עבור לתוכן

Half-Life 2 - יימכר במס' גרסאות שונות !

Featured Replies

פורסם

ציטוט מחדשה טרייה באתר Vgames:

Half-Life 2 מסרב לרדת מהכותרות והפעם - שתי שערוריות במקביל.

החדשה הראשונה בנושא היא הכוונה של Valve, כפי שהובן ממייל והודעת פורום של מנכ"ל החברה גייב ניואל, למכור את הלהיט הודאי שלה במספר מודלים. שימו לב:

1. עותק בסיסי - בו תהיה רק האפשרות לשחקן יחיד, בלי מולטיפלייר ובלי אפשרות להפעיל Mods. הוא יימכר במחיר הנמוך ביותר.

2. עותק רגיל - עם מולטיפלייר, עם Mods. אפשר יהיה לקנות את הגרסה הסטנדרטית הזאת של HL2 או באריזה, בחנויות, או דרך מערכת Steam המקוונת של Valve.

3. עותק אספנים - כמו הקודם פלוס תוספות מיוחדות שעדיין לא נמסר מה הן.

4. תשלום חודשי ל-Steam - מי שיבחר באופציה הזו ישלם תשלום חודשי של 9.95 דולר, ויזכה בגישה לכל משחקי Valve הקיימים, ולכל ההרחבות, תוספות ומשחקים חדשים שתוציא החברה כל עוד הוא נשאר מנוי, כולל הגרסה הרגילה של HL2 כמובן.

חתיכת מבצע שיווקי. החבר`ה ב-Valve הולכים על הפצה בגדול למשחק שבינתיים כל דבר שקשור אליו נראה גדול.

החדשה השנייה בנוגע ל-lHL2 מגיעה מכיוונו של אתר Eurogamer,

שמפרסם עוד פרק בסאגה הבלתי-נגמרת של תאריך היציאה של Half-Life 2.

לפי האתר, חנות המשחקים האנגלית המקוונת Game.co.uk שלחה הודעת אימייל לכל מי שהזמין אצלה מראש את HL2, בה היא מודיעה כי "כמו שבטח שמתם לב, תאריך היציאה של המשחק באנגליה הוזז לאמצע נובמבר".

מקור :

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6844

פורסם

נו אז מה?

מי שמעריץ ישלם יותר, מי שרוצה עוד משחקים יצטרף לSTEAM, מי שאין לו אינטרנט יקנה את הגרסא בלי הMP וכל השאר יקנו גרסא רגילה :)

פורסם

אז מה בעצם ההבדל בין העותק הרגיל לבין התשלום החודשי לVALVE? בכל מקרה אפשר להוריד את כל המודים והעידכונים ?

:o

פורסם
  • מחבר

נו אז מה?

מה ההתממות?

"נו אז מה?" - עאלק

:bash:

אתה מכיר עוד משחק שעוד לפני שיצא היו לו 4 גרסאות שונות?

פורסם

אחי אמר לי שאת HALF-LIFE אחד אתה חייב לקנות בשביל לשחק ברשת כי החנות מייצרת SERIAL בשבילך,

והSERIAL הזה נרשם באתר שלהם כל פעם שאתה עושה LOG IN זה נכון זה באמת בלתי ניתן לפריצה?

פורסם

זה נכון, רוב המשחקים כיום עובדים לפי השיטה הזאת.

פורסם

אפשר לפרוץ את זה, אני יכול לחשוב על כמה דרכים.....

יאיר.

פורסם

למרות שאני "משיג" הרבה משחקים, אני גם גאה להגיד שכל משחק שנהנתי ממנו מאוד אני קונה!

קניתי די הרבה משחקים ואף פעם לא קרה לי שהמוכר דפק שיחה לBLIZZARD ואמר להם איזה סריאל הוא הכין לי!

אז או שאנחנו לא על אותו גל או שאתה פשוט טועה!

פורסם

אתה לא , תאמין לי. גדולי ההאקרים ניסו! אף אחד לא הצליח... הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות לאסוף סידיקים מאנשים!

פורסם

אפשר יהיה רק לשחק בשרתים לא רשמיים (פרוצים)

בשרתים רשמיים זה פשוט יהיה בלתי אפשרי כי כל סיריאל שנמכר נכנס לDATABASE מאובטח, וכל סירייאל שלא קיים שם ואתה מנסה להכנס לשרתים שלהם איתו, נכנס ל"רשימה שחורה". בקיצור, מי שלא קונה את המשחק לא יכול לשחק בשרתים הרשמיים.

פורסם

כמובן שאקנה את גירסת האספנים.

פורסם

דווקא ה HL הראשון היה אחד המשחקים שבאמת הצדיקו לקנות אותם , גם אני "משיג" משחקים רבים ואת רובם אני מוחק ישר אחרי שתי דקות של משחק...לעומת זאת HL שווה את הכסף ואם השני יהיה כמו הראשון אז שווה לקנות אותו

פורסם

אם אני ישתמש בסיריאל של מישהו אחר שקנה את המשחק המקורי אז הוא לא יוכל לשחק ברשת בזמן שאני משחק?

פורסם

לא.

פורסם

אהה חח אני כמובן יקח את הגירסת אספנים!! איזה קטלני זה יהיה...

ואני מחפש גם HALF LIFE BLUE SHIFT מקורי בכמה אפשר לקנות?

כי יש לי גירסה לא מקורית אבל אני מקורי לאוסף שלי יש לי הכל מקורי חוץ מזה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים