עבור לתוכן

Black Mesa

Featured Replies

פורסם

אתה מתקין אותו לתיקית soucemods במיקום שסטים מותקן (C:\Steam\steamapps\sourcemods לדוגמה)

מפעיל מחדש את סטים (או אם סטים היה כבוי רק מפעיל אותו :P), ואז מופיע לך Black Mesa ברשימת משחקים

אם אין לך source sdk base מותקן, ברגע שתריץ את המשחק סטים כבר יתקין לך אותו

• תגובות 259
  • צפיות 40.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לי באג דיי רציני, לא היה לי crowbar >:( עכשיו אני צריך להתחיל הכל מההתחלה :-\

פורסם

סיימתי עכשיו את הפרק הראשון (Unforeseen Consequences). במילה אחת: מדהים. נכון, יש באגים עם האנימציות והפיזיקה מדי פעם, אבל אף פעם לא שיערתי שזה יהיה ברמה כזו גבוהה. נקווה שזה לא רק הפרק הראשון...

פורסם

היה לי באג דיי רציני, לא היה לי crowbar >:( עכשיו אני צריך להתחיל הכל מההתחלה :-\

הם שינו את המיקום שלא, הוא לא איפה שהוא אמור ליהיות!

פורסם

שים לב שהcrowbar לא נמצא במקום בו הוא היה במשחק המקורי.

שינו כמה דברים..

חשבתי שיש לי באג כי לא ראיתי את הcrowbar במקום שבו זכרתי שהוא אמור להיות אבל אחרי שהמשכתי קצת מצאתי אותו. (איך לעזאזל זכרתי איפה הcrowbar אמור להיות מהפעם היחידה שבה שיחקתי בHL בכיתה ו'...)

פורסם

כן עכשיו עובד לי, הייתי צריך להפעיל מחדש

היכן ה-CROWBAR ?

פורסם

פשוט תתקדם ואתה תראה אותו - הוא ממוקם במקום מאוד בולט. אי אפשר לפספס.

פורסם

הגעתי לשלב שאני עם אחד מהשומרים של BLACK MESA (שלב שבדרך כלל אני הורג אותו ומשתמש באקדח שלו), כנראה שפספסתי את ה CROWBAR משהו שלדעתי לפחות לא אמור להיות אפשרי...

פורסם

הגעתי לשלב שאני עם אחד מהשומרים של BLACK MESA (שלב שבדרך כלל אני הורג אותו ומשתמש באקדח שלו), כנראה שפספסתי את ה CROWBAR משהו שלדעתי לפחות לא אמור להיות אפשרי...

למה להרוג אותו? יש לו תחמושת אין סופית ודקה אחרי שאתה עוזב אותו אתה מקבל אקדח :s05:

פורסם

אתה לא תפספס את ה crowbar, הוא יותר בהמשך. בינתיים תשתמש ב flares שמפוזרים די בכל מקום, ותעזר בשומר שיהרוג בשבילך.

פורסם

כן עכשיו ראיתי את זה, שינוי גדול בהשוואה למשחק המקורי :P כנראה הם ראו שתמיד כולם הרגו את השומר הזה בשביל הנשק החם על ההתחלה :lol:

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך עזרה בהפעלת המשחק: הורדתי דרך טורנט והתקנתי אותו, בתקית המשחק אין שום קובץ EXE גם לא בתקית- BIN.

איך אני מפעיל את המחשק? צריך משו מעבר?

פורסם

אתה מתקין אותו לתיקית soucemods במיקום שסטים מותקן (C:\Steam\steamapps\sourcemods לדוגמה)

מפעיל מחדש את סטים (או אם סטים היה כבוי רק מפעיל אותו :P), ואז מופיע לך Black Mesa ברשימת משחקים

אם אין לך source sdk base מותקן, ברגע שתריץ את המשחק סטים כבר יתקין לך אותו

אם רק היית מסתכל בעמוד בקודם

פורסם

הם חייבים להוציא עדכון שיסדר את הקפיצות, הקפיצה במשחק הזה ממש נוראית...

פורסם

אם רק היית מסתכל בעמוד בקודם

היי תודה על התגובה המהירה. אבל מה זה סטים? אני לא רואה שום תקיית soucemods.

תוכל לפרט יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים