פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים תודה הסתדרתי .עכשיו אני תק'וע עם היצור שיש לו 3 זרועות ענקיות , הפעלתי את הטורבינה וחזרתי חזרה לחדר בקרה אבל הכפתור לא מגיב לי. מה עשיתי לא בסדר ?הוא מראה ש SILO D READY
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים הסתדרתי כבר , זה היצור שצריך לשרוף אותו מהחדר שיגור - יש לו זרועות שכל מכה שלהם מפרקת אותך.עוד משהו - מי זה האיש עם המזוודה שרואים מפעם לפעם שמסתכל על גורדון ? הוא מביא לי צמרמורת..
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים לעזאזל אי אפשר לקפוץ במשחק הזה זה ממש לא שחיק אני משחק כבר איזה שעתיים שלוש ומתאמץ לא להפסיק לשחק ולהתגבר על העניין הזה כי המשחק עצמו מעניין וכיף אבל אי אפשר עם הקפיצה האומללה הזאת כל הזמן אני צריך לשים חביות ולנסות 20 פעם לקפוץ עלייהן כדי להגיע לאיזה קופסה ואז צריך לקחת שוב את החבית הראשונה ולהתפלל שהמנוע הפיזיקלי לא יזרוק את החבית לאיזה חורקיצר ממש ממש בעייתי זה אצל כולם ככה או רק אצלי? לא ברור למה ליצור דבר כזה מעיק במשחק זה בכלל לא משהו שאני צריך להסתבך איתו בתור שחקן :\
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים אתה מודע לזה שיש דבר כזה שנקרא crouch jumping והמשחק די בנוי על זה? (וכן בתחילת המשחק אפילו היתה הודעה כתובה על המסך איך לבצע את זה ושצריך לזכור את זה)
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים איך אני מבצע את זה?עכשיו אני עם המשחק פתוח וניסיתי כרגע 5 דקות לשחק עם ה CROUCH והקפיצה בכל מיני תזמונים שונים ללא הצלחה משעמותיתחשבתי לצלם את עצמי מנסה לקפוץ על קופסה במשך 5 דקות ללא הצלחה ולעלות ליוטיוב כי זה כזה עצוב חהחה הנה חיפשתי ביוטיוב CROUCH JUMPING והסרטון הראשון שעלה זה בול איפה שאני תקוע במשחקשהרצפה מתמוטטת וצריך לעלות על הצינורBlack Mesa | Part 2 | Crouch-Jumping is HARD!זה אפילו יותר עצבני http://youtu.be/tDou01sQq9E
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים שמעתי יש איזה מוד שמבטל את CROUCH JUMPING במשחק ומשנה את זה לקפיצה רגילה, אשמח אם מישהו יקשר אליו.זה דבר מטופש שהשאירו מהמקור ולא היו צריכים (היה רעיון גרוע מלכתחילה).
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים זה קיים בכל משחק מבוסס סורס ואני לא מבין מה הבעיה בדיוק.. קופצים ובו זמנית לוחצים על Ctrl..
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים יש משחקים בהם אפשר לקפוץ בצורה מדהימה ויש כמו זה שישגע אותך על כל קפיצה קטנה.אני עד שמצליח לקפוץ, זז לכל הכיוונים ולפעמים נופל, תכנון סופר לקוי.
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים אני יודע שאין את זן,אבל האם המשחק תמיד היה כל כך קצר?ואני עוד הסתכלתי על כל דבר קטן במשחק במיוחד בשלב הניסויים שבמעבדות..
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים כמה זמן לקח לכם לסיים את Black Mesa?עקב אילוצי עבודה, רק היום אתחיל לשחק בו ואני רוצה לתכנן את הלו"ז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.