עבור לתוכן

התייעצות בנוגע להשתדרגות מE8400 לQX9650/9550

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם

התכונות שאני מחפש:

*אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית

*יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית

*עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית

*עריכת וידאו ברמה בסיסית

יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל

אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש??

דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )

פורסם

אם אתה מתכוון לשחק אז באמת שלא הייתי משדרג במקומך את הE8400

זה לא הולך לתת לך שום שינוי מורגש ויכולת האוברקלוקינג של E8400 גם ככה טובה מזו של Q9550 או QX9650.

ההבדל בין Q לQX הוא מכפלה פתוחה, בין Q9550 לQX9650 ספציפית זה גם תוספת של חצי מכפלת באס.

פורסם

אני כמובן מחזק. עם המגהרצים שיש לך ועם המעבד שיש לך אתה לא צריך שום שידרוג לשימושים שלך. חבל על הכסף כי לא תרגיש שום הבדל.

פורסם

במידה והסכום הוא 100-300 שקל גג היתי לוקח ,תוכנות מראות יכולת עבודה עם 4 ליבות יותר ויותר.

QX מיותר בשבילך אלה אם אתה מטורף O.C והולך להשתולל עם המעבד יום ולילה ולשבור שיאים.

שוב E8400 זה לא E5200 [לא שאני מזלזל אבל עדין..] זה מעבד מעולה בעת מהירות אפיק גבוהה אבל אם יש אפשרות למעבד 4 ליבות מתקדם יחסית לסדרת Q6XXX בעל 12 מגה מטמון ותדר באס גבוהה אז אין סיבה שלא תיקח.

פורסם

אם אתה הולך לעבוד גם על תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות והמחיר הוא מצחיק, אז תיקח. אם אתה הולך לשחק - תישאר עם E8400.

פורסם
  • מחבר

אז ככה חברים,

קודם כל תודה על התגובות.הדבר השני הוא שהמחיר באמת מצחיק,עם תוספת של עוד 250 שקל לQ9550.שאלתי היא האם הוא שווה את כספו כיוון שאני אנסה להגיע לתדר שאני נמצא בו עכשיו עם הE8400 (ואני לא מזלזל כלל וכלל במעבד הזה),שאלתי היא אם אכן הQ9550 יגיע לתדר הזה/קרוב אליו?איזו גירסאת מעבד היא הכי גבוהה/עדכנית ושכדאי שאשים לב אליה.

יש לציין כי הQ9550 מגיע עם אחיות לשנתיים וחצי וכי הוא במצב דנדש/לא עבר OC.

בקשר לשימושי המעבד..את זה אתם כבר יודעים(בראש התר'ד)

פורסם

הייתי הולך על זה. מחיר מושך.

פורסם
  • מחבר

האם אצליח להגיע ל4~4.2 עם הלוח אם הנוכחי שלי?(ציפסט X38)?

אני פשוט מסתכל לטווח הדי ארוך של עוד שנה-שנה וחצי כשיצאו משחקים תומכי ליבה מרובעת,רק דבר אחד די משרה בי ספקות והוא יכולות הOC שלו לעומת המעבד הנוכחי שלי (לטובת גיימינג,קצת עיבוד וידאו וכו').

פורסם

ההבדל ב-OC לא יהיה משמעותי כמו תוספת הליבות.. בכל זאת אתה תעשה כמה שתוכל, זה לא שלא תעשה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..הבנתי.

רק בערך כמה זה "כמה שאני אוכל" עם הלוח הספציפי הזה (לפי מיטב ידיעתי הוא מקביל לASUS P5E DELUXE במאפייניו).

כרגע עם המעבד הנוכחי אני על 460BUS ו 1640FSB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים