עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

תודה הסתדרתי .

עכשיו אני תק'וע עם היצור שיש לו 3 זרועות ענקיות , הפעלתי את הטורבינה וחזרתי חזרה לחדר בקרה אבל הכפתור לא מגיב לי. מה עשיתי לא בסדר ?

הוא מראה ש SILO D READY

• תגובות 259
  • צפיות 40.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמונה? הייצור יורק אש?

פורסם

הסתדרתי כבר , זה היצור שצריך לשרוף אותו מהחדר שיגור - יש לו זרועות שכל מכה שלהם מפרקת אותך.

עוד משהו - מי זה האיש עם המזוודה שרואים מפעם לפעם שמסתכל על גורדון ? הוא מביא לי צמרמורת..

פורסם

מזוודה? זה לא G-MAN??? :D

פורסם

לא יודע למה? אולי הזקנה

אבל המשחק די משעמם אותי

פורסם

לא חשוב הסתדרתי....

פורסם

לעזאזל אי אפשר לקפוץ במשחק הזה זה ממש לא שחיק אני משחק כבר איזה שעתיים שלוש ומתאמץ לא להפסיק לשחק ולהתגבר על העניין הזה כי המשחק עצמו מעניין וכיף אבל אי אפשר עם הקפיצה האומללה הזאת

כל הזמן אני צריך לשים חביות ולנסות 20 פעם לקפוץ עלייהן כדי להגיע לאיזה קופסה ואז צריך לקחת שוב את החבית הראשונה ולהתפלל שהמנוע הפיזיקלי לא יזרוק את החבית לאיזה חור

קיצר ממש ממש בעייתי זה אצל כולם ככה או רק אצלי? לא ברור למה ליצור דבר כזה מעיק במשחק

זה בכלל לא משהו שאני צריך להסתבך איתו בתור שחקן :\

פורסם

אתה מודע לזה שיש דבר כזה שנקרא crouch jumping והמשחק די בנוי על זה? (וכן בתחילת המשחק אפילו היתה הודעה כתובה על המסך איך לבצע את זה ושצריך לזכור את זה)

פורסם

איך אני מבצע את זה?

עכשיו אני עם המשחק פתוח וניסיתי כרגע 5 דקות לשחק עם ה CROUCH והקפיצה בכל מיני תזמונים שונים ללא הצלחה משעמותית

חשבתי לצלם את עצמי מנסה לקפוץ על קופסה במשך 5 דקות ללא הצלחה ולעלות ליוטיוב כי זה כזה עצוב

חהחה הנה חיפשתי ביוטיוב CROUCH JUMPING והסרטון הראשון שעלה זה בול איפה שאני תקוע במשחק

שהרצפה מתמוטטת וצריך לעלות על הצינור

Black Mesa | Part 2 | Crouch-Jumping is HARD!

זה אפילו יותר עצבני

http://youtu.be/tDou01sQq9E

פורסם

שמעתי יש איזה מוד שמבטל את CROUCH JUMPING במשחק ומשנה את זה לקפיצה רגילה, אשמח אם מישהו יקשר אליו.

זה דבר מטופש שהשאירו מהמקור ולא היו צריכים (היה רעיון גרוע מלכתחילה).

פורסם

זה קיים בכל משחק מבוסס סורס ואני לא מבין מה הבעיה בדיוק.. קופצים ובו זמנית לוחצים על Ctrl..

פורסם

יש משחקים בהם אפשר לקפוץ בצורה מדהימה ויש כמו זה שישגע אותך על כל קפיצה קטנה.

אני עד שמצליח לקפוץ, זז לכל הכיוונים ולפעמים נופל, תכנון סופר לקוי.

פורסם

אני לא מרגיש שום הבדל. זה ככה ב CS למיניהם, TF2 ו HL2 (וההרחבות).

פורסם

אני יודע שאין את זן,

אבל האם המשחק תמיד היה כל כך קצר?

ואני עוד הסתכלתי על כל דבר קטן במשחק במיוחד בשלב הניסויים שבמעבדות..

פורסם

כמה זמן לקח לכם לסיים את Black Mesa?

עקב אילוצי עבודה, רק היום אתחיל לשחק בו ואני רוצה לתכנן את הלו"ז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים