עבור לתוכן

מזל טוב לי , ברגעים אלה סיימתי להרכיב את המערכת החדשה..

Featured Replies

פורסם

הכול מופיע בצד במפרט שלי..

פשוט חלום שהתגשם :yelclap:

פורסם

תתחדש, מערכת סוף הדרך לגמרי. :xyxthumbs:

החלטה חכמה להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי ולחכות לחדשים, עשיתי אותו הדבר בזמנו וזה השתלם.

ד"א כמה הכל עלה לך?

פורסם

תתחדש אחי אני גם הזמנתי כמעט אותו מפרט

פורסם
  • מחבר

תתחדש, מערכת סוף הדרך לגמרי. :xyxthumbs:

החלטה חכמה להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי ולחכות לחדשים, עשיתי אותו הדבר בזמנו וזה השתלם.

ד"א כמה הכל עלה לך?

הזמנתי בRSM ( דרך אגב שרות מקצועי אישי ונחמד ביותר) ככה שאתה יכול לראות מחירים שם..

לא רגיל סוף סוף לעבוד עם מחשב טוב... עוד כמה שעות שאני יסיים להתקין כאן את כל המסביב אני יריץ איזה משחק נראה איך הכרטיס מסך שלי מתמודד איתו בעזרת המעבד הזה..

פורסם

ד"א איזה מערכת הפעלה את מתקין 64 או 32 ביט?

פורסם

רגע עכשיו כל אחד שירכיב מחשב יפתח דיון על זה שהוא עשה את זה :s07:

זה יוצר כמות דיוני זבל נכבדה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת שרשמתי את זה אתמול ב3 בלילה בפורום הכללי מתוך רצון לא לעשות סתם ספאם, לא כולכך אשמתי שזה הועבר לכאן..[br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 10:14:14

ד"א איזה מערכת הפעלה את מתקין 64 או 32 ביט?

64..

אני גם ככה רואה את עצמי לא מתאפק ועוד כמה חודשים מוסיף עוד שתי סטיקים כדי שיהיה 8 ג'יגה.. :-)

פורסם

אני באמת שרשמתי את זה אתמול ב3 בלילה בפורום הכללי מתוך רצון לא לעשות סתם ספאם, לא כולכך אשמתי שזה הועבר לכאן..[br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 10:14:14

64..

אני גם ככה רואה את עצמי לא מתאפק ועוד כמה חודשים מוסיף עוד שתי סטיקים כדי שיהיה 8 ג'יגה.. :-)

אני גם הולך על 64 מקווה שלא יהיו בעיות עם זה

פורסם

למה שיהיו לך בעיות?

פורסם

אני מאז שקניתי את המחשב הנוכחי שלי (עברה כבר כמעט שנה) משתמש בויסטה 64 ביט. אין בעיות ולא כלום. אחלה מערכת הפעלה [= לא צריכה להיות לך סיבה לדאגה ;)

*וינדוס 7 לא הייתי ממהר להתקין, לפחות עד שיצא SP1 . אבל זה גם לשיקולך.

פורסם

תתחדש!

תהנה מהמערכת!

פורסם

כן אה שחלילה לא יציף את הפורום בעל כ"כ הרבה דיונים איכותיים בדיון על מחשב חדש....איכס!!!

תתחדש..

פורסם

מה עם קצת מספרים?

אל תהיה ילד בן שניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים