עבור לתוכן

טושיבה A500132 Satellite

Featured Replies

פורסם

אני מבקש את התייחסותכם לגבי הנייד המצוין למעלה. ובמיוחד על הכרטיס הגראפי שלו, ATI HD4650 1GB.

אני צריך מחשב חזק אבל לא מהקצה הכי גבוה.

אולי אתם יכולים להמליץ על אחר שמצוייד במסך LED אבל עדיין חזק.

המחשב מיועד להרצת סימולטור טיסה יחודי שמשמש לאימון טייסים (כן, יש דבר כזה).

אני מדגיש שוב מה דעתכם על הכרטיס הגראפי הזה.

תודה רבה. :bash:

פורסם

במקרה הזה אין לי שמץ של מושג מהן הדרישות של התוכנה שאתה מתכוון להריץ על המחשב. אם תפרט יהיה אפשר להתייחס בצורה יותר רלוונטית.

מדובר בכרטיס מסך מהחזקים שתמצא בניידים שאינם ייעודיים לגיימינג כבד או עריכה גרפית רצינית.

פורסם
  • מחבר

tgolin תודה על התייחוסתך.

בית התוכנה של הסימולטור מאשר שזהו כרטיס מסך מספק.

אני מבקש התייחסותך לנייד בכללותו ומה לדעתך החסרונות שלו או של הכרטיס הגראפי אם יש.

בנוסף האם יש לכם פה באתר מאמר שמתאר בדיקות של הכרטיס הזה כי לא מצאתי

ואם את יכולה להפנות אותי ללניק כזה שמפרט את היתרונות והחסרונות של המחשב בכללותו ו/או הכרטיס הגראפי.

סתם לידיעה כללית אם יש עניין למישהו שם הסימולטור הוא x-plane.

פורסם

אם אתה מעוניין בהמלצות, נא להכניס תקציב לכותרת.

אין במחשב הזה דבר מיוחד או יוצא דופן שאני יכולה להצביע עליו. מדובר בדגם סטנדרטי של מחשבי Mainstream / Entertainment עם כרטיס מסך חזק מהממוצע. לא ידוע לי על חסרונות משמעותיים שנמצאו בדגם הזה אבל גם לא עשיתי בו שימוש בעצמי. מבחינה פרקטית, אני לא אוהבת את הגימור של חלק ממחשבי טושיבה מהסדרה הזו. הם מכוסים לחלוטין במשטחים מבריקים מאד וזה יוצר ציפוי של טביעות אצבע על כל איזור אפשרי. עם זאת, לאחרונה טושיבה החלה להפחית את המשטחים המבריקים כך שהוצאות חדשות סובלות מהבעיה הזו קצת פחות.

מבחינת כרטיס המסך, חסרון משמעותי הוא שכרטיס מסך ברמה כזו מוריד את חיי הסוללה האפשריים. הוא גם מייצר יותר חום מכרטיס מסך מובנה או חלש יותר. מסיבה זו, יש לברר לא רק האם הוא מספיק אלא האם באמת יש צורך ברמה כזו של עיבוד גרפי. אם אין, עדיף בדר"כ להסתפק במשהו צנוע יותר. הדרישות המינימליות של התוכנה שציינת נמוכות משמעותית ממה שתקבל עם כרטיס מסך כזה אבל כמובן שזה לא אומר שזה לא ישפר לך את החוויה. שוב, אני לא מכירה את התוכנה ולכן קשה לי לומר מה יהיה כרטיס מסך מתאים.

בנוגע להשוואות כרטיסי מסך - תמצא בסטיקי על החומרה קישורים לאתרים של בנצ'מארקים. מדובר בכרטיס מסך חדש למדי ולכן באמת לא בטוח שתמצא פירוט נרחב בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים