עבור לתוכן

עוקץ בטלפון

Featured Replies

פורסם

א. זה ברור שהמספר יהיה טלפון ציבורי או טלפון סלולרי PRE-PAYED שבו אין שום דרך לגלות את הבעלים.

ב. גם אם יהיה אפשרי לעלות על בעלי הקו, אין שום אפשרות להוכיח כי בעל הקו ביצע את השיחה (מכיר את המונח "ראיה נסיבתית"?), אם התובע המשטרתי יחליט על-סמך זה לגבש כתב אישום, השופט יזרוק אותו מכל המדרגות.

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי מציע לך להתקשר לשירות של ORANGE (לפי 054) ולהתלונן על נסיון העוקץ

שניסה לבצע מנוי שמספר הנייד שלו הוא 054/4277670 ולתת להם לטפל בבעיה...

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בטלפון PRE-PAYED, אורנג' (או כל חברה סלולרית אחרת לצורך העניין) לא יכולה לעשות שום דבר.

הלקוח קנה דקות, שילם מראש, אם אורנג' תחסום את הקו הזה, הלקוח יתלונן על גניבה מצד אורנג', והוא יהיה צודק.

פורסם

לא ממש הבנתי מה יצא לו שתתקשר למספר הזה? איך הוא מרוויח מזה?

פורסם

דווקא הם אמרו 4 מילים - "בוא תגיש תלונה בתחנה"

אז לא הבנתי, התקשרת למשטרה או לא?

אמרת שאם הוא יתקשר שוב אתה תלך למשטרה.

פורסם

אני לא מבין מה עוקץ בזה?

הרי כשאתה עושה עקוב אחרי זה מעביר רק את השיחות הנכנסות שלך אל המספר שהקשת... הבן אדם לא יכול לחייג לאנשים על חשבון המספר שלך... קצת דבילי...

פורסם

א. זה ברור שהמספר יהיה טלפון ציבורי או טלפון סלולרי PRE-PAYED שבו אין שום דרך לגלות את הבעלים.

ב. גם אם יהיה אפשרי לעלות על בעלי הקו, אין שום אפשרות להוכיח כי בעל הקו ביצע את השיחה (מכיר את המונח "ראיה נסיבתית"?), אם התובע המשטרתי יחליט על-סמך זה לגבש כתב אישום, השופט יזרוק אותו מכל המדרגות.

א. אם מדובר בטלפון ציבורי, ניתן לראות מצלמות מעקב של בתי עסק באזור אם ישנן כאלו - כן, לעשות קצת עבודה משטרתית. היות ומסתבר שככל הנראה אותו עוקץ ממשיך במשך חודשים (סורוקה+ד"ר ולדימיר), הדבר לא נראה לי כבזבוז זמן של המשטרה, שבכל מקרה לא עושה יותר מדי.

ב. בעל הקו יצטרך לספק הסבר סביר מי ביצע את השיחה או מדוע מישהו יכול היה לבצע את השיחה ללא ידיעתו. כמו כן, הנעקץ יוכל לזהות לפי הקול את המתקשר, ויחסי קרבה מסוימים בין המתקשר לבעל המספר אליו מופנית השיחה, יוכלו ליצור תיק ראיות סביר מאוד על אף שכולן נסיבתיות.

אני לא מבין מה עוקץ בזה?

הרי כשאתה עושה עקוב אחרי זה מעביר רק את השיחות הנכנסות שלך אל המספר שהקשת... הבן אדם לא יכול לחייג לאנשים על חשבון המספר שלך... קצת דבילי...

אתה מפנה שיחות מבזק למספר סלולרי. המתקשר אליך משלם שיחה בזק-בזק ומדבר עם סלולרי - אתה משלם את הקישור מהבזק שלך לסלולרי.

פורסם

זה כסף קטן. השימוש העיקרי הוא גוביינה, לחו"ל ודברים בסגנון.

פורסם

^ לדעתי לא ניתן לבצע עקוב אחרי לחו"ל.

על מקרה גל גוביינא, אכן לא חשבתי. בהחלט יתכן שבמקרה כזה בנוסף לעלות של שיחה לסלולר, משלמים גם על גוביינא לטלפון ציבורי/בזק אחר.

פורסם

פשוט צריכים לעשות שמתי שאתה מתקשר *72 שפשוט תיהיה הודעה מוקלטת שזה יעביר לך את המספר ל"עקוב אחריי", ואז יהיה לאישרו הקש 1 ולביטול הקש 2 או משהו כזה

פורסם

רעיון טוב.

אני חשבתי על לחסום את השירות ב Default, ומי שמודע לשירות וכן מעוניין להשתמש בו, צריך "לפתוח" אותו..

פורסם

לא כלכך הבנתי אבל בכל מקרה אפשר לבטל את זה בשניה על ידי *73...

פורסם

תתלונן במשטרה שיטפלו בו יפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים