עבור לתוכן

דפקו לי את האוטו קצת - כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בחברות שמחשבות שנה ושנתיים, עדיין לא נתקלתי בחישוב של 4 שנים אחורה, אבל זה בהחלט אפשרי...

שאלתי את ההורים, אצלנו זה 3 שנים.

פורסם

ממש, אבל ממש לא!

זה נכון שיש מיקרים שעדיף לחצות צומת בכתום מאשר לעצור בחרקת בלמים, אבל זה משתנה מצומת לצומת ומשעה לשעה.

כמו שאתה "גונב" את הירוק כשאתה חוצה בכתום, מהצד השני יש אולי נהג ש"גונב" את האדום ומתחיל לחצות את הצומת בכתום, התוצאה הברורה, אתה והוא מתנגשים.

את האמת, בישראל ברוב המוחלט של המקרים עדיף לעשות את מה שהוא הציע...

פורסם

מנצל את הפוסט כדי לשאול משהו דיי חשוב:

אם חלילה נכנסים בי או שאני נכנס במישהו,מהם השלבים שצריך לעשות? (אני נהג חדש,עברתי לפני חצי שנה טסט)

הבנתי ש:

1)לקחת שם,טלפון,ת.ז.,מספר ביטוח חובה ומספר רכב של הנהג וולתת לו את אותם הפרטים שנוגעים לגביי

2)לצלם את שתי המכוניות בנקודות הפגיעה

3)לקחת טלפונים של עדים במידה והיו במקום

האם חסר משהו?

דבר אחר,איך עושים את הפרוצדורה הזו של ללכת למוסך עם הנהג השני במידה והנזק נראה קטן (אני אומר לו פשוט בוא נסע יחד למוסך ונראה מה הנזק?,ומה קורה אם למשל הפח התעקם ככה שהוא מפריע לגלגל להסתובב ואי אפשר להזיז את האוטו?)

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה אתה יכול להזמין גרר בחינם.

פורסם
  • מחבר

טוב אני באמת אחכה להורים במיוחד שעשכיו כבר אף אחד לא עובד.

בכל מקרה, בקשר לאפשרות שלי להכנס לצומת בכתום - זה היה פקק במרכז העיר, וזה היה ברמזור קצר. אם הייתי נכנס הייתי חוסם את הצומת לכמה למשהו כמו 10 שניות מבחינת המכוניות שבאות מימין. וגם בגלל שזה פקק ברמזור קצר כל הנהגים צריכים להיות ערניים לרמזור ולבלימות פתע.

כנראה חוסר ריכוז של שניה אחת של הנהגת מאחורי הספיק לגרום לתאונה.

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה אתה יכול להזמין גרר בחינם.

ואז יוצא שחייבים לטפל בנזק בעזרת הביטוח,כי כשהזמנת גרר בעצם ידעת אותם על התאונה

אני צודק?

פורסם

^ ממש לא. גם אם יש לך בעיה מכנית שהביטוח מן הסתם לא מכסה, אתה יכול להזמין גרר שיקח אותך ואת רכבך לכל מוסך שתרצה פחות או יותר.

פורסם

כי אם סכום הנזק הוא פחות מסכום ההשתתפות העצמית + העדר תביעות (לפעמים מחושב אפילו שנתיים אחורה), יוצא שאתה תפסיד כסף אם תפעיל ביטוח.

בהנחה שהנהגת הפוגעת אשמה אתה לא מפעיל ביטוח. חברת הביטוח שלך תובעת את התשלום מחברת הביטוח שלה, מבלי כל עלויות עבורך. היא זו שעשוי להיות לה אינטרס לא להפעיל ביטוח, לך אין כל אינטרס כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים