עבור לתוכן

האם הכרחי כונן 1.44 למערכת מחשב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את התקליטור איתחול הזה הכנתי למעשה מפלופי בעזרת NERO , התוכנה הזאת מאפשרת ליצור BOOTABLE CD אם יש לך את הקבצים המתאימים. ה-NERO פשוט צורבת אמולציה לפלופי על תקליטור רגיל וזה הופך אותו ל-BOOTABLE. אתה יכול לבדוק אם ה-CD ROM של תומך ב-BOOT בצורה פשוטה-אם הוא IDE והמחשב שלך מהשלוש-ארבע שנים האחרונות אז רוב הסיכויים שאתה יכול לעשות BOOT מה-CD. אם זה סקזי אז אתה חייב בקר סקזי יקר שיש לו BIOS והוא מאפשר BOOT מההתקנים שמחוברים אליו.

הפעם הצלחתי לצרוב BOOT CD בנרו אבל הבעיה עכשיו שלמרות שהגדרתי ל-BOOT מה-CDROM מערכת הפעלה עדיין

עולה מהדיסק. אמנם יש סימנים לעבודת CDROM אבל כנראה שזה תוקע את תהליך האתחול בסופו של דבר. אז או שמשהו לא בסדר

עם הכונן או שהוא לא תומך ממש ב-BOOT. אני אנסה שוב עם המחשב החדש וכונן CDROM אחר, חדש.

פורסם

את התקליטור איתחול הזה הכנתי למעשה מפלופי בעזרת NERO , התוכנה הזאת מאפשרת ליצור BOOTABLE CD אם יש לך את הקבצים המתאימים. ה-NERO פשוט צורבת אמולציה לפלופי על תקליטור רגיל וזה הופך אותו ל-BOOTABLE. אתה יכול לבדוק אם ה-CD ROM של תומך ב-BOOT בצורה פשוטה-אם הוא IDE והמחשב שלך מהשלוש-ארבע שנים האחרונות אז רוב הסיכויים שאתה יכול לעשות BOOT מה-CD. אם זה סקזי אז אתה חייב בקר סקזי יקר שיש לו BIOS והוא מאפשר BOOT מההתקנים שמחוברים אליו.

הפעם הצלחתי לצרוב BOOT CD בנרו אבל הבעיה עכשיו שלמרות שהגדרתי ל-BOOT מה-CDROM מערכת הפעלה עדיין

עולה מהדיסק. אמנם יש סימנים לעבודת CDROM אבל כנראה שזה תוקע את תהליך האתחול בסופו של דבר. אז או שמשהו לא בסדר

עם הכונן או שהוא לא תומך ממש ב-BOOT. אני אנסה שוב עם המחשב החדש וכונן CDROM אחר, חדש.

הכי מומלץ לעשות את הנסיונות האלה עם מדית RW ורק אם בטוחים שזה הצליח אז לעשות לזה CD COPY למדיה חד פעמית.

אני לא חושב שיש דבר כזה במחשבים של היום שכונן CD ROM לא תומך ב-BOOT. פעם ה-BIOS של לוחות האם לא הציע תמיכה כזאת אבל היום זה קיים בכל מחשב נורמלי. אם זה לא עבד לך אז לא צרבת נכון , אולי לא עשית FLOPPY 1.44 EMULATION או שההפניה לדיסקט לא היתה נכונה והצריבה לא העתיקה קבצים.

פורסם
  • מחבר
[הפעם הצלחתי לצרוב BOOT CD בנרו אבל הבעיה עכשיו שלמרות שהגדרתי ל-BOOT מה-CDROM מערכת הפעלה עדיין

הכי מומלץ לעשות את הנסיונות האלה עם מדית RW ורק אם בטוחים שזה הצליח אז לעשות לזה CD COPY למדיה חד פעמית.

אני לא חושב שיש דבר כזה במחשבים של היום שכונן CD ROM לא תומך ב-BOOT. פעם ה-BIOS של לוחות האם לא הציע תמיכה כזאת אבל היום זה קיים בכל מחשב נורמלי. אם זה לא עבד לך אז לא צרבת נכון , אולי לא עשית FLOPPY 1.44 EMULATION או שההפניה לדיסקט לא היתה נכונה והצריבה לא העתיקה קבצים.

זה נעשה במדית RW. המחשב הוא בן 3 שנים בערך אבל הרי קיימת בביוס אפשרות ל-BOOT מ-CDROM.

חושב שהצריבה והאמולציה בוצעו כהלכה, לפחות לכך זה נראה במהלכן. מה שכן, כשאני מנסה לראות את הקבצים שנצרבו

אני לא מצליח (בשני CDROMים, אחד חדש). אולי הכוננים בעייתיים? אבל אין לי בעיה לראות תקליטורים אחרים.

אני אנסה לצרוב שוב אבל ספק אם זה ישנה.

פורסם

יכול להיות שלא כיוונת בהגדרות התצוגה שלך שתהיה אפשרות לראות קבצי מערכת מוגנים וקבצים נסתרים (HIDDEN FILES) ?

אתה יכול למצוא את כל זה ב-FOLDER OPTIONS->VIEW.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שלא כיוונת בהגדרות התצוגה שלך שתהיה אפשרות לראות קבצי מערכת מוגנים וקבצים נסתרים (HIDDEN FILES) ?

אתה יכול למצוא את כל זה ב-FOLDER OPTIONS->VIEW.

זה כבר מוגדר כך אצלי.

אולי אני פשוט אתאר צעד צעד מה עשיתי. אולי פיספסתי משהו :

בנרו, בחרתי את אופציית ה-CDROM-BOOT כאשר בכונן A: נמצא דיסקט אתחול לחלונות שנעשה ע"י המערכת. זה הדיסקט

שבאתחול נותן אופציה לעבוד עם תמיכת CDROM או לא ובסוף טוען את התוכנות השימושיות לכונן וירטואלי.

בנרו, תחת לשונית BOOT מסומנת האופציה BOOTABLE LOGICAL DRIVE ומתחתיה מופיע "A:/ 2MB". עוד יותר למטה

הכל אפור ומופיע ה- 1.44 PLOPPY EMULATION גם באפור כך שזה בתוקף, אם איני טועה. לחיצה על NEW ואז העברתי

את הקבצים מכונן A: לחלון הצריבה וצרבתי.

הצריבה הושלמה בהצלחה אבל כפי שאמרתי לא מצליח לראות אותם ב-CDROM ואתחול לא מתבצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים