עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

בשביל מה המציאו את ה LOAD/SAVE, אלכס?

• תגובות 259
  • צפיות 40.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SAVE זה לחלשים. גבר אמיתי מכסח את כולם מחדש

פורסם

התחלתי לשחק היום Black Mesa ופשוט WOW איזו גרפיקה לעומת מה שראיתי כששיחקתי ב-HL לראשונה עם ה-3DFX VOODOO ב-1998 :eek2:

שיחקתי כל כך חזק שהגעתי עד השלב שבו פוגשים עם השומר את המדען במדרגות שאומר שהוא שמח כי בדיוק שמע בקשר שהחיילים נכנסו למתקן והם יצילו אותנו.

AND THEN I LOLED :lol:

פורסם

זה לא בערך אחרי שלוש שעות משחק כולה?

פורסם

לא יודע, מי סופר שעות. חקרתי מדחש כל שלב וכל תמונה, פתק וספר. אפילו שיחקתי עם הכוסות קפה והרסתי את המיקרוגל במשחק בניסיון להשיג ACHIEVMENTS. זה היה כל כך מצחיק עם המיקרוגל, ממש חמוד מה שהם עשו.

אה והייתי מה זה בלחץ עד שמצאתי את ה-CROWBAR תקוע בין שתי דלתות באיזה משרד ממש מאוחר ממה שהם שמו אותו במשחק המקורי ובמקום שונה בכלל.

המשחק הזה - אדיר. לא סתם גרף כל פרס אפשרי כשיצא ועשה מהפכה. יותר לא היו FPS למטומטמים כמו DOOM ו QUAKE, מעכשיו הסטנדרט הוא עלילה, מתח ומסתורין. זה כמו הבמאי כריסטופר נולן שיש את כל סרטי באטמן לפניו, ויש את הטרילוגייה החדשה אחריו שהציבה סטנדרט משלה.

פורסם

נתת נייר טואלט לבחור ההוא בשירותים?

פורסם

כמה זמן לקח לכם לסיים את Black Mesa?

עקב אילוצי עבודה, רק היום אתחיל לשחק בו ואני רוצה לתכנן את הלו"ז.

שש שעות

פורסם

כן, נפלתי מצחוק בקטע הזה :lol:

אני בטח אתקל בחיילים עוד מעט ואני כבר חושב איך אני אמור לגרום לחייל למות מהרימון של עצמו?!

הרי הוא זורק את זה עליי, יש דרך לבעוט ברימון חזרה אליו או משהו?

פורסם

היו שני סוגי נייר על הכיור שם נייר טואלט קטן אורגינל ואיזה גליל גדול כזה נייר לידיים אז נתתי את הנייר הגס ככה בעקיצה

פורסם

ללא ספק הקטע הכי חזק במשחק:

you better make like diarrhea-- and run

פורסם

איזה משחק, כל כך כיף לחזור למקורות.

אני מניח שהמשחק נגמר ברגע שאתה קופץ אל תוך הכור ולא חידשו את כולו.

פורסם

שש שעות

אני לא מבין באיזה קצב אתה משחק, אבל אני עוד לא סיימתי ואני לפחות עם כפול שעות ממך... תנסה אולי להעלות את הרמה או משהו.

בכל מקרה, משחק אדיר. לדעתי הרבה יותר טוב מ-HF2.

פורסם

אני קצת לא מבין איך אתם משחקים, בסטים עדיין יש רק עידכון מסוף ספטמבר מהמפתחים שהם מקווים "להוציא את המשחק בקרוב!" והסטטוס מופיע כ"המשחק אושר על ידי הקהילה, וואלב תפנה למפתחים בשביל לקדם תהליכים"...

פורסם

לא עדיף לחכות לרשמי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים