עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

תותח, צודק :yelclap:

• תגובות 259
  • צפיות 40.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם+אני+והכרתי+אותם+רק+היום+!+!+!

פורסם

סיכום איך להתקין את BLACK MESA

* (כתבתי את זה אחרי שהשתגעתי לחפש את המידע בין העמודים פה וחשתי צורך להקל על אחרים :) )

1. יש להתקין את STEAM מכאן: http://store.steampowered.com/about

2. יש להוריד את המשחק מכאן: http://www.shacknews.com/file/32999/black-mesa-source-10-windows-free-game

3. יש להתקין את המשחק לתיקית soucemods במיקום ש-STEAM מותקן בו, לדוגמה: (C:\Steam\steamapps\sourcemods לדוגמה), להפעיל מחדש את STEAM ואז יופיע Black Mesa ברשימת המשחקים.

4. אם אין לכם source sdk base 2007 מותקן, ברגע שתריצו את המשחק, STEAM יתקין לכם אותו. אם אין, גשו לתפריט TOOLS ב-STEAM והורידו אותו.

פותח הנושא IanCurtis - אנא הכנס את הנ"ל להודעה הראשונה שלך בעמוד הראשון כדי שהכל יהיה מסוכם במקום אחד. תודה

פורסם

מעיק עד שהמשחק מתחיל.

מפני שאני לא זוכר לגמרי את המקור, האם זה משחק שונה לגמרי? מבחינת סיפור וכו?

פורסם

הסיפור הוא אותו סיפור, השלבים די שונים מהמקור, אבל עדיין נאמנים לו.

וגם המקורי מתחיל ככה. חייב לומר, מסכנים העובדים שצריכים ליסוע ברכבת הזאת כל בוקר :P

פורסם

עדיף על רכבת ישראל...

::)

פורסם

ה- HL המקורי היה אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי והוא היה בזמנו 100 רמות מעל הכל..פשוט הייתי מהופנט.

עכשיו אחרי כבר כמה שעות ב- BM..לא יודע זה יפה והכל, אבל הגרפיקה פשוט ישנה וכבר לא עובדת. מאוד קשה להתלהב אחרי שעברו בירקון כבר משחקים כמו COD או BF. מה גם שנדמה לי שהמנוע הזה של המשחק מסוגל ליותר ליטוש כמו למשל ב- PORTAL 2 שהיה הרבה יותר יפה גרפית על אותו מנוע. בקיצור אני רוצה כבר לגמור את המשחק ולשים את זה מאחרי :P

דבר אחד רואי לציון הוא הסאונד האיכותי בעיקר של הנשקים והמוזיקת רקע...נשמע מצויין עם האוזניות הסייבריה V2 שלי.

פורסם

המנוע של Portal 2 משודרג יותר מזה שכאן. אבל עדיין אני חושב שהמשחק נראה מעולה.

אם אתה משחק בשביל "לגמור את המשחק ולשים את זה מאחורי" נראה לי שעדיף שלא תשחק בכלל, אולי תשחק במקורי, אבל הגרפיקה שם גם כן "ישנה ופשוט לא עובדת".

לדעתי זהו יורש ראוי. גם מבחינת סאונד, ההשקעה, המפות והשקעה גדולה בפרטים.

פורסם

סיכום איך להתקין את BLACK MESA

* (כתבתי את זה אחרי שהשתגעתי לחפש את המידע בין העמודים פה וחשתי צורך להקל על אחרים :) )

1. יש להתקין את STEAM מכאן: http://store.steampowered.com/about

2. יש להוריד את המשחק מכאן: http://www.shacknews.com/file/32999/black-mesa-source-10-windows-free-game

3. יש להתקין את המשחק לתיקית soucemods במיקום ש-STEAM מותקן בו, לדוגמה: (C:\Steam\steamapps\sourcemods לדוגמה), להפעיל מחדש את STEAM ואז יופיע Black Mesa ברשימת המשחקים.

4. אם אין לכם source sdk base 2007 מותקן, ברגע שתריצו את המשחק, STEAM יתקין לכם אותו. אם אין, גשו לתפריט TOOLS ב-STEAM והורידו אותו.

פותח הנושא IanCurtis - אנא הכנס את הנ"ל להודעה הראשונה שלך בעמוד הראשון כדי שהכל יהיה מסוכם במקום אחד. תודה

תודה!

פורסם

^^

האמת שאין שום משחק FPS נורמלי כרגע חוץ מ- BM. לא יודע אם זה רק אני מרגיש, אבל יש תקופת יובש במשחקי FPS כרגע. זה הז'נר היחיד שאני משחק ומין הסתם ש- HF הוא בין המשחקים שהגדירו את הז'נר. לכן אני משחק כרגע ב- BM..אבל אני לא אתבאס שהוא ייגמר פתאום.

אם היה עכשיו משחק חדש נורמלי כמו COD BO2 שאמור לצאת או משו בסדר גודל כזה..הייתי משחק ב- BM בעתיד (בכל מקרה זה חידוש לנוסטלגיה ששווה לשמחק בו)

מה שיאמר לזכות המפתחים...הם הצליחו לשמור בדיוק את אותה האווירה מהמשחק המקורי ויש פה לא מעט קטעים שגורמים לך לחזור לאחור ואז שוב קדימה כדי למצוא לאן הולכים..זה לא PORTAL, אבל צריך לחשוב פה ושם וזה הישג יפה למשחק. אבל שוב הגרפיקה חסרת טקסטורה לחלוטין ומאוד מחוספסת גם מרחוק.

פורסם

שמתי לב שברגע שמשחקים במוד יותר מ-15 דקות הוא יוצר תחושת אי נוחות בעיניים\כאב ראש. זה לא מפתיע כי התופעה קרתה לי כש-HL2 רק יצא, ופה הם השתמשו בגרסה די ישנה של ה-sdk. אני זוכר שהיה צריך לכבות את ה-AFF בהגדרות... הפעם זה לא עוזר ממש :\

פורסם

אתה יכול להגדיר את הFOV בהגדרות

פורסם

ואם זה לא מספיק, אפשר להשתמש בפקודת קונסולה

fov #

אבל זה נחשב משום מה כצ'יט, אז כנראה שתצטרך גם לכתוב את הפקודה

sv_cheats 1

פורסם

כבר כמה שלבים שאני אוסף תחמושת לשוטגאן אבל אין לי בכלל את הנשק! יכול להיות שפספסתי אותו? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים