עבור לתוכן

דיון על דואר ישראל - והבעיות שלו

Featured Replies

פורסם

למרות שקצת דיברנו על הנושא בדיון אחר

אני חושב שכדי לפתוח דיון נפרד על הנושא הזה ספציפית

וקודם כל אני רוצה להגיד שכל מה שאני אומר זה דברים שקראו לי אישית ולא השערות או הערכות

בכל מקרה אני יתחיל את הדיון בציטוט הזה שלקוח מאתר הדואר בעברית ובאנגלית -

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 09/09/2009 ויועבר אל יחידת הדואר מכס ת"א ההגנה 137 להמשך טיפולו.

The item was received on 09/09/2009 from HONG KONG and was forwarded to the nearest post office to the addressee.

אותו אתר דואר ובדקתי באותה השעה

שימו לב להבדל באחד מהם כתוב שזה הגיע לבית מיון ויועבר אל יחידת המכס בשני כתוב שזה ישלח לסניף הקרוב ביותר לכתובת

אני צריך לנחש מי טועה ומי צודק פה ?

עכשיו התחלתי לעשות טלפונים ואלו שהנו לי הפנו אותי למקומות אחרים

אבל חלק מהטלפונים שקיבלתי לא היה אף אחד שהנה להם בכלל

מה לעזאזל ?

בקיצור אני די מאוכזב מהדואר

אם היו שולחים לי מכתב שהחבילה מעוכבת או משהו אז לפחות הייתי מבין

אבל אין אף מכתב ואם האתר של הדואר עצמו אומר לי 2 דברים שונים אין לי מושג מה קורה אם החבילה

• תגובות 40
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שהתבלבלת בפורום והתכוונת לכתוב בפורום כללי.

דואר ישראל הוא גוף אחד גדול ומבולבל

קרה לי לא אחת שביקשתי חבילה בדואר והם טענו שהיא לא הגיעה ורק אחרי ויכוחים ודרישה לבדיקה מחדש

הם במקרה "גילו" את החבילה בתוך הבלאגן שלהם.

פורסם
  • מחבר
אני בטוח שהתבלבלת בפורום והתכוונת לכתוב בפורום כללי.

צודק מנהלים בבקשה להעביר לכללי

בכל מקרה סוף סוף השגתי מישהיא והיא אמרה לי שהחבילה צריכה לישלח היום לרעננה

ובימים הקרובים אני צריך לקבל מכתב שזה מגיע

אני לא מבין אם כל הטכנולוגיה היום למה המאגר נתונים לא מסודר באופן כזה שחבילה מגיע לארץ

ואין אפשרות לאדם הפשוט לדעת אם המיקום האמיתי

ועדין כתוב את אותו הדבר באתר דרך אגב

מי יודע אולי גם עוד 200 שנה יהיה כתוב אותו הדבר

פורסם

כי זה לא משתלם להביא את המערכת למצב יעיל. זה יעלה הרבה כסף, ולהם זה לא יתן שום תועלת. זה לא שיש להם יותר מדי תחרות..

פורסם
  • מחבר

psychuil אני לא יודע אם זה באמת לא משתלם לטווח ארוך

תראה פחות בלגן ויותר יעילות יכול בטווח הארוך לחסוך כוח אדם ושטחי אכסון

פורסם

לחסוך כוח אדם = לפטר אנשים

באמת נראה לך שזה יקרה?

למה אתה חושב שערוץ 1 עדיין קיים ?

פורסם

פעם הלכתי לדואר לאסוף חבילה (לוח אם בקופסה ירוקה זוהרת). קיבלתי לבית את הטופס הזה שכתוב שהגיעה חבילה והלכתי לאסוף. חכיתי שעתיים בתור. הבאתי לבהמה שישבה שם את הטופס והיא אמרה שזה לא הגיע. פניתי ללכת ואז קלטתי את הקופסה יושבת מאחוריה. לא זוכר בדיוק איך התנהלו העיניינים, רק שהלכתי הבייתה באותו יום בלי החבילה שלי.

פורסם

אותו סיפור קרה לי בשבוע שעבר.

הגיעה לי חבילה מאי-ביי הלכתי לדואר אמרו לי תבוא מחר

למחרת הגעתי וישב שם מישהו אחר שחיפש וחיפש ופישפש והחזיר לי את הטופס ואמר- תבוא מחר

אמרתי לו שאני לא יוצא מהדואר עד שהוא מוצא את החבילה שלי

הוא התחיל לצעוק שהוא הסגן מנהל החדש ואם אני לא עוזב את המקום הוא קורא למאבטח

(בחור שאני כבר מכיר ורק עמד שם וחייך :) )

פתאום אני קולט את הבחור מאתמול שאמר לי לבוא היום, אתרי לו שיעשה טובה ויחפש את החבילה

לא עברו 10 שניות והחבילה היתה אצלי ביד.

דואר ישראל זה פשוט בדיחה וכשאין תחרות באופק היא גם די עצובה...

פורסם

לחסוך כוח אדם = לפטר אנשים

באמת נראה לך שזה יקרה?

למה אתה חושב שערוץ 1 עדיין קיים ?

איזה מזל שערוץ 1 קיים !!! לעומת הזבל שמקרינים בערוצים המסחריים, זבל זה כמובן אנדרסטייטמנט .

לעניין "דואר ישראל" שבעצם קרוי *רשות הדואר* - באיזה מקום/בנק ניתן לשלם חשבון או תמורת שירות במעות של 10 (!!!) אגורות אההה ?

ועוד ללא עמלה ?! ;D

פורסם

הסניף שאני הולך אליו ,הרצל ברחובות, אולי מאוד עמוס אבל הוא גם מאוד אמין. יש שם צוות די מקצועי והם לא מנפנפים אותי כלכך מהר ואפילו מקדמים אותי בתור. כל כמה זמן מישהי מתפנה ומחלקת רשומים וחבילות (אני חושב שהיא מנהלת הסניף).

פורסם
  • מחבר

סוף סוף -

דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 15/09/2009 ליחידת הדואר המרכזית אשר ברעננה לשם מסירתו לנמען.

עכשיו ניראה כמה זמן יקח לדואר ברעננה לשלוח את הפתק

פורסם

אני בבאר שבע וגם פה הדואר זה בדיחה...

הזמנתי משהו מפריק, הוא הגיע לסניף המרכזי של ב"ש והוחזר לתל אביב (!!!) כי 'הכתובת לא נמצאה'. והכתובת הייתה 100%, כתובת רגילה לחלוטין של דירה בב"ש. כמובן שכבר הזמנתי המון חבילות ותמיד הכל הגיע. פתאום נהיה להם משעמם אז החזירו חבילה לתל-אביב לפריק.

מפגרים :bash:

פורסם
  • מחבר

עברית -

דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 15/09/2009 ליחידת הדואר המרכזית אשר ברעננה לשם מסירתו לנמען.

אנגלית -

There was an attempt to deliver the item on 15/09/2009.

אני לא הייתי בבית אבל לפי מה שהבנתי לא מבאים חבילות לבית ורק נותנים פתק מה שלא קיבלתי

היום סגור אבל אני יתקשר על הבוקר לראות מה קורה בתקווה שלא ישלחו את החבילה לטיזינבי

פורסם

בחלק מהמקרים דואר ישראל סתם רושם שהוא ניסה למסור את החבילה (הדוור בכלל לא מצלצל בדלת או שטוענים שהחבילה גדולה למרות שמדובר בשני כבלים וכו'), קח את זה בחשבון.

פורסם

הזמנתי מוצר מ ebay לפני כחודש, המוצר הגיע לדואר הקרוב אלי ב 1.9 ועד עכשיו לא קיבלתי שום פתק מהדואר (והם לא מוכנים לשחרר אותו בלי הפתק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים