עבור לתוכן

האם יש דרך כל שהיא לקבל תמונות לווין ישירה

Featured Replies

פורסם

האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ?

אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

פורסם
  • מחבר

לא נאמר שם הרבה ,חוץ מזה שזה מסוכן מידיי בגלל חשש מטרור ,ושגוגל earth לא מתאים לזה (אגב כלל לא שאלתי על גוגל earth משום שרוב התמונות הן בכלל תמונות מטוס ולא לווין ,שמיתעדכנות פעם בהמון זמן .

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק יש שם תצוגה ישירה ?

פורסם
  • מחבר

עם לא הבנתה ,כבר הורדתי ,אין שם שום דבר שהוא ישיר .

פורסם

הנה משהו שיעזור לך אולי...

נ.ב.

סתם שתדע, לא לנו ולא לאמריקאים אין תמונת לווין בזמן אמת, ובטח ובטח שאין כיסוי ווידאו, מבחינה טכנ' הדבר כרגע לא אפשרי.

גם אם מדובר על פלטפורמת גיאו עם תחנות קליטה יעודיות(ואם אתה לא אוהב לצלם את עצמך אז גם מספר לוויינים להקפצת האות) עדיין מדובר בדיליי של כמה דקות עד שהאות מגיע וזה עוד לפני עיבוד התמונה.. התמונות שמגיעות הן איומות ודורשות כמה שעות ולפעמים אף ימים של עיבודי תמונה עד שמתקבל משהו שאפשר להסתכל עליו. וזה כמובן במצב שלא מדובר על לווייני SAR ששם מה שמתקבל זה טלמטריה מהמכ"ם וממנו צריך להרכיב את התמונה, תהליך שלוקח זמן לא מועט.

פורסם
  • מחבר

הנה משהו שיעזור לך אולי...

נ.ב.

סתם שתדע, לא לנו ולא לאמריקאים אין תמונת לווין בזמן אמת, ובטח ובטח שאין כיסוי ווידאו, מבחינה טכנ' הדבר כרגע לא אפשרי.

גם אם מדובר על פלטפורמת גיאו עם תחנות קליטה יעודיות(ואם אתה לא אוהב לצלם את עצמך אז גם מספר לוויינים להקפצת האות) עדיין מדובר בדיליי של כמה דקות עד שהאות מגיע וזה עוד לפני עיבוד התמונה.. התמונות שמגיעות הן איומות ודורשות כמה שעות ולפעמים אף ימים של עיבודי תמונה עד שמתקבל משהו שאפשר להסתכל עליו. וזה כמובן במצב שלא מדובר על לווייני SAR ששם מה שמתקבל זה טלמטריה מהמכ"ם וממנו צריך להרכיב את התמונה, תהליך שלוקח זמן לא מועט.

אוקי ,אחרי שאני יקבל גרין קארד אני אולי ישקול את זה (הקרירה בcia ) :smile1:

הייתי מודע שזה בלתי אפשרי מבחינת רוחב פס לתת כיסוי מלא בזמן אמת של כל העולם ,אבל מה בדבר נקודות ספציפיות ,כמו שרואים בסרטים (אני יודע שזה נשמע ילדותי אבל אין לי דרך אחרת לתאר זות )

פורסם

גם את זה אין, ואני לא מדבר רק על לוויני EO אזרחיים, אני מדבר עם על לוויני ריגול מלאים לכל דבר.

זה לא אפשרי מהרבה מאוד סיבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים