עבור לתוכן

מה צריך כדי להתקבל לשייטת 13?

Featured Replies

פורסם

תלוי איזה סוג,זה נע בין ערבית,מחשבים,אלקטרוניקה או סתם חכם.

• תגובות 61
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

התכוונתי למחשבים ואלקטרוניקה.

10 יחידות אלקטרוניקה יספיקו? או שצריך לעבור איזה מיונים מסויימים קשים?

פורסם

קיבלת מנילה כבר ?

פורסם
  • מחבר

אממ לא...

רק צו ראשון , צריך להתייצב בנומבר.

פורסם

דבר איתנו שתקבל מנילה.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אמור לקבל אותה ? פעם ראשונה אני שומע על המנילה הזאת..

פורסם

עזוב אותך שטויות

מה זה שייטת

בוא לגדודים בגבעתי אין עלינו

פורסם

^

אולי תציע לו לבוא לאושוויץ

החטיבה הכי גרועה בצה''ל - יחס משפיל , כמעט כל חודש טירון מתאבד בבא''ח ואפילו לקצינים הבכירים כמו נגיד יוסי דרורי שהיה סמח''ט וכיום הוא מג''ד הבא''ח

אין גישה נכונה והם משקרים לחיילים שלהם על ימין ועל שמאל.

ואני יודע בתור צברניק לשעבר

פורסם

ממש עצוב שאנשים רוצים או סיירת או ניירת.

מה עם יחידות שדה אחרות?

פורסם

אל תיקח אותו קשה, הוא סתם מדבר מתוך התלהבות של נער בתיכון.

אחרי 20 דקות ביום סיירות הוא יתאפס על עצמו קצת יותר, ויבין שזה לא בדיוק כמו "דרישות מערכת" של משחק מחשב - לאף אחד לא אכפת מה ה-X שכיבות שמיכה שהוא עושה, או כמה יחידות בגרות יש לו או בכלל לאן הוא רוצה להגיע.....

פורסם

שמע אני מבין שזה התלהבות של מלשב..אבל כבר טוב שיש רצון להגיע לאנשהו!

וכן אכפת למישהו כמה שכיבות הוא עושה ד"א..

פורסם
  • מחבר

אל תיקח אותו קשה, הוא סתם מדבר מתוך התלהבות של נער בתיכון.

אחרי 20 דקות ביום סיירות הוא יתאפס על עצמו קצת יותר, ויבין שזה לא בדיוק כמו "דרישות מערכת" של משחק מחשב - לאף אחד לא אכפת מה ה-X שכיבות שמיכה שהוא עושה, או כמה יחידות בגרות יש לו או בכלל לאן הוא רוצה להגיע.....

לא הבנתי בכלל מה אתה מנסה להראות בהודעה הזאת...=\

אני כבר מתכנן ובודק אופציות, מה רע? ואולי אני לא יודע הרבה לגבי איך דברים מתנהלים בצבא וביחידות הספציפיות האלה וכו', אבל מצאתי משהו שאני חושב שאני רוצה ,ואני גם שואל ומברר לגבי זה.

עדיף להשתמט לדעתך?

פורסם

גבעתי לא נופלת מגולני או צנחנים, אם כבר מנח"ל כדאי להתרחק.

באמת אין סיבה להיתפס דווקא על שייטת 13, לא חסרות סיירות מטורפות בצה"ל ( למרות ששייטת יותר מכולן ), ואני לא רוצה לבאס אותך אבל אני חושב שמאוחר מדי בשבילך לחשוב על שייטת אלא אם כן היית במסגרת מסוימת שחזקה מאוד בעניין הפיזי והמנטלי ( למשל אומנות לחימה ).

אז אם אתה רוצה להגיע למשהו טוב אז כדאי ששתחיל להתאמן כבר עכשיו כמו שצריך, מומלץ בקבוצה של כושר קרבי.

וזה שאתה עושה 100 שכיבות שמיכה זה מקום טוב מאוד להתחיל ממנו אבל לא יותר מזה, המנטליות היא באמת מה שחשוב ( "הכל בראש" ) ואני לא מכיר אותך, אבל אני בספק ענק שאתה עושה 100 שכיבות שמיכה בצורה מלאה, בשביל לבחון את עצמך שים כדור טניס מתחת לחזה ותקפיד כל ירידה לגעת בו.

אבל שלא תטעה, גם בגדודים יקרעו אותך ותיהיה שם פעיל מאוד, אפילו יותר מסיירות מסוימות.

פורסם

שמע אני מבין שזה התלהבות של מלשב..אבל כבר טוב שיש רצון להגיע לאנשהו!

וכן אכפת למישהו כמה שכיבות הוא עושה ד"א..

הרמת כושר זה לא מה שקובע מי ילך לאיזה סיירת.

לפותח הדיון -אני לא יודע אם זה נאמר(לא היה לי כח לקרוא הכל) אבל גם ככה יחלקו אותכם לקבוצות לפי דרגת כושר.

ומה שהם בעיקר מחפשים זה סיבולת וכח רצון ככה שאם יש לך את המנטליות המתאימה אתה תתקבל.

כושר כבר בונים במהלך האימון הארוך שיהיה לך.

פורסם

לא הבנתי בכלל מה אתה מנסה להראות בהודעה הזאת...=\

אני כבר מתכנן ובודק אופציות, מה רע? ואולי אני לא יודע הרבה לגבי איך דברים מתנהלים בצבא וביחידות הספציפיות האלה וכו', אבל מצאתי משהו שאני חושב שאני רוצה ,ואני גם שואל ומברר לגבי זה.

עדיף להשתמט לדעתך?

:screwy:

לא, זה רק נראה לי מגוחך שאתה שואל "מה דרישות המערכת" לשייטת 13 כאילו שזה משחק מחשב.

דרישות המערכת לשייטת 13 זה:

א. לסיים יום סיירות בהצלחה ולהשתבץ לגיבוש שייטת.

ב. לסיים גיבוש שייטת בהצלחה.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים