עבור לתוכן

לאומנים של הקו הירוק

Featured Replies

פורסם

אז בוא נירה בבוגדים האלה ברחובות :screwy:

אתה מגזים בצורה מטורפת.

שתראה טנקים סורים ברחובות דבר איתי, עד אז אני שנטי באבא...

כל השאר שהוספת, תירוצים :yelclap:, אולי נשמעים הגיוניים אבל תירוצים...

כשתראה טנקים סוריים ברחובות, הסורים כבר יאנסו את אמא שלך ואחותך יא אידיוט.

אתה יודע בכלל מה עושה הצבא כשאין מלחמה?

• תגובות 40
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. בנושא של "תרומה למדינה" - על מיסים שמעת? יש אלפי חיילים שעולים למדינה(כן, גם עם המשכורת הצבאית המגוחכת והמעליבה) הרבה יותר כסף מאשר הם "מחזירים" לה בזמן השירות שלהם - אז למה שלא ייצאו למעגל העבודה וככל אזרח טוב ישלמו מיסים ובכך יתרמו עוד יותר למדינה?

לא סתם משרד האוצר נלחם עם משרד הביטחון שישחרר אוכלוסיות מסויימות (בעיקר פקידים) משירות צבאי מוקדם יותר(נאמר 30 חודשים או שנתיים) על מנת שיוכלו לצאת למעגל העבודה מוקדם יותר ולשלם מיסים מוקדם יותר - זו באבו-אבואה תרומה למדינה

ב. "

אני יגיד את האמת ,לדעתי היחידים שצריכים לא להיתגייס זה אותם האנשים שפיזית לא יכולים להיתגייס ,עליי לומר שאפילו אלו שמשתחרים על נפשי ,זה גם ברור המיקרים נישמע לי כמו חירטוט של ילד מפונק ועצלן (אני לא מזלזל בבעייות פסיכולוגיות ,אבל כאשר מדובר באדם שחיי חיי חברה רגילים לגמריי ,אין אף סיבה ,לא משנה כמה קשה לו מנטלית ,שלא להיתגייס לצבא ).

"

אז אין לך מושג על מה אתה מדבר - הצבא, בהיותו מערכת גדולה ואדירת מימדים, הבירקורטיה בו מסובכת ופוגעת מאוד בחיילים - גם כאלו שהתגייסו בדיוק לאן שרצו וגם כאלו שגייסו אותם בדיוק לאן שלא יכולים.

אני מניח שעוד לא התגייסת אם אתה חושב שהכל טוב ויפה בצבא וכל חייל מקבל בדיוק את התפקיד המתאים לו - הלוואי וזה היה ככה, אבל זה לא - וזה שאדוני יושב ומשחק FPSים כל היום, לא אומר שהוא יודע אפילו מאית ממה שמתרחש בניהול כ"א בצבא.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים עם הצורת חשיבה הזו בכל כך הרבה מובנים, אבל היא באה מהישראלי הגבר גבר שלא יצא פראייר, אם הוא טחן שלוש

שנים+מילואים אז כולם צריכים שלא יצא פראייר, אז אני לא שופט אני מבין, למרות שאני לא ממש מסכים עם זה.

צבא לא צריך להיות חובה, יש מספיק אנשים שאוהבים את זה (למרות שאין לי מוסג למה אבל שלהם) ויצא יותר טוב לכולם אם

זו תהיה קריירה לבחור ולא חובת כולם, מכל הבחינות.

בקשר לקומוניזם, זה פשוט זה, סוג של פאשיזם, אין לי חופש לבחור או זכות לסרב לחוק הזה בלי לשבת בכלא (גם אם זה צבאי),

כל הזכויות יסוד שלי נרמסות או נלקחות, וברגע שזה קורה זה לא זכויות אלה פריווילגיות... משם אתה מבין לאן זה הולך אני מקווה.

נו, אז אתה פשוט טפיל חברתי. אין שום קשר לישראלי הגבר שלא רוצה לצאת פראייר. אם כבר, אז זו הסטיגמה שאנשים כמוך יוצרים לעצמם בראש כדי להצדיק בתת מודע את עובדת היותם טפילים, מנגנון הגנה מובנה שקיים בכל אחד שנועד לגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך.

בכלל עצם העובדה שאתה מסתכל על אנשים שמגנים עליך בגופם ובחייהם כפראיירים היא קצת עצובה (עבורך), אבל בכל חברה יש את הסחי ואם נתחיל להבדיל בין אנשים נורמליים לאנשים כמוך, לא נגיע לשום מקום טוב. רק קח בחשבון שאתה אחד מה-necessary evils של הדמוקרטיה, ולא איזה פרח אינלקטואלי נדיר כמו שאתה אולי מדמיין לעצמך (ונרקיסיזם בהחלט נפוץ בקרבכם).

אגב, אני מסכים שצבא לא צריך להיות חובה. אבל בתנאים הייחודיים שמתקיימים במדינת ישראל, זה הכרחי שהוא יהיה חובה, לכל הפחות למשך היובל הקרוב. אני לא אכנס לנימוקים, אף על פי שהם רבים, כי חבל לי לבזבז את המאמץ הזה על אדם עם ראיה כל כך צרה ואגוצנטרית כמוך. אני רק אציין שמעבר לצורך הבטחוני המובן מאליו, ישנם גם דברים נוספים כמו כור היתוך, עם בונה צבא בונה עם ושלל מטרות חברתיות - שכמובן לא מדברות אליך לחלוטין, כי טובתו של הפונדקאי לרוב לא מעניינת את הטפיל.

לשורה האחרונה שלך אני בכלל לא אתייחס, כי נדמה לי שהבנתי מה השקפת העולם שלך (אנרכיזם), לכן לנסות להסביר לך את מהותה של דמוקרטיה ומערכת חוקים שלטונית וחברתית זה כמו להסביר לנטורי קרתא את תאוריית האבולוציה.

Judas - זה נחמד שאתה מרגיש שאחרי שלושה חודשים בצבא שבהם ישבת בצל ליד המשרד שלישות אתה חושב שאתה מבין איך המערכת עובדת, אבל לצערי זה פשוט לא נכון. כן, יש בירוקרטיה בצבא.כן, לעתים היא גורמת עוול לחיילים. לא, זה לא תירוץ לא להתגייס - זה אמנם פגם במערכת, אבל אין בו כדי להטיל ספק בחיוניותה של המערכת עצמה, וצריך לטפל בו נקודתית. ואגב, מטפלים בו לא רע בכלל. הצבא של 2009 הוא לא הצבא של 1999, מהרבה מאוד בחינות.

פורסם
אין דבר כזה "לא רוצה צבא". למה מי שואל אותך? כמו שיש חוק שאוסר לרצוח ולגנוב, יש גם חוק שנקרא חוק שירות בטחון שמחייב אותך ללכת לצבא.

השוואה ממש לא במקום

בלי קשר לרוצה לא רוצה ,ביום אתה לא יכול לתרום יותר בשום דרך אחרת ,התרומה הכי גדול שאתה תתן לחברה היא התרומה שתאפשר לאותה חברה להיתקיים ,וזה כמובן ביטחון .

ואם אותו בן אדם יתרום מבחינה כלכלית ? אתה יודע (או שלא) אבל ביטחון עולה המון כסף דבר שלא גדל על העצים

מבחינת ידע?

מה לעשות אנחנו חיים במזרח התיכון ,ואנחנו עוד נחשבים לשונים פה באזור ,כי אנחנו יהודים ,אז אין ברירה אלה לאסוף כל חייל שאפשר ולשים אותו על מדים ,כל אותם חברה שיכולים להיתגייס אבל לא עושים את זה תמיד יחשבו כנטל חברתי ,ובכלל מבחינתי כבוגדים .

עוד קומוניזם...

נטל הם גם אותם החיליים שיושבים בכלא על אלימות

אותם שמתגיסיים (כי יש חוק) אבל במשך 3 שנים משקי ממטורות וחלב

אותם החילים שאין להם מוטיבציה ועושים הכל "חפיף" או נותנים את המינימום שבמינימום הנדרש כדי לא להשפט

אותם החילים שמאישים תפקידים פקידותיים כי אין ממש איפו לשים אותם אז יוצרים עבורם "תפקיד"

ומה, אין אנשים שמשתחררים מהצבא ונהפכים לפושעים? - בס''כ במה הם תרמו לחברה?

תקשיב ,פעם אחרונה שבדקתי ,אין לנו את היכולת לאפשר גייוס מיקצועי ,אין לנו מספיק תושבים לשם כך ,מה לעשות שיש לנו פה בקושי 5 מיליון תושבים שהם באמת אנשים שאמורים להיתגייס לצבא (כל השאר מוסלמים שאפילו לא רוצים לחושב על זה ) .

אין אף אחד שאוהב את זה ,אפילו אני ,ילד שחיי כל היום על fps ועל להרוג bad guys לא מיתלהב מהרעייון של להרוג אנשים סתם ככה ,אבל מה לעשות המצב הביטחוני מחייב ,לא צריכה להיות פה בחירה .

נגיד שאתה אכן ילד וההבנה שלך בקשר לכך שואפת לאפס

ובקצרה:

לדעתי לא צריך גיוס חובה כדי להחזיק צבא מקצועי

את הליבה של הצבא (החיליים הקרבים) - יש מוטיבציה ובשאר הדברים אפשר לטפל על ידי שיפור תנאי שירות (כמו משכורת תנאי מחייה וכו..)

ושאר התפקידים (פקידות לדוגמה) אפשר להפריט נקבל צבא הרבה יותר יעיל, מקצועי, ושהכי מתעסק במשימה שלו: להגן על המדינה ולא לרדוף אחרי משתמטים , בעיות ת''ש, פחות בעיות משמעת יציאות הבייתה של בכיניים

כמובן שאת זה הקצינים הבכירים וה"חכמים" לא יגידו כי יש המון כאלה שהם פשוט מיותרים ולא עושים עבודה ומקבלים משכורת ותנאים טובים אז למה להם לוותר על הכנסה יפה מהמדינה? ועל פנסיה?

"אבל בתנאים הייחודיים שמתקיימים במדינת ישראל, זה הכרחי שהוא יהיה חובה, לכל הפחות למשך היובל הקרוב."

התנאים היחודים שאותם הקצינים יצרו, פמפמו לתקשורת והציבור בלע

זה הדבר היחידי שיחודי בזה

פורסם

אז אין לך מושג על מה אתה מדבר - הצבא, בהיותו מערכת גדולה ואדירת מימדים, הבירקורטיה בו מסובכת ופוגעת מאוד בחיילים - גם כאלו שהתגייסו בדיוק לאן שרצו וגם כאלו שגייסו אותם בדיוק לאן שלא יכולים.

אני מניח שעוד לא התגייסת אם אתה חושב שהכל טוב ויפה בצבא וכל חייל מקבל בדיוק את התפקיד המתאים לו - הלוואי וזה היה ככה, אבל זה לא - וזה שאדוני יושב ומשחק FPSים כל היום, לא אומר שהוא יודע אפילו מאית ממה שמתרחש בניהול כ"א בצבא.

נכון על ידי לשחק במשחקי fps אני לא יבין אפילו לא קמצוץ על צה"ל ,על ידי להיות שם ,אין יבין קצת יותר ,ורוצה לדעת מה ,ואללה אני כבר שם .

כאשר דיברתי על הfps למינייהם ,היתכוונתי לזה שיש לי הכי הרבה מוטיווציה בעולם לשירות ,ואפילו אני לא מיתלהב מהרעייון שאני קם יום אחד והולך להרוג אנשים .

בקיצר חברה עשו לי טובה ,מי שרוצה לנסות לשפר את המערכת הצבאית ,בהצלחה ,שירוץ לבחירות ,אני יצביעה לו ,אבל אני אומר לכם זה בחיים לא ילך .

חברה ,אתם יותר מידיי מנסים להיסתכל על שאר העולם במקום ליראות מה הולך פה ,במדינת ישראל ,במצב הנוכחי אין אפשרות ראלית לשנות את דרך השירות הצבאי ,פשוט לא אפשרי .

ונכון שהיא לא הכי מושלמת ויעילה ,אבל זה הדבר הכי קרוב שיש לנו לזה .

פורסם

כשתראה טנקים סוריים ברחובות, הסורים כבר יאנסו את אמא שלך ואחותך יא אידיוט.

אתה יודע בכלל מה עושה הצבא כשאין מלחמה?

אם כך אני מקווה שזה אחרי שהם סיימו עם אמא שלך והם כבר עייפים, או שאולי אתה יכול לנדב את התחת שלך במקום, לך תדע...

אני אנדב את התחת שלך בשניה...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עריכה,

למנהל החביב שגם שופט נהיה לי, אני לא יודע איזה שמש אתה חושב שזורחת לך מהתחת, אבל הפוסל במומו פוסל, אני נתתי למדינה

מה שהיא ביקשה ממני, אבל אנשים כמוך גורמים לי להבין את הצד השני ואפילו לחזק אותו...

פורסם
אם כך אני מקווה שזה אחרי שהם סיימו עם אמא שלך והם כבר עייפים, או שאולי אתה יכול לנדב את התחת שלך במקום, לך תדע...

אני אנדב את התחת שלך בשניה...

:imwithstupid::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני מקווה שאני גר קרוב לשניכם אחרי כל כך הרבה זיונים אולי התחת שלי (של אימא וחברה) ינצל

פורסם
  • מחבר

אני נתתי למדינה מה שהיא ביקשה ממני, אבל אנשים כמוך גורמים לי להבין את הצד השני ואפילו לחזק אותו...

מה הכוונה לאנשים כמוני? פראיירים?

פורסם

בלי קשר לרוצה לא רוצה ,ביום אתה לא יכול לתרום יותר בשום דרך אחרת ,התרומה הכי גדול שאתה תתן לחברה היא התרומה שתאפשר לאותה חברה להיתקיים ,וזה כמובן ביטחון .

מה לעשות אנחנו חיים במזרח התיכון ,ואנחנו עוד נחשבים לשונים פה באזור ,כי אנחנו יהודים ,אז אין ברירה אלה לאסוף כל חייל שאפשר ולשים אותו על מדים ,כל אותם חברה שיכולים להיתגייס אבל לא עושים את זה תמיד יחשבו כנטל חברתי ,ובכלל מבחינתי כבוגדים .

אני יגיד את האמת ,לדעתי היחידים שצריכים לא להיתגייס זה אותם האנשים שפיזית לא יכולים להיתגייס ,עליי לומר שאפילו אלו שמשתחרים על נפשי ,זה גם ברור המיקרים נישמע לי כמו חירטוט של ילד מפונק ועצלן (אני לא מזלזל בבעייות פסיכולוגיות ,אבל כאשר מדובר באדם שחיי חיי חברה רגילים לגמריי ,אין אף סיבה ,לא משנה כמה קשה לו מנטלית ,שלא להיתגייס לצבא ).

תקשיב ,פעם אחרונה שבדקתי ,אין לנו את היכולת לאפשר גייוס מיקצועי ,אין לנו מספיק תושבים לשם כך ,מה לעשות שיש לנו פה בקושי 5 מיליון תושבים שהם באמת אנשים שאמורים להיתגייס לצבא (כל השאר מוסלמים שאפילו לא רוצים לחושב על זה ) .

צבא קטן ואיכותי, טוב פי כמה ממה שיש לנו היום.

במלחמת לבנון 2 כחייל מילואים, הבנתי את זה טוב מאוד.

קח בחשבון, בלחימה מודרנית מתבססים יותר על מודיעין, כוח אוויר, כוח בליסטי, אלקטרוניקה ומיחשוב, ח'יר יותר נדחק לצד עם הזמן.

גם סנקציות כלכליות זה סוג של לחימה סמוי.

פורסם

מה הכוונה לאנשים כמוני? פראיירים?

מתנשאים...

פורסם
  • מחבר

קצת אירוני כשזה בא ממך, לא?

אחרי הכל, הגישה שלך היא זו שגורסת שמי שתומך בשוויון חובות וזכויות במדינה עושה את זה רק כדי לא לצאת פראייר.

פורסם
צבא קטן ואיכותי, טוב פי כמה ממה שיש לנו היום.

במלחמת לבנון 2 כחייל מילואים, הבנתי את זה טוב מאוד.

קח בחשבון, בלחימה מודרנית מתבססים יותר על מודיעין, כוח אוויר, כוח בליסטי, אלקטרוניקה ומיחשוב, ח'יר יותר נדחק לצד עם הזמן.

גם סנקציות כלכליות זה סוג של לחימה סמוי.

ממש לא

הח'ר עדיין מרכיב קריטי ואחד החשובים

אבל במלחמה מודרנית מדובר על זמן קצר ולחימה נקודתית, מה שאומר שצריך ח'ר איכותי, מאומן,נייד, ומצויד וחמוש היטב

ובמילים אחרות: ח'ר מקצועי

פורסם

אתה מעוות את מה שאני אומר ודיי מתעלם משאר הדיון שמעלה טיעונים נוספים שאשמח לשמוע מה יש לך לומר עליהם, אך לפני,

אחדד לך מעט, הגישה שלי אומרת שלא מעניין אותי מה ההוא עושה או לא עושה, אותי מעניין מה אני עושה...

פורסם

עריכה,

למנהל החביב שגם שופט נהיה לי, אני לא יודע איזה שמש אתה חושב שזורחת לך מהתחת, אבל הפוסל במומו פוסל, אני נתתי למדינה

מה שהיא ביקשה ממני, אבל אנשים כמוך גורמים לי להבין את הצד השני ואפילו לחזק אותו...

אהה ,זות אומרת שאתה תומך במוסלמים ?

פורסם

^^^

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

הבנת הנקרא/ספרות לא מלמדים אותך בבית ספר?

תמיד טענתי שמערכת החינוך נהיית גרועה מיום ליום....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים