עבור לתוכן

פתיחת תיק ברבנות = שיחרור אוטומטי מצה"ל?

Featured Replies

פורסם

משום מה נדמה לי שמישהי שמחפשת לצאת מהצבא בעזרת מסמכים מזוייפים (כגון הצהרה על חתונה ללא כוונה להתחתן), לא הולכת לעשות גם שירות לאומי.

יש לי ידידה, שהיה לה מאוד קשה בתפקיד אליו היא שובצה, גם כי הם תמיד היו פחות מדי בנות לאייש את התפקיד (כמה בנות אתם מכירים שעושות 18-3?) וגם כי הדרג הפיקודי באותה יחידה הורכב מחארות שסרבו להתחשב בצורה המינימאלית ביותר והתעללו בה נפשית. האם היא ברחה מהצבא בעזרת שקרים? לא, היא הלכה לקב"ן, אמרה לו את האמת (היא מסוג האנשים שלא מסוגלים לשקר) והשיגה העברה לתפקיד אחר, פחות לחוץ והרחק מהמפקדים ההם.

• תגובות 53
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בטוח שמישהי תוכל להסתדר בשירות לאומי, אם היא לא מסתדרת בצבא. אלא אם כן מדובר בבעיה ספציפית שקיימת בצבא.

סליחה?

אם היא "לא תוכל להסתדר בשירות לאומי", איך בדיוק היא מתכוונת להמשיך לחיות בעולם הזה?

איפה למשל היא מתכננת לעבוד במשך כל חייה? עבודה, כל עבודה, באזרחות קשה פי כמה משירות לאומי..

פורסם

אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל איך זה מתנגש עם מה שטענתי?

לרוב בנות מאיישות תפקידים פקידותיים. מה יהיה ההבדל הגדול בין צבא לבין השירות-לאומי חוץ מפרק הזמן הקצר יותר, והלבוש?

למרות שמנסיון אני מודע, ללחץ שקיים במסגרת הזו.

פורסם

אני לא עברתי מסגרת של שירות לאומי(שכן אני בצבא), אבל כל ניסיון להשוות בין המסגרת של צבא למסגרת של שירות לאומי הוא כ"כ מיותר וחסר כל בסיס שזה כמעט מיותר לחלוטין שאני כותב הודעה זו בשביל להבהיר זאת.

פורסם
  • מחבר

אבל אתם לא מבינים שהיא מעוניינת לעשות שירות לאומי?

היא לא רוצה להתחמק מכלום, פשוט קשה לה, ואני לא ממש מעודד אותה אבל עדיין, קשה לי לראות אותה בוכה כל הזמן כי המדים משחירים לה את היום ,

אין מנוס מזה,

ד"א ,אני היתי מפקד בצבא ,סתם לכל הספקנים שחושבים שאני והחברה מעוניינים להתחמק מהצבא,

אז......

פורסם

אני חושב שנתנו לך כאן, מספיק עצות מועילות בשבילה.

פורסם

עד כמה שהצבא חרא, ולא משנה כמה בעיות יש במדינה, אין לנו ממש אופציה אחרת.

יש אופציה אחרת והיא לנטוש את ההומניות ולתת תגובות לא פורפורציונאליות בעליל עד כדי שיגעון :lol:. כשכולם יבינו שיש להם עסק עם משוגעים עם האצבע על הכפתור אף אחד לא יתעסק איתנו.

בנתיים אנחנו הפודל תקיפה של ארה"ב :lol:

פורסם

אם המפשחה שלה תומכת בה והיא באמת סובלת מהמסגרת עדיף שתלך לקב"ן יחד עם המשפחה ועורך דין ותספר את כל הסיפור יחד עם תיעוד בכתב של הע"וד וחתימתו של הפסכיאטר (קב"ן).

הדרך הכי מהירה לצאת היא להתאשפז במחלקה פסכיאטרית (אם יהיה לה ממש רע, עדיף לא לקחת את הסיכון שתתאבד חס וחלילה) ומשם להגיש תביעה למשרד הבטחון שתבטיח ככלל פרופיל 21 (אם היא תסכים לכך) - בשביל זה צריך לתעד את החוויה של ידידה שלך מול הפסכיאטר והעו"ד.

אל תתיחס לדעות הפוליטיות של האנשים כאן וזאת גם העצה שלי לידידה שלך... שתעשה מה שטוב לה ומה שגורם לה אושר, הזכות הבסיסית של כל אדם היא לשאוף לאושר.

כל מה שאומרים לגבי מציאת עבודה, רשיון נהיגה, סטטוס חברתי וכד' זה סתם שטויות... באזרחות אין לכך כל משמעות...

מקומות העבודה הבאמת שווים מחפשים לפי הכישורים שלך ולא לפי כמות הקורסים שעשית בצבא...

פורסם

יש איזה קטע של פוצים בני 18, שהם שמים לב כמה מסוכן בצבא רק כשמגיע תורם להתגייס.

"כל אלה שנהרגו כדי להגן עליי עד היום? הא! שילכו להזדיין! אני, אני הולך לדפוק את המערכת" :xyxthumbs:

ומה הקשר ?.

תמיד היה מסוכן במדינה שלנו לא רק בצבא זואת המציאות

זה שהמדינה מנסה להסתיר את זה ולהרגיע תרוחות ולהגיד הכול טוב זה תמיד היה ככה מאז ומתמיד .וימשיך להיות

אנחנו מדינה שלא רוצים אותה !

זה לא שבאתי להציג אותך חלילה מנסה לדפוק תמערכת .. בשיטה של לא להתגייס לשירות סדיר ..

או שאנשים צריכים לעשות כמוהם וללכת ברחוב עם חזה זקוף ואגו בשמיים ולהתגאת בזה שהם

דפקו תמערכת הצבאית ומהיום הם פטוריסטים .

תאמין לי אני אישית הייתי כבר בסטטוס של פטוריסט וממש אבל ממש לא כיף במצב הזה אפילו הייתי אומר דיי חרא לומר לכם !

וכול עוד שהחברה שחושבים שהם חכמים גדולים וילכו לקב"ן אטו למי שלא ויצאו על נפשי או וואט אבר

וכול עוד שהם לא יאכלו מהחבית עם החרא הזה הם פשוט לא יבינו את זה ..! אז זה להיות בלי צבא

וזה יגיע אנשים אומרים שיהיה בסדר יהיה פאנאן לא אני אני יהיה מסודר

אבל בסוף אוכלים את המנה שלהם כמו גדולים ... :cool2:

תחשובו על זה עם לא היה מי שיתגייס ולא היה לנו צבא אתם אני ועוד הרבה מאוד אנשים היינו או עבדים של

הערבים או 3 מטר מתחת לאדמה ואפילו בלי קבר או מצבה סתם קבורים כמו כלבים !

כי גם גובניק יכול לתרום אז יש ויש !

כמו שמפקדת שלי הייתה אומרת

"כשאתה מרגיש שאינך יכול לצעוד עוד צעד אחד -

סימן שאתה רק חצי מהדרך שאתה יכול לעבור "

אז תמיד יכול להיות פתרון לבעיה אבל את השירות שלך תנסה לעשות ....

אז תחשבו על זה טוב...

אני את דעתי אמרתי !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים