עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

הם חייבים להוציא עדכון שיסדר את הקפיצות, הקפיצה במשחק הזה ממש נוראית...

הקפיצה ממש מציקה!

• תגובות 259
  • צפיות 40.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי תודה על התגובה המהירה. אבל מה זה סטים? אני לא רואה שום תקיית soucemods.

תוכל לפרט יותר..

תתקין את סטים מ https://store.steampowered.com/ ותרשם לשרות, אחרי זה תתקין את black mesa

--

הקפיצה לא מפריעה לי יותר מידי, כנראה צריך להתרגל לזה

פורסם

ברגעים אלו הוא עושה UPDATE לסטים הזה.

יש אפשרות להעתיק את המשחק המותקן כבר ישר לתקיה שאמרת?

פורסם

עדיף לתת לו לסיים את העדכון הראשוני (עד שיופיע מסך log in), בזמן העדכון הזה הוא יוצר את כל התיקיות הרלוונטיות,

אבל כן אפשר להעביר את המשחק לשם כבר עכשיו

פורסם

אוקי העתקתי את המשחק לתקייה שאמרת (לא פתחתי שם את הקבצים, אלא בתוך תקייה זו יש תקיית BMS שבתוכה המשחק.

כעת אפעיל את הסטים מחדש ואיפה אני רואה את המשחק?

עידכון:

הוא מתקין לי כעת את ה- SDK הזה. אומר לי לפחות שעה להורדת :-\ גם התקנתי את הסטים על ה- SSD שלי ועכשיו את המשחק וה- SDK הזה חוסמים לי כבר חצי SSD :nixweiss:

פורסם

טעות גדולה להתקין את סטים על כונן קטן. אם אתה רוצה, אתה יכול פשוט להעביר את התיקיה של סטים לכונן אחר ולהריץ אותו משם.

---

הסאונד של ה MP5 לא משהו... ואני מתחיל להצטער שהתחלתי לשחק על hard :P פאק החיילים הורגים אותך מהר

פורסם

חשבתי שזה רק ממשק הפעלה (ורציתי שיעלה מהר מה- SSD שלי), לא ידעתי שהכל צריך להיות עליו.

אז אתה אומר שפשוט אפשר להעתיק את כל התקייה לכונן אחר עם המשחק והכל יחד..כאילו בלי להתקין סטים מחדש..אם כן לא חייב להגיב

אני מת כבר לראות את המשחק :nutty: נוסטלגיה משובחת

פורסם

בקרוב יצא עדכון ל STEAM שיאפשר להתקין כל דבר בתיקיה אחרת (כרגע צריך כלים נוספים בשביל לעשות את זה וזה לא נוח) למרות שכנראה זה לא יאפשר לעשות את זה למודים ול SDK.

מומלץ להתקין את STEAM על כונן נפרד/דיסק קשיח נפרד. אולי זה ישתנה ברגע שנוכל לבחור איפה להתקין את המשחק אבל כרגע התיקיה של STEAM יכולה להגיע לגדלים מפחידים, אצלי למשל התיקיה כרגע עומדת על 230G ויש לי עוד משחקים שלא מותקנים :P

על שינוי מקום ההתקנה:

http://www.pcgamer.com/2012/09/12/steam-finally-adds-choice-of-installation-drive/

פורסם

אמרו שזה לא כל המשחק. יש תוכניות לשחרר את השלבים החסרים בקרוב, או שזאת שוב תהיה סחבת של כמה שנים? אני מעריך את מה שהם עשו, אבל לא בא לי להתחיל חצי משחק ולחכות שנים להמשך.

פורסם

איזה מעצבן זה...עכשיו התקנתי את ה- SDK ופתאום אני לא רואה את ה- BLACK MESA..איפו הוא עכשיו? איך אני מפעיל אותו?

פורסם

במסך library יש שורת חיפוש, מימין לזה יש תיבת בחירה עם סינון, אצלך כנראה זה עומד עכשיו על tools, פשוט תבחר installed או all games

פורסם

אהה מצאתי, תודה :yelclap:

יאללה זמן לשחק..רשמים מהמשחק אחר כך..

פורסם

עשו עבודה מדהימה, ללא ספק. גם הפסקול לא רע בכלל.

פורסם

אני תקוע בפרק 4 אחרי שמקבלים את האקדח התופי (המגנום) ויש שם איזה שוטר...לאן אני הולך?

יש סולם ללמטה אבל שום דרך שם ובחזרה אחורה גם כלום. נדמה לי שזה באג והשוטר אמור לפתוח לי איזו דולת שרשום עלייה למורשים בלבד.

פורסם

אם הבנתי נכון אתה באיזור שיש בו חדר עם מים מחושמלים, צריך לשבור את החלון ולהיכנס לחדר הזה, ללכת על החפצים שם ולהיכנס למערכת אוורור, משם אתה יכול לפתוח את הדלת ולתת לשומר להיכנס לאותו חדר (יש בו דלת סגורה). יהיה לך שם חור שאפשר לעלות אליו עם סולם ואחרי כמה זמן אתה תוכל לפתוח את הדלת הסגורה והשומר יחזור ללכת איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים