עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

זה יקח עוד הרבה זמן, להערכתי.

אני זוכר שלפני יותר משלוש שנים פירסמתי כתבת "בקרוב" על המוד שכללה שאלות למפתחים. לא יכולתי לוותר על השאלה המתבקשת, והאחראי על הפרויקט הצהיר שהוא ישוחרר במהלך שנת 2009..

• תגובות 259
  • צפיות 40.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזב, הם לא רצינייים. מזמן אני כבר לא עוקב אחרי זה (חוץ מהת'ראד הזה)..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פאטתי...

בעוד עשר שנים נקבל גיימפליי ראשון

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה כבר ניראה מאוד מיושן

אז בסדר גרפיקה הרבה יותר טובה מהמקורי ,אבל בכל זאת

HL2 שעד כמה שהבנתי הרימיק הזה מיתבסס על המנוע הגרפי שלו ,יצא ב2004

זה כבר 8 שנים

עד שBlack Mesa יצא ,עם יצא בכלל ,יכולים לעבור עוד שנתים עם לא יותר

זה מגוכח

חבל שוולב עצמה לא עושה רימיקים למישחקים הישנים שלה

פורסם

הם משתמשים בגירסה של 2007 (הגירסה של EP2), היה שלב שהם חשבו לשדרג לגירסה של פורטל 2 אבל זה דרש מהם להתחיל הכל מההתחלה אז הם ירדו מזה :P

הגרפיקה לא חשובה כל כך, זה לא שהמשחקים של VALVE נראים יותר טוב :P מה שחשוב זה שהם יוציאו את המוד והוא יבוד כמו שצריך. לא כל כך אהבתי את זה שהרעים מדברים באנגלית בקול רגיל...לא זוכר שזה היה ככה במקורי.

חבל שהם לא הצליחו להגיע למצב ש VALVE הפכו את זה למשהו רישמי, HL: SOURCE דיי חרא.

נ.ב.

כניראה שבקרוב נראה את Source Engine 2 או לפחות גירסה מאוד שונה של Source, אולי סוף סוף VALVE יישרו קו עם שאר המפתחים.

פורסם

הגרפיקה של HL2 מבחינתי עדיין טובה. כן היא לא מושלמת כמו המשחקים של היום, אבל מה לעשות? אני לא זונת גרפיקה, ואני בחיים לא אבין את האנשים שמבחינתם גרפיקה זה הדבר הכי חשוב במשחק.

אבל המוד עצמו נראה אחלה. אני מצפה מאוד לשחק בו... האמת שחשבתי לשחק שוב בHL הראשון בקרוב

נ.ב.

כניראה שבקרוב נראה את Source Engine 2 או לפחות גירסה מאוד שונה של Source, אולי סוף סוף VALVE יישרו קו עם שאר המפתחים.

Half Life 3? (כן בטח :smile1:)

פורסם

החברה האלה פשוט לא רציניים. מספיק לראות את הCINEMATIC MOD כדי להבין איך צריך לעבוד.

פורסם

הגרפיקה של HL2 מבחינתי עדיין טובה. כן היא לא מושלמת כמו המשחקים של היום, אבל מה לעשות? אני לא זונת גרפיקה, ואני בחיים לא אבין את האנשים שמבחינתם גרפיקה זה הדבר הכי חשוב במשחק.

אני גם לא זונת גרפיקה וליפעמים יוצא לי לשחק במישחקים מאוד ישנים

אבל כל הרעיון מאחורי הרימיק הזה ,לפחות לטעמי זה שידרוג הגרפיקה של המישחק המקורי

וברגע שהשידרוג הגרפי עצמו מתחיל להיות מיושן מאוד בעצמו זה מוריד מבחינתי המון מהרצון לשחק ברימיק

גם עם מישתמשים בEP2 ,עדין המון ישתנה בתחום

אין לי מושג מתי יצא HL3 ובתיקווה עם מנוע גרפי חדש

אבל סיכוי מאוד טוב שניראה מישחקי אנריל 4 ליפני שהרימיק הזה יצא

פורסם

פספסתי את HALF LIFE המקורי בזמנו ואני רוצה מאד לשחק בו עם גראפיקה נורמלית/סבירה, מבחינתי גראפיקה זה מרכיב קריטי במשחק מגוף ראשון ולכן HALF LIFE לא ממש שחיק כיום לדעתי במצבו המקורי (הכי רחוק שאני מצליח ללכת אחורה מבלי "להיגעל" מדי זה - QUAKE 3 ו - UT).

רק אני חושב שהמוד הזה כבר קרוב לסיום ואולי אפילו ייצא לקראת סוף השנה ?

פורסם

נראה לי שאתה טועה.

סיימתי שוב בפעם המי יודע כמה את HL הראשון לפני כמה חודשים.

הוא עדיין שחיק ויקח לך כמה דקות להכנס לאווירה ולשכוח מהגרפיקה.

הנה שעה של גיימפליי שצילמתי לא מזמן

פורסם

שיחקתי אתמול DOOM והיה מאוד נחמד, לא יודע מה הבעיה עם הגרפיקה של HL :P

פורסם

פספסתי את HALF LIFE המקורי בזמנו ואני רוצה מאד לשחק בו עם גראפיקה נורמלית/סבירה, מבחינתי גראפיקה זה מרכיב קריטי במשחק מגוף ראשון ולכן HALF LIFE לא ממש שחיק כיום לדעתי במצבו המקורי (הכי רחוק שאני מצליח ללכת אחורה מבלי "להיגעל" מדי זה - QUAKE 3 ו - UT).

רק אני חושב שהמוד הזה כבר קרוב לסיום ואולי אפילו ייצא לקראת סוף השנה ?

כמו שאמרו ,אחרי כמה זמן אתה שוכח מזה

אז כן המישחק מכוער יחסית לFPS המודרנים ,אבל בכל זאת אני מאוד ממליץ לעבור אותו ואת שני ההרחבות שלו

פשוט כי זה מישחק שהשפיע מאוד על התעשיה

רק תבין שזה מישחק די ארוך בניגוד לרוב הFPS היום

פורסם

המוד נראה על הפנים. HL2 נראה הרבה יותר טוב. אני ממש מבואס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים