בהתחלה

וזה עדיין לא ניגמר

הוצתי עוד אחד ועוד אחד.....

בסוף קיבלתי 2 כמו שהייתי צריך לקבל

2 כמו שהייתי צריך לקבל בהתחלה

ועוד 1 סתם כניראה היה להם משעמם

סה"כ 5 MP3 :lol: :lol:

ולא שילמתי אפילו על אחד מהם ;D

תודה רבה דואר ישראל !

פורסם
  • מחבר

החבילה השניה שיצא ב11 עדין לא הגיע אבל היה חג ואני לא דואג

פלי אסיה לא נתנו מספר מעקב -אולי לחבילות בפחות מ50$ אין מספר מעקב

אבל גם ככה זה מוצר שאני לא ישתמש בו הרבה בקרוב

וקניתי אותו בתקווה שקאפקום יכניסו תמיכה במקרופון בגרסה המערבית של MH3

פורסם

עקרונית, אם אתה יודע מספר חבילה (ואתה יודע בד"כ, כי אחרת לא היית יכול לבדוק באתר של רשות הדואר) אתה יכול גם איתו לקבל את החבילה.

הזמנתי כ.מסך, הגיע לדואר בחיפה (ודג'ווד) אחרי כמה ימים. באותו יום שראיתי (באתר הדואר) שהחבילה בחיפה, ניגשתי אליהם עם מספר החבילה ותוך דקה וחצי הייתי בחוץ. אולי פה הם יעילים יותר (וגם די נחמדים), אבל ממש לא חייבים את הפתקית בשביל לקבל את החבילה.

רק דיברתי...

שלחתי משהו לתל אביב בדואר רשום, הוא הגיע לסניף הלא נכון ושוכב שם כבר 8 ימים, ואני לא מצליח להשיג את הסניף הזה בטלפון. המוקד הטלפוני של הדואר לא ממש יודע מה לעשות (או לא ממש רוצה), חוץ מלהפנות אותי לסניף בתל אביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים