עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב HP Pavilion dv6-1230ej NZ346EA

Featured Replies

פורסם

לפני שאציג את המפרט, אני מעוניין לדעת מה הם חריצי זיכרון? אחד הדברים היחידים ש"מציקים" לי הם הזיכרון הפנימי הדי נמוך ( 2G ), האם העובדה שרשום שאין חריצי זיכרון פנויים אומר שאי אפשר לשדרג? בנוסף, האם הכרטיס מסך של ATI נחשב טוב ויחזיק משחקים וסרטים בצורה סבירה? הנה זה בא:

HP Pavilion dv6-1230ej NZ346EA

מעבד

Intel Core 2 Duo T6500

מהירות

2.1GHz

זכרון מטמון

2MB

מהירות FSB

800MHz

זיכרון :

נפח

2GB

מהירות זיכרון

800MHz

חריצי זיכרון פנויים

0

קיבולת זכרון מקסימלית

8GB

אחסון :

גודל דיסק

250GB

מהירות דיסק

5400RPM

כוננים :

DVD Multi Burner

כן

מסך :

סוג

WXGA High Definition BrightView Widescreen

מסך מבריק

כן

גודל מסך

15.6''

רזולוציה

‎1,366x768

מצלמה מובנית

כולל

תקשורת :

כרטיס רשת

‎10/100/1000

Bluetooth

כן

WiFi 802.11

Intel 802.11a/g/n

גרפיקה :

כרטיס מסך

ATI Mobility Radeon HD 4530

זיכרון כרטיס מסך

512MB

סאונד :

כרטיס קול

3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated

רמקולים

Audio Playback SRS Premium Sound

מיקרופון מובנה

כולל

יציאות :

HDMI

X1

VGA

X1

USB

X4

RJ-11

כן

RJ-45

כן

Firewire 1394

X1

eSata

X1

מערכת הפעלה :

מערכת הפעלה

Windows Vista Home Premium

נתונים טכניים :

משקל

3.14 ק"ג

סוללה

סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים

הערות

כולל מקלדת מלאה , כולל שלט רחוק

אחריות ושירות :

משך האחריות

שנתיים

סוג האחריות

אחריות בינלאומית מעבדה, בישראל איסוף והחזרה מבית הלקוח

פורסם

לפני שאציג את המפרט, אני מעוניין לדעת מה הם חריצי זיכרון? אחד הדברים היחידים ש"מציקים" לי הם הזיכרון הפנימי הדי נמוך ( 2G ), האם העובדה שרשום שאין חריצי זיכרון פנויים אומר שאי אפשר לשדרג?

זכרון נמוך לא צריך להדאיג אותך, שדרוג עצמי זה עניין פשוט (מה גם ש-2gb זה לא כלכך נמוך ומספיק לרוב האנשים). חריצי זכרון הם הסלוטים בהם יושב זכרון ה-ram. מה שהעובדה שאין חריצי זכרון פנויים אומרת זה שהמחשב מכיל שני סטיקים של 1gb שתופסים את שני החריצים הקיימים. בכל מקרה ניתן לשדרג, זה פשוט ידרוש להחליף את אחד הסטיקים. אפשר לשדרג ל-3gb לדוגמא על ידי הוצאת סטיק של 1gb והחלפתו ב- 2gb. אם היה חריץ פנוי זה פשוט היה אומר שתוכל לשדרג ל-4gb קצת יותר בזול (להוסיף סטיק של 2gb במקום להחליף את שני הסטיקים). בכל מקרה 4gb של זכרון מחייבים מערכת הפעלה של 64bit אם אתה רוצה אופציה להשתמש במשאב הזה בכלל.

בנוסף, האם הכרטיס מסך של ATI נחשב טוב ויחזיק משחקים וסרטים בצורה סבירה? הנה זה בא:

לסרטים לא תהיה שום בעיה. משחקים, זה תלוי ברמה של המשחקים שאתה מצפה להריץ. לרוב המשחקים הנוכחיים הכרטיס יהיה סביר בהחלט. עם משחקים כבדים במיוחד הוא יתקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים