עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

יש קטעים שזה יורד ל40 ואפילו פחות לפעמים,זה ממש מוזר,בשאר המשחקים מבוססי מנוע סורס(CSS\TF2) הFPS לא יורד מאזור ה250 ורוב הזמן יציב על 300(הגבלה של המנוע,כמובן שניתן להוריד אותה בעזרת פקודה פשוטה בקונסול)

• תגובות 259
  • צפיות 40.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעל 30 זה נחשב חלק.

אבל כן 40 במשחק מבוסס סורס זה באמת בעייתי. לצערי אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלהוריד הגדרות גרפיות ולקוות לפאטץ' שישפר ביצועים

ואם יש לך Vsync מופעל, תבטל אותו. במידה והFPS יורד אפילו ל59, מה שקורה הוא שאוטומטית הFPS מוגבל ל30

פורסם

בלי VSYNC,זה ממש מוזר,שאר המשחקים עובדים הרבה הרבה יותר טוב,

פורסם

עובד אצלי מצויין בהגדרות הכי גבוהות שאפשר על 1080p עם Vsync מופעל (60fps קבוע).

זה עבד עם הסט הראשון. ניסיתי לעשות אותו דבר בסט השני ועדיין הייתי נמעך באמצע הדרך (ע"י מכבש 2).

בלי קשר לזה - המשחק עדיין עושה לי כאבי ראש מטורפים.

אותה השיטה עבדה לי בדיוק גם בסט השני. מוזר.

אין לי כאבי ראש בכלל..

הגעתי עד לקטע שאני מקבל רימונים,הכלב המוטנטי הזה ממש מעצבן ;x,פיצוץ אחד ואני מת.

האמת,אחרי שקיבלתי את הרימונים לא ממש הבנתי לאן צריך ללכת,אשמח לעזרה.

איזה כלב בדיוק? אתה מדבר על Houndeye, זה שעומד במקום ועושה גל הלם?

צריך לפגוע 4 פעמים ועל כל 2 פגיעות שלך זומבי יכול לתת פגיעה אחת.

ה Crowbar נורא מהיר, אחרי שהזומבי נותן מכה באוויר מתקרבים אליו ממש מהר, נותנים 2 מכות הולכים אחורה, מחכים שהזומבי יתן עוד מכה באוויר ואז מחסלים אותו.

פורסם

בסט השני הייתי צריך לתזמן גם התכופפות מהירה, אבל חוץ מזה, זה לא בעייתי מידי.

אין לי כאבי ראש בכלל..
זה משפיע באופן שונה על כל בנאדם. גם אני לא מושפע מזה, אבל יש הרבה אנשים שכן.

חוץ מלשנות FOV אין יותר מידי מה לעשות.

פורסם

רציתי רק לצוטט את ~מי שזה לא היה שאמר את זה~:

"לשפוט איכות של משחק מחשב לפי הגרפיקה והסאונד זה כמו לשפוט איכות של פורנו לפי העלילה"

סידרת Half Life היא עד היום סידרת המשחקים הטובה ששיחקתי, למרות שמבחינה טכנית יחסית למשחקים החדשים היום היא בדיחה.

העלילה והאוירה שם פשוט ברמה אחרת, המשחק היחיד שהרגשתי שהיה באותה ליגה היה Metro 2030

פורסם

בדיוק עכשיו סיימתי המוד :) לקח לי שני לילות...

האם מדובר ברימייק מלא לראשון? ז"א אין משהו בראשון שלא ראיתי כאן?

חוץ מזה, http://wiki.blackmesasource.com/Category:Chapters לפי הקישור הזה, יש תוכניות בעתיד.

האם הפרקים המופיעים בסוף (מ-XEN והלאה) הם כביכול הפרקים שהיו בשתי ההרחבות של המשחק הראשון?

פורסם

לא. הפרקים של Xen והלאה היו במשחק המקורי, המוד שוחרר לא גמור מחשש שמא לא ישוחרר לעולם. עד כמה שידוע לי אין למפתחי Black Mesa כוונה לעבוד גם על ההרחבות, אבל יש קבוצות אחרות שעושות את זה.

פורסם

אני כנראה כבר קרוב לסוף

משחק מעולה, אצלי רץ חלק על הכי גבוה.

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=8fTKnzGT1vg

I dare you to try it on hard. I double dare you :P

וכן בוידאו הזה זה נראה ממש קל, אבל תאמינו לי רוקנתי בהליקופטר משהו כמו 20 טילים עד שהוא נפל, והוא מוריד אותך עם בערך טיל אחד שלו.

במזל ממש ההליקפוטר התחיל לירות במשהו בצד שמאל של המסך שלי ובכלל לא התייחס אליי...

עוד יותר עוזר לזה, הרקטות של ה RPG ממש זריזות, לא כמו שהיה ב HL1 (או השני אפילו), בטעות הזזת את הכוונת לייזר על סלע שקרוב אליך, תוך פחות משנייה הטיל כבר בפנים שלך מעיף אותך קיבינימט :silly:

פורסם

נתקעתי במשחק בקטע שצריך לשגר טיל

תצפו ב 19:29

מה שעשיתי זה פתחתי את 3 המפלסים וכל הנורות בבקרה דולקות בירוק

בניגוד לסרטון אני לא מצליח לשגר את הטיל

פורסם

ככה נראה אצלי איפה שנתקעתי

פורסם

מהתמונה שלך נראה שהטיל התרומם, אם כך תרד קומה למטה ונפתחה לך דלת שתוביל אותך החוצה ואל חדר בקרה שממנו משגרים את הטיל

פורסם

הרגתי את כל היצורים - וטיפסתי בתעלות למעלה שרק הובילו אותי לאותו המקום , לאן הולכים מפה ?

פורסם

יש ידית של שסתום / Valve זרוקה איפשהו באזור.. תרים אותה ותתקע אותה על הקיר איפשהו שהיא צריכה להיות (היא נפלה משם) - תתחיל לסובב עד שאחד המקררים יושב בול מול אחד פתחי האיורר כדי שייצור לך גשר המשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים