עבור לתוכן

Half-Life 2 - יימכר במס' גרסאות שונות !

Featured Replies

פורסם

למה אתם ישר בטוחים שתקנו את גירסת האספנים?

מי אמר שהיא תציע משהו שיצדיק את הפרש המחיר (שבכלל לא פורסם)?.... נחכה שהיא תצא ואז נדע...

בקשר למשחק בשרתים, תמיד יש דרך לפרוץ כל דבר. אני ממש לא מאמין שאף אחד לא הצליח לשחק בשרתים הרשמיים עם משחק צרוב...

בטוח שהיה מישהו שהצליח אבל כניראה שלא שמענו על זה או שלא תפסו אותו...

פורסם

אני בטוח ולא איכפת לי אם זה יעלה 40ש"ח יותר או 50ש"ח... ;)

פורסם

כשהמשחק יצא בארץ הוא בטח יעלה בסביבות ה220 שקלים (*השערה)...

בכלל כבר בטוח שימכרו בארץ את כל הגירסאות? לא ניראה לי הגיוני :P...

חוץ מזה אתה עדיין לא יודע מה יש לה להציע ביחס לגירסה הרגילה... אני במקומך לא הייתי מצהיר הצהרות

פורסם

נראה לי שאחרי כמה זמן גם תיצא גירסת גולד... אהה וגם אני לא חושב שיצאו כל הגירסאות בארץ אבל אולי באיזה אתר מכירה באינטרנט... כמו מיטוס שיהיה להם את זה ;)

פורסם

אני מאמין שכל מערכת הגנה אפשר לפרוץ מטעם הקביעה הברורה שעל כל דבר שמערכת אבטחה מסתמכת עליו, יש משהו נגדי (או שיהיה. זה רק עניין של זמן). לכל מטבע יש 2 צדדים.

חבר שלי משחק כבר שנים Opposing Force באינטרנט עם סריאל פרוץ או משהו כזה. אני בויישתי לראות עד כמה "משקיעים" ההאקרים ושאפילו יש תוכנה ייעודית וברורה להחלפת סריאלים למשחק תוך שניה שבה ראיתי אצל חברי עשרות סריאלים להחלפה בשניות.

:(

בכל אופן, אני לא מתעסק בכל הקטע הזה של האקינג ופריצת משחקים או מציאת דרכים לעקוף את מערכות האבטחה שלהם. רק רציתי לשתף אותכם במה שאני יודע. :-\

אני קונה את הגרסה הרגילה. אין לי צורך בדגמים מיניאטוריים של Xen או בחולצות של צוות המפתחים.

(אגב, הרעיון לשווק גרסה חסרת מולטיפלייר ותמיכה במודים יכשל קשות. מילא שהיו עושים תמיכה רק למודי SP אבל נו...קודם כל, המכירות לגירסה זו יהיו עלובות למדי ושנית, אני מניח שהיא תיפרץ בקלות אם המולטיפלייר יהיה מוגן שם תחת הגנה כלשהי או שפשוט ההאקרים "ישקיעו קצת" [ ::)] ויוציאו פאטץ' לא-חוקי שמוסיף MP)

נ.ב. למעשה פרצתי פעם משחק כלשהו. רק אחד. וזה היה Deus Ex. פשוט לא היה לי כוח להכניס את התקליטור כל פעם.

פשוט שיניתי את ה-Path בקובץ ה-INI ל-C:\DeusEx במקום \:D.

ROFL. ;D

בכל אופן, טוב שזה כל כך פשוט. זה כל כך מעצבן כל הזמן להכניס דיסק או במשחקים של כמה דיסקים להחליף כל הזמן. טוב שעוברים למשחקים על פורמט DVD. כולם יהיו על דיסק אחד ולא יהיה צריך לעשות החלפות מפגרות כל הזמן (כמו עם SpyCraft הישן).

פורסם

מה אתם אומרים אבל....מי ישלוט במולטי HL2\Cs2 או HALO ?

פורסם

אתה שואל אותנו כי זה פורום "עתידות"?

סתם, האמת אני חושב שHL2 יצליח לגרום ליותר אנשים להוציא את ה40$ מהכיס בשביל המשחק רשת.

פשוט יש לו שם ענק!

פורסם

אהה חח אני כמובן יקח את הגירסת אספנים!! איזה קטלני זה יהיה...

ואני מחפש גם HALF LIFE BLUE SHIFT מקורי בכמה אפשר לקנות?

כי יש לי גירסה לא מקורית אבל אני מקורי לאוסף שלי יש לי הכל מקורי חוץ מזה! ;)

הד ארצי הוציאה לפני כ3 שבועות-חודש את בלו שיפט בגרסת אקסטרים - כלומר ב 49.99 ש"ח

(לפני זה ניתן היה להשיג המשחק בתוך סלסילות המציאות של 3 ב 99.99 ש"ח)

תבדוק בחנויות (אני ראיתי עותק אחרון כזה (ב"סלסילה" בטויס אר אס...)

HF

נ.ב: HL2 וגם דום 3 לפי דברי הסוכן של הד ארצי (שמו לאו)

יצאו כמתוכנן בנובמבר.

וסימס 2 קצת לפני קריסמס...

פורסם

Leo knows all

יותר טוב מהחבר'ה בID ;D

אה ד"א- HL2 לא אמור לצאת בספט'?

פורסם

Leo knows all

יותר טוב מהחבר'ה בID ;D

אה ד"א- HL2 לא אמור לצאת בספט'?

בקשר ללאו, נתתי את הטלפון שלו לג'ון ק. כדי שיתעדכן על זמני היציאה המדויקים

ולא ישגע אותנו... ;D

והתשובה היא לא - הם יצאו בנובמבר (אני יותר משוכנע לגבי HL2 ופחות לגבי DOOM )

פורסם

מה שעושים עם HL המקורי זה פשוט גניבה. בחנויות ממשיכים למכור את המשחק העתיק הזה ב100 ש"ח כשבאותו מחיר אפשר לקנות גם את UT2003 מלפני שנה. UT המקורי עולה כ50 ש"ח ורק ובגלל ההצלחה לא אכפת להם להמשיך לקחת מחיר מופרז

פורסם

מה שעושים עם HL המקורי זה פשוט גניבה. בחנויות ממשיכים למכור את המשחק העתיק הזה ב100 ש"ח כשבאותו מחיר אפשר לקנות גם את UT2003 מלפני שנה. UT המקורי עולה כ50 ש"ח ורק ובגלל ההצלחה לא אכפת להם להמשיך לקחת מחיר מופרז

כל מילה בסלע !

פורסם

מעטים המשחקים שבאמת שווה לרכוש... זה שהשוק הזה מלוכלך ולא הוגן זה לא חדש...

אני בכל אופן אלך עד הסוף, מה שגם לא אתבייש לומר שאוריד קודם כל המשחק, אבדוק אותו בקפדנות (בעיקר את יכולות ה Multiplayer) ואם אמצא לנכון לרכוש אותו, כך אעשה.

פורסם

מצד שני, אתה לא יכול להגיד שלא תעדיף להישאר עם הצרוב ולא לקנות את HL2 המקורי, אם הMP וכל השאר יעבדו לך...

פורסם

משחקים זה דבר יקר אתה יכול לסיים עם 5 משחקים ב1000 שקל למה לך תוריד אותם תשקיע את הכסף בכרטיס מסך!

אלא אם כן אתה חסיד ואתה רוצה להכניס עוד כסף לחברות.

למרות שהחברות עושות את הכסף האמיתי ממחירת מנועים גרפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים