פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdramאז אני רוצה לקנות 512 ddrכי זה הכי טוב לא?אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddrכי מקודם היה לי sdramאו שאני לא צריך לשנות כלום..?כי שמעתי שעם יש לי sdramאז אני לא יכול לשנות לddrמבלי לשנות לוח אם או משהו כזה...האם זה נכון??וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון.לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים א.תקרא את חוקי הפורום ותעדכן את הכותרת למשהו רלוונטי לנושא.ב.תברר בדיוק איזה לוח יש לך, "sound+lan p4 478 s133 asus" זה הסוג של הבולשיט שאנשי מכירות מכניסים לפירסומות או כשהם לא רוצים לתת יותר מדי פרטים.
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים מחבר אני לא יודע בדיוק איך לבדוק עם אתה יודע תסביר לי בבקשהאבל בדקתי בחוברת שקיבלתי עם לוח האם וכל מה שכתוב שם זהp4s133
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים זה הלוח כנראה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S133&langs=01הוא תומך רק ב SDRAM PC133 אז בשביל DDR אתה צריך לוח חדש.אני עדיין מבקש שתרשום כותרת רלוונטית לנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.