עבור לתוכן

מה צריך כדי להתקבל לשייטת 13?

Featured Replies

פורסם

^ כותרת

• תגובות 61
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרופיל 97 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52+ כמובן שאתה גם צריך לעבור מיונים וגיבוש שהם מאוד קשים

בהצלחה ^^

פורסם

אם אתה פרופיל 97 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 54 ומעלה, אתה תקבל זימון ל"יום סיירות".

ביום סיירות אתה צריך להוכיח שהכושר שלך הוא ברמה מאד גבוהה ולהצהיר שאתה רוצה לקבל גיבוש שייטת 13.

אם יחליטו שאתה מתאים תקבל זימון לגיבוש שייטת 13.

זהו גיבוש קשה שאורכו ארבעה ימים ובסופו אם תתקבל תתחיל את המסלול.

ישנה עוד דרך להגיע לשייטת 13: בחופש הגדול בין י"א ל-י"ב מתקיים "גדנע צלילה" שכל אחד שעומד בתנאים הנ"ל יכול להירשם אליו.

אורך הגדנ"ע הוא שבוע ומי שמסיים אותו בהצלחה והמפקדים מוצאים אותו מתאים מקבל זימון לגיבוש שייטת 13,

שהוא במועד אחר מהגיבוש שניתן דרך היום סיירות.

כך שיש לך שתי הזדמנויות לעבור את הגיבוש.

חשוב לציין שביום הסיירות ניתן לקבל גם גיבושים לחובלים צוללות סיירת מטכ"ל שלדג 669 סטילים וגם איתור לדובדבן וצנחנים.

פורסם

בעיקר ביצים מברזל.

פורסם

אם כבר קבלת יום סיירות,הכי חשוב שתיהיה בכושר

פורסם
  • מחבר

ישנה עוד דרך להגיע לשייטת 13: בחופש הגדול בין י"א ל-י"ב מתקיים "גדנע צלילה" שכל אחד שעומד בתנאים הנ"ל יכול להירשם אליו.

אורך הגדנ"ע הוא שבוע ומי שמסיים אותו בהצלחה והמפקדים מוצאים אותו מתאים מקבל זימון לגיבוש שייטת 13,

שהוא במועד אחר מהגיבוש שניתן דרך יהיום סיירות.

אני כבר התחלתי י'ב...אז האפשרות הזאת נפסלת..

פרופיל 97 כנראה לא יהיה לי, בגלל הראייה ו..שכחתי איך זה נקרא, שכף הרגל שטוחה כאילו, זה גם מוריד בפרופיל. ויש עוד כמה דברים שיורידו לי את הפרופיל..

לא משנה...

תודה רבה על התגובות כולכם.

פורסם

פלטפוס לא מוריד פרופיל

לי יש סעיף פלטפוס ופרופיל 97

פורסם

אני כבר התחלתי י'ב...אז האפשרות הזאת נפסלת..

פרופיל 97 כנראה לא יהיה לי, בגלל הראייה ו..שכחתי איך זה נקרא, שכף הרגל שטוחה כאילו, זה גם מוריד בפרופיל. ויש עוד כמה דברים שיורידו לי את הפרופיל..

לא משנה...

תודה רבה על התגובות כולכם.

על פלטפוס אפשר לערער ולקבל 97 מניסיון. לגביי הסעיף ראיה זה משקפיים? איזה מספר יש לך?

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח לגבי המספר...לא מבין בזה, אבל אני זוכר משהו שיש לי רק 20 אחוז ראייה או משהו כזה.. אני לא לובש אותם אבל תמיד, במחשב,בחוץ אני בלי משקפיים, אני שם אותם רק כשאני מסתכל משהו מרחוק ולא רואה, נגיד הלוח בכיתה אם אני יושב מאחורה, או טלויזיה - אני לא רואה ממש חד את הכתוביות וגם את הדמויות.

מצאתי! , איזה דפים עכשיו מלפני שנתיים וחצי שעשיתי בדיקה :

30125964.jpg

לא מבין כלום , אולי מישהו פה יכול להבין מה כתוב...

כמובן שמאז הראייה השתנתה ונהייתה קצת יותר גרועה.... משהו יותר מעודכן מהדפים האלה לא הצלחתי למצוא =\

פורסם

וואלה לא יודע

יש למישהו את המספר של גדי? נשאל אותו?

פורסם

יש לך 1.25 על 0.5 / 0.25 צילינדר.. מס' נמוך.

פורסם

וואלה לא יודע

יש למישהו את המספר של גדי? נשאל אותו?

שלחתי לך בפרטי

פורסם
  • מחבר

יש לך 1.25 על 0.5 / 0.25 צילינדר.. מס' נמוך.

נמוך זה...לא טוב ? ועכשיו זה יותר גרוע,עברו שנתיים וחצי. קיצר אין פרופיל 97

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים