עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

נראה לי ש HL2 יספיק, הייתי הולך על בטוח ומתקין EP2 או TF2 (רק בשביל להיות שבטוח ב 100% שיש גירסה חדשה יחסית של המנוע).

• תגובות 259
  • צפיות 40.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אעשה זאת :xyxthumbs:

רק מלחשוב לשחק שוב את כל HALF LIFE בלי שלב ה-XEN המעצבן בעולם החייזרי ועם סו, אלטרנטיבי של המפתחים, עוברת לי צמרמורת בגוף.

זה היה המשחק שכל ילד שיחק בשנת 1998, זה המשחק הראשון ששיחקתי באורך מלא על ה- 3DFX VOODOO 1 שלי בגרפיקה שנחשבה אז לדמיונית. היה מצב רגיל שלפיקסלים ויהה מצב עם 3DFX בעל האצה תלת מימדית. אילו שנים יפות הן היו... לא כמו היום שמשחקים יוצאים בשביל המסחרה. HALF LIFE יצא בשביל הסיפור החדשני והמדהים של פרופסור תמים הנקלע למשבר עם חייזרים, כאשר הממשלה מנסה להשתיק את הסיפור ושולחת צוותי חיסול לטהר את המתקן מכל החייזרים והמדענים שבו. גורדון פרימן כמובן, לא נשאר חייב.

פורסם
אם אני מתקין מחדש HF2 מחשבון ה STEAM שלי, זה יספיק?

המשחק מפותח על המנוע של EP2 - כלומר צריך את ההרחבה מותקנת.

פורסם

בשיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי בהודעה הבאה:

http://steamcommunity.com/groups/BlackMesa/announcements/detail/1659829290525487884

We want to make sure all of you are ready for the big day. If you don't already know, Black Mesa will require the FREE Source SDK Base 2007 to run. If you are not too sure that you have Source SDK Base 2007 installed or you don't own any source based games, please head into your tools area in Steam and download it.

לא צריך אף משחק סורס כזה או אחר, צריך רק להתקין את ה source sdk base...

פורסם

נו שיגיע כבר ה-14 לחודש ! :jump:

פורסם

אני גם מחכה בקוצר רוח!

סוף סוף!

פורסם

"

בגדול חוץ מלאנשים שרוצים לקבל את כל הסיפור ,לא היתי ממליץ לשחק לא בHL המקורי ולא בהרחבות שלו ,הם פשוט יותר מידי מיושנים לטעמי

עם כבר ,להכיר את הסדרה יש את HL2 ושני ההרחבות שלו

ויש את דאוס אקס רוולושיון שדי מזכיר ,רק הרבה יותר מודרני

הראשון טוב יותר מהשני!

פורסם

עוד 3 שעות...

פורסם

עוד 18 דקות. מקווה לטובתם שיצא טוב ולא BLACK MESA FOREVER

פורסם

האתר קרס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים