עבור לתוכן

מחפש סאב וופר

Featured Replies

פורסם

נכון צריך לשמוע , אין על זה וויכוח , אבל מצד שני אי אפשר לטעון טענות כאלו בלי לשמוע גם ציוד איכותי אחר. אז אולי הוא נשמע טוב , אבל השאלה באזני מי, והשאלה יחסית לאיזה ציוד. ואני בספק שמי שמכניס למערכת שלו רמקולים מכל חברות ה"מותגים המודבקים" (ככה אני קורא להם) הוא אחד שהתנסה עם ציוד איכותי ורציני - אני לא אומר שלא - אבל זה ההגיון הבסיסי.

לגבי כל החברות האלו - מדובר באיזה מפעל שמייצר רמקולים ומוכר אותם תחת 1001 מותגים כמו DOME KODA PURE ACUSTICS ועוד מלא מלא חברות שנמכרות בארץ , בדיוק כמו מה שקורה עם ספקי כוח זולים , טלווזיות זולות וכו. לגבי הציוד כמובן שהכל סובייקטיבי אבל לא מדובר בזבל רציני , כל הציוד הזה נותן סאונד נחמד (למרות שלעיתים גם גרוע) ולפעמים נחמד מאוד , נדיר שציוד כזה מגיע לרמות גבוהות של סאונד - אמות שגורמות לכולנו לחייך כשאנו שומעים ציוד כזה. ובמקביל חשוב לציין - שאודיו זה ציוד יקר מאוד , אז לרובנו הגדול אין הרבה ברירות לקנות את כל החברות העלומות שם האלו , זה אכן קצת טירוף להוציא 10000 על מערכת ולפעמים גם 5000 זה גבוה , אז צריך להתפשר ולקנות מה שהכיס מרשה - לכן זה לא נורא לדעתי לקנות ציוד מחברות כאלו , פשוט אין לפעמים ברירה ב"עולם האודיו" בארץ. רק מי שבאמת מחפש איכות יותר מהכל בלי להתפשר על רמה נמוכה יותר צריך לדעת שהוא קצת הרס לעצמו אם קנה משהו כזה וכנראה היה צריך לחסוך עוד קצת או לחפש אלטרנטיבה אחרת לקנייה.

ובלי שום קשר לאיכות - יש ברמקולים עוד הרבה פרמטרים כמו אמינות אורך חיים עמידות ומה לא - וקנייה מחברה כזאת שמייצרת רמקולים ומדביקה עליהם כל מיני מותגים שונים - גם כן אומרת משהו על כל הפרמטרים חות מאיכות הסאונד.

ולגבי הבחור - אני דיי מבין אותו - להשקיע עוד 2000 ש"ח רק כדי לשפר את הבאסים זה באמת משהו שאי אפשר להעביר אותו חלק.

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק גם לגביי ההשוואה לספקים.. יש ספקים ג'נרים שפשוט לא מחזיקים חצי ממשמוצהר עליהם ויש כאלו שמחזיקים ונותנים ביצועים יותר ממה שהוצהר עליהם.

פשוט צריך לשמוע את הסאב הזה!!

הוא משהו שונה לחלוטין.

וe.t שסתם זורק זבל מסביב :bash:

כל הכבוד לice2k!! (סיפורים סיפורים אבל יש בהם נקודה חשובה שצריך להיתייחס אליה 8))

פורסם

וe.t שסתם זורק זבל מסביב :bash:

תרגיע.

אמרתי את דעתי.

זבל תקרא לרמקולים שלך אולי.

אתה לא חייב להסכים איתי, אבל זבל אני זורק לפח - לא פה בדיונים.

פורסם

"

DOME? ADC?

don't make me puke...

i rest my case!

"

לזה אתה קורא תגובות "חוכמה"?! עדיף שלא תגיב ותחסוך עוד תגובה של "אימרות"

והרמקולים שלי רחוקים מלהיות זבל!

פורסם

אני חושב שמישהו פה לוקח דברים יותר מדי אישית...

אתה מרוצה מהרמקולים שלך? אז שלא יהיה איכפת לך מה אומרים עליהם, נקודה.

זה זבל, זה חסר אמינות, חסר אחריות נורמלית, זה צליל גרוע (וכן, שמעתי) וזאת דעתי.

פורסם

לי יש שניי רמקולים מדפיים של Tannoy ואני דיי מרוצה מהם.

אין לי סאב של DOME ואין לי סאב בכלל.

אין בו משהו שיכול להצביע על אי אמינות (הוא לא הולך להיתפוצץ או משהו כזה..)

לפותח התראד אין אלטרנטיבה אחרת חוף מסאב כזה או אחר.. ותאמין לי הוא מגיע לרמה של סאבים של חברות מותג.

אולי אני יקנה את הסאב של JBL רק בשביל השם ולא בגלל שהוא פחות טוב מהדום. (והוא עולה בסביבות ה1600ש"ח אם פותח התראד רוצה אותו ;) )

פורסם

דווקא הסאב של דום שהוצג כאן הוא דיי טוב בניגוד לכל הרמקולים של החברה וזה גם מזה שאני שמעתי אותו אצל חבר שלי.

ואכן הוא מרים את "אף החברה" והוא באמת שווה קנייה וזאת עם השוואה לסאב של JBL שיש לו שלא יורד נמוך כל כך כמו הסאב של דום.

והוא יתאים לכל סט רמקולים כולל בוס וכל רמקולים עתידיים אחרים.

בקיצור צריך לשמוע כדיי להבין :) 8) ;)

אתה חוזר וטוען שזה של "חברה" בשם DOME... מעניין...

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=SUB-12H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11&aff=zap

פורסם

נו בדיוק.

הסאב הזה "לא קיים" מבחינה "חוקית" (כמו בן אדם בלי תעודת זהות ובלי שום מסמכים אצל הוריו\כל אחד אחר המעידים על קיומו - או כמו למשל בן אדם שהוצאה לו תעודת פטירה בעודו בחיים, קראתי על מקרה כזה לפני מספר שבועות\חודשים - והוא פשוט "נעלם" מהרשויות - באופן עקרוני הוא פשוט לא היה קיים)...

הוא מיוצר ע"י חברה סינית\יפנית\טאיוואנית\WHATEVER כלשהיא, ומוצמדות לו מדבקות של חברות בכל רחבי הגלובוס...

פורסם

נכון, בד"כ מה שהחברות האלו עושות זה "נטפלות" לחברות מצליחות ישנות ומוכרות דרעק על שמם,

ראה לדוגמא את מקרה הפירלס, שידוע שפעם הם היו רמקולים טובים והיום הם סתם חתיכות עץ שמיוצרות בנצרת...

ד"א, אפילו הסמל השתנה, כי לפירלס הישנים מסתבר שהיה סמל בצורת כוכב.

עריכה -

בקשר לנושא הרמקולים, אם מישהו לא הבין למה ומדוע הנה הקבלה (מהמילה מקביל) מעולם המחשבים (המוכר היטב לכולנו )

לקנות סאב (נניח שסאב טוב, למרות שבמחירים האלה זה לא אפשרי) ולהוסיף אותו לרמקולים זוועתיים כדוגמאת ה-BOSE זה כמו

לקחת R9800 חדש דנדש ונוצץ, ולשים אותו על מערכת שמבוססת על P2 350 MHZ ולצפות שהכל יפעל לכם חלק ויפה)

בדיוק כמו כאן יש את עניין החוליה החלשה, שהיא במקרה שלנו הרמקולים. מה יעזור אם תקנה גם סאב ב-30,000 שקל

שיש לך כאלה דרעק של רמקולים ?!

פורסם

מסכנים bose.. כל השם הטוב שהיה להם הלך קפוט!! :evil_laughterpurple:

פורסם

נראה כמו פירלס וחבריהם....

הMAGANAT SA-25 שלי עולה כ1500 לדעתי, מאוד עוצמתי לקולנוע ביתי, לא רע גם במוזיקה....

תתבייש זה סאב של דום :o

פורסם

אתה תופס מדום ? 8)

לא הבנתי את המשפט הזה, כנראה זה לא היה ברור , דום זה סתם מותג שמודבק על רמקולים שמיוצרים ביחד עם פור אקוסטיקס אלפה טקנולוגי קודה ועוד כמה שמות , זה לא נחשב בכלל מותג רציני של רמקולים , אתה לא תראה ביקורות על המותג הזה ודומיו במגזיני רמקולים וכד'. דום זה בדיוק כמו להגיד פירלס, דווקא על הפירלס היתי יותר הולך , אבל הכל תלוי בשמיעה.

לגבי פירלס - זה מותג לדריברים של רמקולים (האלמנטים עצמם) של תאגיד דני בשם DST , אני לא יודע אם מה שמוכרים בארץ מורכב מאותם אלמנטים , בעבר ידעתי שכן , לאחרונה שמעתי שאין קשר ככה שאני לא ממש בטוח כרגע.

http://www.d-s-t.com/main/index.htm

פורסם

לגבי פירלס - זה מותג לדריברים של רמקולים (האלמנטים עצמם) של תאגיד דני בשם DST , אני לא יודע אם מה שמוכרים בארץ מורכב מאותם אלמנטים , בעבר ידעתי שכן , לאחרונה שמעתי שאין קשר ככה שאני לא ממש בטוח כרגע.

http://www.d-s-t.com/main/index.htm

בן אדם קלעת בול!!

אתה צודק לגביי האלמנטים של פירלס.

קניתי שניי קידמיים שלהם ויש באתר הזה בול את אותם טוויטרים והמיד וגם הוופר.

למרות ששומעים ממש פצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים