פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4870 ורציתי לדעת אם בגלל שיצאו כרטיסים חדשים יהיה ירידת מחירים ומתי. שוה לחכות?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ומה שאני בא לומר זהשהמשתמש הבא שרושם תגובה כמו של מר vic07שנייה, אני פותח את ספר הנבואות שלי.יקבל אזהרה.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים שוב אם תיקח את המצב שנה אחורה ואז 3870 היה המלך של ati בא 4870 אז קודמו ירד אבל לא למחיר של שפל הוא פשוט לא נמכר יותר,יש גבול כמה כרטיס ירד במחיר4870 רוב הזמן נמכר פה בארץ בתג מחיר של למעלה מ1200 שקלים היום הוא עומד על פחות או יותר בכמה שקלים מ800
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים לא נראה לי שתיהיה ירידה אולי שיפסיקו לייצר אותם וישאר המלאי האחרון בחנויות החנויות עצמן יורידו מחירים.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים לא נראה לי שתיהיה ירידה אולי שיפסיקו לייצר אותם וישאר המלאי האחרון בחנויות החנויות עצמן יורידו מחירים.אלחתה רחוק יקח זמן עד שהיצור שלהם יפסיקוהמחיר תמיד יורדואחרי כמה שנים שלא נירארים הרבה הוא אולה שוב ....
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ומה שאני בא לומר זהשהמשתמש הבא שרושם תגובה כמו של מר vic07יקבל אזהרה.סתם מסקרנות... למה?סך הכל ניסה לענות בצורה לא לגמרי יבשה - למה זה רע?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אלחתה רחוק יקח זמן עד שהיצור שלהם יפסיקוהמחיר תמיד יורדואחרי כמה שנים שלא נירארים הרבה הוא אולה שוב ....תראההכרטיסים החדשים עוד לא יצאואבל כשהם יצאחרי כמה חודשים יופסק הייצור והחנויות ינסו להיפטר מהחתיכות האחרונות שלהם בזול.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים תראההכרטיסים החדשים עוד לא יצאואבל כשהם יצאחרי כמה חודשים יופסק הייצור והחנויות ינסו להיפטר מהחתיכות האחרונות שלהם בזול.כן אבל זה יקח לפחות שנה וחצי
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים חחח שנה וחצי טוב שלא נסחפת אז כמה שנה ? 10-8 חודשים ? עם כן אז המחיר של 5870 כניראה ירד ממש מהר .... וכשהוא יהיה ב 1000 שקל אני יקח אותו
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים כרטיסים שהם יקרים כלומר מה שממותג כHIGH END או מעל למיינסטרים לרוב מגעים די מהר לEOL ולא לשחיקת מחיר עד לרמת כרטיס LOW END.וזה גם הגיוני כי בדרך כלל כרטיסי הLOW END של סדרה חדשה חלשים מהותית מכרטיסי הHIGH END של הסדרה הקודמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.