עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 16' בתקציב של 4K לעבודה משרדית.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד עם מסך עד 16 אינצ', לצורך עבודות משרדיות ותכנות.

התקציב הינו בסביבות 4,000 ¤.

זמן סוללה ארוך הינו יתרון, אך אינו חובה.

אין צורך ביציאות מיוחדות וצורב ולא נדרשת אחריות בינלאומית.

בלוטות וWIFI אינם חובה.

אני מעוניין במסך מט.

אין לי העדפה לחברה ספציפית.

תודה מראש

גל

פורסם

אין הרבה מחשבי 14.1" בתקציב כזה עם מסך מאט. אולי תצליח למצוא גרסא של ה-SL400 של לנובו עם מסך מאט. 13.3" בא בחשבון?

פורסם
  • מחבר

13.3" בא בחשבון?

אם יש לך דגם שאת יכולה להמליץ עליו, בבקשה, אני פתוח להצעות.

החשש היחיד שלי הוא שמסך בגודל כזה לא יהיה נוח לעבודה(אשמח לשמוע את דעתכם, כיוון שאין לי ניסיון עם מחשבים ניידים, וכל דעתי מגובשת על סמך התבוננות על מחשבים ניידים בחנות).

פורסם

ב-13.3" יש את ה-Vostro 1320 של דל שעולה 4000 ש"ח ומגיע עם מסך מאט ואחריות מאד ארוכה. הדגם הזה נותן תמורה טובה למחיר.

מבחינת הגודל, לדעתי אין שום ספק שמחשב 13.3" עדיף על 14.1" מכל בחינה מלבד לרזולוציה האפשרית. מכיוון שכאן ממילא לא סביר שתקבל רזולוציה גבוהה מ-WXGA (לאור מגבלות התקציב), הנושא הזה אינו רלוונטי. במצבים בהם במחשב ינוייד הרבה הופך הגודל הקטן ליתרון יותר משמעותי כמובן.

זוהי רק דעתי האישית, אני רגילה מאד לעבוד עם מחשבים קטנים מאד ואני שמה חשיבות גדולה על היותו של הנייד נייד כך שלא בהכרח דעתי היא מה שמתאים לך. מבחינת קושי בעבודה, לא זכור לי שנתקלתי במישהו עם ראיה סבירה שהתקשה בעבודה עם מסך סטנדרטי (בדר"כ WXGA) של 13.3" (אם כי בהחלט נתקלתי בהרבה מאד אנשים שחוששים מהבעיה הזו לפני הקניה).

פורסם
  • מחבר

ב-13.3" יש את ה-Vostro 1320 של דל שעולה 4000 ש"ח ומגיע עם מסך מאט ואחריות מאד ארוכה. הדגם הזה נותן תמורה טובה למחיר.

מבחינת הגודל, לדעתי אין שום ספק שמחשב 13.3" עדיף על 14.1" מכל בחינה מלבד לרזולוציה האפשרית. מכיוון שכאן ממילא לא סביר שתקבל רזולוציה גבוהה מ-WXGA (לאור מגבלות התקציב), הנושא הזה אינו רלוונטי. במצבים בהם במחשב ינוייד הרבה הופך הגודל הקטן ליתרון יותר משמעותי כמובן.

זוהי רק דעתי האישית, אני רגילה מאד לעבוד עם מחשבים קטנים מאד ואני שמה חשיבות גדולה על היותו של הנייד נייד כך שלא בהכרח דעתי היא מה שמתאים לך. מבחינת קושי בעבודה, לא זכור לי שנתקלתי במישהו עם ראיה סבירה שהתקשה בעבודה עם מסך סטנדרטי (בדר"כ WXGA) של 13.3" (אם כי בהחלט נתקלתי בהרבה מאד אנשים שחוששים מהבעיה הזו לפני הקניה).

תודה רבה לך על תגובתך.

פורסם
  • מחבר

מהסתכלות שערכתי היום, החלטתי כי אני מעדיף לוותר על עניין הניידות, בתמורה למחשב חזק ואיכותי יותר.

לכן, אשמח לקבל המלצות על מחשבים כבדים ומסכים גדולים יותר (עד 16' אינצ מסך, ועד 5 קילו משקל.), התקציב כשהיה 4K.

אני מקווה שישנם מסכים בגודל זה, בתקציב הזה, עם מסך מט.

סליחה על הבלאגן, ותודה רבה שוב.

גל

פורסם

לא באמת תקבל מחשב איכותי יותר בעקבות הפשרה על הגודל. מבחינת עצמה, אפשר למצוא דברים יותר חזקים בתקציב אבל אני לא מכירה כאלו עם מסך מאט. אם אתה רוצה לחרוג יש לך בסביבות ה-4500 את ה-E5500 של דל שכן נותן קצת יותר בשני התחומים שציינת. אולי ל-HP יש איזה דגם ב-15.4"- 15.6" מסדרת החצי עסקיים שיאפשר מסך מאט (תנסה את ה-4510s) אבל ההבדל בביצועים יהיה די שולי במסגרת התקציב שלך והאחריות היא לשנה בלבד.

ה-Sl500 של לנובו לא יתן יותר בתחום העצמה אבל כן זמין עם רזולוציה גבוהה ומסך מאט, גם כאן האחריות היא לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים