עבור לתוכן

office 2007 באנגלית - כותב הפוך בעברית (עזרה).

Featured Replies

פורסם

התקנתי את WIN7 לבדיקה בגירסת 64 BIT (אנגלית), עם כל העידכונים ודריברים מעודכנים.

התקנתי גם OFFICE 2007 באנגלית שכולל כבר את SP2.

עשיתי עידכונים מלאים לאופיס - אלו שמגיעים אחרי הSP2 אבל זה לא שינה את הבעייה.

הבעייה שאני לא מצליח לכתוב נורמאלי כמו באופיס 2003 (לא היה לי 2007 לפני כן).

הבעייה היא שהוא כותב הפוך בעברית למרות שעברתי לימין ולעברית במקלדת, הסמן נשאר מימין לאות והמילים נרשמות בסדר הפוך, לדוגמה:

אם אני רוצה לרשום: "שלום אנשים יקרים" הוא רושם לי "יקרים אנשים שלום". בנוסף לזה גם דף הכתיבה בצד שמאל של המסך ולא במרכז וזה די מציק - יש דרך לשנות ? (מדובר במסך רחב גדול).

כדאי לציין שנכנסתי לכלי הגדרת השפות של אופיס ובחרתי כשפה קבועה Hebrew- limited support. זה אמנם הזיז לי את עמוד הכתיבה לצד ימין (עדיין לא באמצע אבל טיפה יותר נוח).

יש מישהו שנתקל בבעיה ? האם היא קשורה ל 2007 ? האם היא קשורה ל WIN7 ?

אם זה קשור פשוט לאופיס2007 - יש המלצות מה כדאי להגדיר ולעשות בשביל להתאים אותו בצורה אופטימלית לעבודה על מסמכים בעברית (אפילו היישור שורה קופץ לי מדי פעם).

*עידכון: התקנתי גם OPEN OFFICE 3.1.1 באנגלית על המערכת הזו לבדיקה. שם אמנם סדר המילים נכון, אבל הסמן קופץ לימין אחרי כל מילה וסימני פיסוק הוא שם לי בתחילת השורה במקום בסופה (נקודה או סימן שאלה למשל).

כבר התייאשתי, גם אני לא בטוח שיש בגירסאות באנגלית כלי איות.

פורסם

אני על WIN7 32BIT עם אופיס 2007 SP2 (אנגלית) ולא נתקלתי בבעיה הנ"ל בעת כתיבה בעברית.

נסה לבדוק את הגדרות השפה בלוח הבקרה.

Region & language --> Administrative --> Change system locale --> Hebrew (Israel)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום. אני בדיוק אם אותה בעיה אבל עם WIN7 32 BIT

לצערי לא עזר לי השינוי.

גם ה CTRL+Z

ןה- CTRL+ X/V/C

לא מגיבים. משהוא מוזר בתפקוד של האופיס 2007 שלי. משהוא יודע למה?

פורסם

אל תקפיץ דיונים בני שלושה חודשים בשביל דברים כאלו.

תפתח דיון חדש שבוא אתה מפרט את הבעיה את הממצאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים