עבור לתוכן

מחשב ללימודים עד 5000

Featured Replies

פורסם

היי חברים..

אחרי הסתייגויות רבות והתחלת לימודי התוכנה שלי הייתי חייב להעדר אך לא למשך זמן וזאת בכדי להתייעץ איתכם על דגם חדש שראיתי של DELL מדגם STUDIO XPS13

http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-xps-13/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&s=bsd&cs=04&~oid=us~en~4~laptop-studio-xps-13_anav2~~

כאמור המחשב הזה ישמש אותי לתקופת הלימודים ובדר"כ השימוש שלי בו יהיה לאינטרנט ובעיקר מהיר אש ובעל ביצועים חזקים במידה ואראה גם סרטים דבר שלא יקרה נראה לי 3 שנים :)

תודה לעוזרים...

פורסם

קודם כל, המחשב לא מתאים לתקציב שלך.

שנית, אם המטרה אינה משחקים, לא הייתי בוחרת בדגם הזה דווקא. הוא סובל ממספר בעיות ותלונות של לקוחות ויש אופציות אחרות שלא סובלות מהבעיות הללו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז על איזה דגם של דל את כן ממליצה לי ויש לציין שאני רוצה לרכוש אותו דרך אתר מארה"ב...

ופחות או יותר אני רוצה את אותם הפריטים שהדגם מהסוג שציינתי שדל מציין אומנם אם ביקורות טובות ואמין בעיקר מבחינת הלקוחות שלפחות שמעתם עליהם..?

פשוט אני מסתכל על עשרות מפרטי מחשב ואני רוצה פשוט את הטוב ביותר על אף שנראה שאני לא ינצל את ה"כוח" הזה שאני דורש אבל על אף האילוצים בלימודים במחשב מהיר במיוחד אי אפשר לקחת סיכונים אבל אשמח לקבל הצעות .....

פורסם

בתקציב כזה בארה"ב אפשר לקנות משהו מצויין. ה":טוב ביותר" בניידים לא בהכרח אומר שכדאי לך להשקיע את רוב התקציב במפרט, במיוחד בהתחשב בכך שהדרישות שלך מאד צנועות ואתה לא תרגיש שום הבדל בביצועים בין מפרט סטנדרטי למפרט חזק מאד. תשקיע את התקציב בדברים אחרים, איכות, ניידות, חיי סוללה, מסך, רזולוציה. מה חשוב לך?

בקצה התקציב שלך (כנראה ידרוש חריגה קטנה אבל במחיר הזה יכללו גם שלוש שנות אחריות בארץ) יש את ה-E4300 של דל. הוא יקר אבל זה מחשב מסוג אחר. מפרט כמו של ה-XPS 13 לא תקבל איתו בתקציב שלך אבל לעומת זאת תקבל מחשב מרמה עסקית עם חיי סוללה הרבה יותר טובים, משקל נמוך משמעותית ואיכות יותר טובה.

אופציות יותר זולות יש בשפע. אם אתה רוצה דווקא דל, ה-Vostro 1320 זול ומשתלם ויתן לך גם אופציה לאחריות בארץ במסגרת התקציב. יש לו אופציה למסך מאט או מבריק. יש עליו כרגע הנחה של 30% בהרכבת מפרט של מעבר ל-1200$, מה שאומר שבתקציב שלך אפשר להרכיב מפרט מאד עשיר.

אם גם מחשבי 12.1" באים בחשבון, ה-X200 של לנובו גם הוא מחשב עסקי איכותי, קל ועם חיי סוללה מעולים. יש גם אופציות טובות ב-14.1" כמובן, לא התייחסת לגודל הרצוי או לרמת הניידות הנדרשת ולכן אני לא יודעת אם זה יתאים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה....

עניין הניידות הוא כמובן חשוב אבל יכול להיות גם לא קריטי על אף שאני סטודנט והולך להעביר שעות על גבי שעות בלמידה ולמידה באוטובוסים גם כן ככה שמשקל של עד 2 וחצי קילו יתקבל בברכה ץץ

מבחינת סוללה עדיף שתחזיק לכמה שיותר זמן ועדיף לפחות 3 ת4 שעות ומסך לא גדול כי אחרי הכל המשקל יפריע מתישהו ואני מסתפק ב 13.3 אינץ' ובמקס' 14.1 מבחינת רזולוצייה אני רוצה שיראו באיכות טובה מאוד יחסית במידה ואצפה בסרטים באופן איכותי אבל יכול גם להיות כרטיס מסך מובנה וזה בגלל הגבלת התקציב (אחרי הכול סטודנטים) אבל אם אפשר למצוא דיל טוב אשמח אם תעניינו אותי בו... ולפחות גם שיהיו לי יציאות מתאימות כדי לצפות באיכות מרשימה ביותר ולכן HDMI גם כן חשוב מבחינתי ..

בנוסף לכך הייתי רוצה גם בעדיפות גבוהה ביותר מהירות גבוהה למעבד איכותי ועדיפות ל1066 מגה הרץ כולל זכרון והארד דיסק שלפחות יהיה בעל 250 ג'יגה ובמינ' 160 ובעיקר שלא יקרה לי מצב של התחממות יתר כמו שקראתי אצל רבים מחברי הפורום ואפילו אם כן שמעתי על דבר כזה שנקרא משטחי קירור ללפטופ שלהם יציאות USB ושמים אותם מתחת ללפטופ והם דואגות לקירורו ושלמירת חיי הסוללה דבר שמאוד חשוב מבחינתי גם כן אז אשמח לקבל מידע על זה...

פרט לכך גם אשמח לקבל אחריות בארץ או/ו בחו"ל לפחות לתקופת הלימודים של 3 שנים ומעלה אבל זה גם גמיש מבחינתי...

תודה לכל העוזרים... ואשמח לקבל מפרטים ...

שנה טובה ומוצלחת לכולנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים