עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שאפשר לאסוף תחמושת לנשק שאין לך...

אני חושב שקיבלתי שוטגאן סביב הקטע שבאים החיילים.

אני אף פעם לא שיחקתי בראשון, אבל אני מעריץ גדול של 2 והמשכיו. אני לא יכול להשוות למקור, אבל אני כן יכול להגיד שזה ממש לא "חפיף" - רואים שהושקע מאמץ רציני. לא נתקלתי ב"חורים" או פינות לא מלוטשות, ואני חושב שמגיעה הרבה מאוד הערכה ליוצרים...

• תגובות 259
  • צפיות 40.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר כמה שלבים שאני אוסף תחמושת לשוטגאן אבל אין לי בכלל את הנשק! יכול להיות שפספסתי אותו? ???

מקבלים אותו בחדר בקרה עם מדען כלשהו שאומר לך שאתה צריך לשגר תטיל ובלה בלה...

גם אם פספסת לא נורא לחיילים בהמשך יהיה שוטגאן.

וכן, +1 ענקי ליוצרים, רימייק מצוין של המשחק. מעלה את הרמה ליותר מודרנית ולא מוריד מהחוויה

של המשחק הראשון. :xyxthumbs:

פורסם

^^

תודה :)

פורסם

טוב, נראה לי שיש באג שבגללו אי אפשר להתקדם במשחק. בשלב המכון לטיהור שפכים יש קטע שצריך להתחמק ממכבשים בזמן שאתה על רצועה נעה. את ה-3 הראשונים הצלחתי לעבור אבל את הסט השני של השלישייה פשוט אי אפשר... נאלצתי להשתמש בצ'יטים...

פורסם

אפשר. אתה מחכה עד שהראשון יתחיל לרדת ואז מתקרב אליו, כדי שהוא יחסום אותך. אתה עושה ספרינט ולוחץ W וברגע שהראשון מתחיל לעלות אתה אוטומטית מתחיל לנוע קדימה ועובר את השלישיה.

פורסם

אני תקוע נדמה לי בשלב האחרון, נקרא LAMBDE CORE. יש קטע כזה בו יש את הכדורי טלפורט האלו שאחד מוביל לתוך גליל מסתובב כזה שבתוכו יש מלא אופציות לבחירה (טלפורטרים), בהתחלה עוד היה לי מ"ס עליהם ופתאום הם נעלמו...לאן אני הולך? מה אולי סדר הטלפורטים שצריך לעבור. סתכלו בתמונה למה אני מתכוון

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק..מה הם צוחקים עלינו!! 20 שנה פיתוח ובסוף מביאים לנו משחק לא גמור :s07:

עוד אני בלחץ איך אני עובר לעולם של היצורים ונשארו לי כזה קצת חיים :nixweiss: פתאום נגמר :kopfpatsch:

עכשיו השאלה היא האם אני מוחק את סטים וכל ה- SDK הזה או שההמשך בקרוב??

פורסם

הם אמרו מראש שהמשחק שמשוחרר כרגע הוא ללא שלבי ה Xen.

ככל הנראה שהם עובדים עכשיו על ההמשך, אבל לך תדע...

אגב לקח להם "רק" 8 שנים ולא 20 :)

פורסם

ניתקעתי בהתחלה,אחרי שהמדעני הפכו למוטציות ויש לי את המקל ברזל(כשקיבלתי אותו) יש לי 19 נקודות חיים,בתוך 2 מכות מהמוטציות אני מת,יש טיפים איך אני יכול לעבור את זה ? ;/

פורסם

ניתקעתי בהתחלה,אחרי שהמדעני הפכו למוטציות ויש לי את המקל ברזל(כשקיבלתי אותו) יש לי 19 נקודות חיים,בתוך 2 מכות מהמוטציות אני מת,יש טיפים איך אני יכול לעבור את זה ? ;/

Hit n' Run

תן מכה, ברח אחורה, מכה ברח, מכה ברח...

פורסם

צריך לפגוע 4 פעמים ועל כל 2 פגיעות שלך זומבי יכול לתת פגיעה אחת.

פורסם

הגעתי עד לקטע שאני מקבל רימונים,הכלב המוטנטי הזה ממש מעצבן ;x,פיצוץ אחד ואני מת.

האמת,אחרי שקיבלתי את הרימונים לא ממש הבנתי לאן צריך ללכת,אשמח לעזרה.

בכל מקרה,הFPS לא טוב במיוחד,רוב הזמן אני מקבל 80FPS ומתחת בחלק מהקטעים וזה דיי מקרטע,בשאר המשחקים מבוססי מנוע סורס אני מקבל FPS טוב יותר בהרבה.

פורסם

אפשר. אתה מחכה עד שהראשון יתחיל לרדת ואז מתקרב אליו, כדי שהוא יחסום אותך. אתה עושה ספרינט ולוחץ W וברגע שהראשון מתחיל לעלות אתה אוטומטית מתחיל לנוע קדימה ועובר את השלישיה.

זה עבד עם הסט הראשון. ניסיתי לעשות אותו דבר בסט השני ועדיין הייתי נמעך באמצע הדרך (ע"י מכבש 2).

בלי קשר לזה - המשחק עדיין עושה לי כאבי ראש מטורפים.

פורסם

אני היחיד שהמשחק עובד לו דיי גרוע?FPS נמוך כמעט בכל הקטעים,זה בלתי נסבל...

פורסם

חשבתי שכל FPS מעל 60 מאפשר משחק חלק?

לכל אלה המשחק לא עובד חלק, שחקו עם הפילטרים השונים. לפעמים פילטר כלשהו גורם למשחק לקרטע ולא בגלל כ"ס חלש או מחשב שלא סוחבץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים