עבור לתוכן

מחשב נייד ב1000$

Featured Replies

פורסם

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה.

בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ.

בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה.

כמה נקודות:

*חשוב אחריות

*גודל מסך 15 אינץ

*משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת.

זה המחשב שהציעו לי בארץ:

LG R560-UAPB3E

intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz

13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED

4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot

Geforece GT 130M DDR2 1GB

500GB SATA 5400RPM

משקל 2.67kg

המחיר של זה

4608 ש"ח

אם לדעתם אני יכול להשיג בסביבות ה1000 דולר + -(אפשר לחרוג) משהו יותר טוב בארה"ב שיתן לי אחריות וכדומה אני אשמח להמלצות. ככה אני יזמין את זה מראש לכתובת בארה"ב.

תודה.

פורסם

בהחלט אפשר למצוא מחשבים חזקים יותר בארה"ב באותו המחיר. מה זה "משחקים ברמה סבירה"? על אילו משחקים מדובר?

פורסם
  • מחבר

משחקים ברמה סבירה זה אומר נגיד משחקים כמו World of warcraft שיפעיל לי או משחקי אסטרטגיה למינהם. יש לי גם מחשב חזק בבית אז אני לא צריך משהו מטורף, אבל שיהיה אפשר לשחק אם אני ארצה, למקרה שאני לא בבית. אני רוצה שהמשחק Heroes of Newerth יפעל אם אתה מכיר...

ואני אשמח שתמליצו לי על מחשב נייד לקנות וגם מאיפה... אני רוצה להזמין מראש את המחשב לכתובת בארה"ב.

פורסם

למשחקים ברמה של WOW אין חובה בכרטיס מסך ברמה של ה-130m GT. גם כרטיס מסך בסיסי הרבה יותר יתמודד עם המשחק בלי בעיה. אם אתה בכל זאת רוצה גמישות יותר גבוהה עכשיו או בעתיד אתה כן יכול למצוא גם מחשבים עם כרטיסי מסך חזקים, ברמה כזו או יותר ממנה, בתקציב כזה.

מחשבי אסוס יתנו לך הרבה מפרט בשביל מחיר נמוך יחסית והם בדר"כ זכאים לאחריות בארץ. דגמים כמו ה-N51 או F50, או N61 לדוגמא הם מחשבי גיימינג חזקים למדי. ב-14.1" יש את ה-N81.

לחילופין, אפשר לשקיע באיכות במקום בכרטיסי מסך חזקים כלכך. מחשב עסקי כמו ה-T500 של לנובו לדוגמא יתן לך כרטיס מסך לא רע, איכות מעבר לממוצע ואחריות בארץ.

אם אתה מעוניין בניידות יותר סבירה, בתקציב שלך אפשר גם למצוא מחשבי 13.3"-14.1" שיתנו כרטיס מסך צנוע יותר.

אופציה אחרת היא פשוט לקנות מחשב דומה לזה שהציעו לך בארץ אך פשוט לשלם עליו פחות.

פורסם
  • מחבר

הלפטופ שהציעו לי בארץ הוא נחשב טוב?

ויש לך לפטופים של Dell או Hp להמליץ בנוסף? ואתה יודע מאיפה אני יכול לקנות את הלפטופים שהמלצת...? בארה"ב?

ויותר חשוב לי האיכות של הלפטופ מאשר הכרטיס מסך... עדיין יש לי את המחשב הפרטי שלי, אני רוב הזמן עליו שאני בבית... אבל אני רוצה עדיין כרטיס מסך סביר שנגיד ואני רוצה להפעיל משחקים שאין להם דרישות מטורפות.

פורסם

הלפטופ שהציעו לי בארץ הוא נחשב טוב?

הביטוי "נחשב טוב" לא אומר כלום ולכן אני לא יכולה להתייחס אליו. המחשב נותן מפרט יפה ביחס למחיר ויש לו יתרונות וחסרונות כמו לכל מחשב.

ויש לך לפטופים של Dell או Hp להמליץ בנוסף? ואתה יודע מאיפה אני יכול לקנות את הלפטופים שהמלצת...? בארה"ב?

מכיוון שביקשת אחריות בארץ המלצתי על מה שיהיה הכי קל לקבל בשבילו אחריות. מחשבי דל עסקיים ניתנים לרכישה עם אחריות בארץ אבל המתחרה שלהם מול ה-T500 שציינתי (E6500) פחות מתאים לצרכייך לדעתי. הוא זמין רק עם כרטיס מסך פחות חזק שאמנם יספיק לך אבל אני הייתי מעדיפה לנצל את האופציה של ה-T500 לכרטיס מסך יותר חזק והיברידי.

אצל HP מחשבים צרכניים לא תמיד זכאים לאחריות בארץ, זה מסובך. מחשבים עסקיים בדר"כ כן זכאים אבל המחירים של המתחרה שלהם ב-15.4" גבוהים יותר וחורגים מהתקציב שלך.

בנוגע למקום הקניה, תערוך השוואת מחירים אונליין. את ה-T500 או כל מחשב עסקי אחר מומלץ ופשוט הרבה יותר לקנות דרך אתר היצרן.

ויותר חשוב לי האיכות של הלפטופ מאשר הכרטיס מסך... עדיין יש לי את המחשב הפרטי שלי, אני רוב הזמן עליו שאני בבית... אבל אני רוצה עדיין כרטיס מסך סביר שנגיד ואני רוצה להפעיל משחקים שאין להם דרישות מטורפות.

אם כך, לך על מחשב עסקי. שוב, לדעתי ה-T500 הכי כדאי אם רוצים כרטיס מסך נפרד.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

ואם נגיד אני לוקח את ה T500 אז איך עובד הקטע של האחריות?

וכמה יעלה מחשב של Hp שמתחרה עם T500 ...כמה ההבדל במחיר יהיה (תן לי שם של דגם אם אתה יכול שאני אראה).

עריכה:

אה בנוסף תגיד מה עם Apple יש להם איזה נייד להציע שמתחרה עם T500?

אני יגיד לך גם למה... אני לא כול כך אוהב את IBM וזו הסיבה שאני די לא יודע אם לקנות את הT500.

עבדתי עם ניידים שלהם...

פורסם

למידע על אחריות, קרא את הסטיקי של המדריך לרכישת מחשב בארה"ב.

הדגם המתחרה של ה-T500 אצל HP הוא ה-8530p.

לאפל אין ניידים שמתאימים לדרישות ולתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כול תודה וסליחה שפניתי אלייך בלשון זכר :))

ודבר נוסף את צודקת לגבי ה HP זה מתחיל ב1300 ולפני אחריות וכו...

רציתי לשאול מה לגבי Studio Xps 16, יש עכשיו איבנט באתר של Dell של המחשב הזה ב1100 דולר... איך הלפטופ הזה??

ועוד שאלה האסוס שאמרת לי הN61 , אני לא רואה שהוא למכירה בכלל...

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות נוספות:

מבחינת ה N51 , N61 ,F50

מה כדי לקנות?

ובפוסטים הקודמים שלך אמרת שהT500 יותר איכותי ולהם יש כרטיסי מסך יותר טובים

אבל לפי מה שבדקתי המפרטים שלהם בהרבה יותר חזקים מהT500 אז באיזה אופן הוא איכותי יותר?

ולגבי האחריות של אסוס , קראתי את הפוסט שלך וגם התקשרתי אליהם ולפי מה שהבנתי כאשר אתה קונה אחריות גלובלית אז יש לך אחריות בארץ , אבל השאלה לפי מה שאת יודעת אם זה תקף לניידים שלמעלה?

פורסם

כמה שאלות נוספות:

מבחינת ה N51 , N61 ,F50

מה כדי לקנות?

ובפוסטים הקודמים שלך אמרת שהT500 יותר איכותי ולהם יש כרטיסי מסך יותר טובים

אבל לפי מה שבדקתי המפרטים שלהם בהרבה יותר חזקים מהT500 אז באיזה אופן הוא איכותי יותר?

לא, כרטיסי המסך של הדגמים המדוברים של אסוס הרבה יותר חזקים מאלו שב-T500. היתרון של כרטיס המסך שב-T500 הוא שהוא היברידי (ניתן להחליף בין שימוש בכרטיס מסך חזק למובנה על מנת לשמר חיי סוללה). ה-T500 איכותי יותר מבחינת השלדה. איכות הבניה טובה יותר.

ולגבי האחריות של אסוס , קראתי את הפוסט שלך וגם התקשרתי אליהם ולפי מה שהבנתי כאשר אתה קונה אחריות גלובלית אז יש לך אחריות בארץ , אבל השאלה לפי מה שאת יודעת אם זה תקף לניידים שלמעלה?

אני לא יודעת, יש לברר מולם לגבי כל דגם בנפרד. מנסיונם של משתמשים שונים בפורום שרכשו מחשבי גיימינג של אסוס מארה"ב, בדר"כ האחריות היתה תקפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים