עבור לתוכן

פתיחת תיק ברבנות = שיחרור אוטומטי מצה"ל?

Featured Replies

פורסם

כמה שזה עצוב אבל נאמרו כאן גם דברים נכונים אבל אין מה לעשות זואת מדינתנו ואין לנו משהו אחר במקום ולא יהיה !

זה ימשך ככה כול עוד שהמדינה לא תתפכח ומתי זה יקרה רק אלוהים יודע אולי כ שיגדעו את המטומטים מהממשלה הלא חכמה והפחדנית שלנו

אני אומר שמעצמו זה לא יקרה...

• תגובות 53
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יותר נראה לי פאשיסטים לא פטריוטים.

תגידו מה קרה? אני חייב לתת 3 שנים מהחיים שלי ולא משנה מה? יש לתרום- ויש למכור את הנשמה שלך. הכף נוטה לצד של הנשמה האבודה...

למה אתה זורק סיסמאות? מה הקשר לפאשיסטיות?

מבחינתי יש לנו ברית חתומה. אתה השכן שלי וקבענו שביום א' אני אשמור, וביום ב' אתה תשמור. ביום א' אני שמרתי, וביום ב' שמת לי שלט שכתוב בו 'לך תזדיין' והלכת לחגוג. ברגע שאתה משתמט - אתה מפר את הברית הזאת.

אם יש לך סיבה ראויה, בעיה רפואית כלשהי וכדומה - אין לי שום בעיה עם זה שלא תשמור. אני אפילו אשמור עליך כפליים, אבל אם אתה בריא לחלוטין וסתם לא בא לך לשמור - מצטער, מבחינתי בגדת בי ובאמון שלי.

זה כמו שאנחנו נהיה ארבעה חבר'ה שסוחבים אלונקה, ופתאום אתה מחליט שלא מתאים לך ועוזב.

מי ייתן ותתפגר. מיליטריסט אידיוט.

מילים, סיסמאות, פתגמים - זה כל מה שאתה יודע לעשות. אתה לא יכול להביע דעה אמיתית עם תוכן מוצק מאחוריה, אלא רק לזרוק סיסמאות ופתגמים יפים כדי שתצא חכם. אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה שברגעי משבר לא תבקש שצה"ל יגן עליך. לא כי לא שירתת בצבא (מסיבות רפואיות), אלא כי אתה מזלזל בלוחמים שמקריבים את הזמן שלהם כדי להגן עליך.

פורסם

לידיעתך, הזכות לחיות בארץ נתונה לכל יהודי. במגילת העצמאות לא נאמר שום דבר על צבא. מעניין מי הוסיף את החלק הזה - הפטריוטים האמיתיים של הארץ? כאלה שצועקים על גל ההשתמטות הגואה והצפונים המפונקים?

השירות לא צריך להעשות מתוך פחד מה יחשבו עליך, הוא צריך להעשות מהרגשת הצורך לכך. ואם הצבא במצבו הנוכחי לא נותן להרגיש את הצורך, אז קודם שיתייעל ויתחיל להגיע להישגים, כי זה לא בדיוק מה שקורה בשנים האחרונות.

אתה מקשיב לעצמך בכלל? "הצבא צריך להעשות מהרגשת הצורך לכך"? למה נראה לך שקוראים לזה "שירות חובה" ?

טוב היום אין לי צורך ללכת לצבא.. גם יום ראשון ושני לא.. אבל ביום שלישי יהיה לי קצת צורך אז אני אבוא לשעתיים.

:s07:

פורסם

מצחיקים כל הפטריוטים פה..אתם עוד תבינו באיזו מדינה אתם חיים :lol:

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד לא החזיק אותך ברצועה והכריח אותך להישאר כאן.

פורסם

מצחיקים כל הפטריוטים פה..אתם עוד תבינו באיזו מדינה אתם חיים :lol:

תסביר לנו גאון הדור.

פורסם

תרגום לשאר המשפטים המפגרים שלך: "אין לי מושג בפוליטיקה, זה לנמושות, התפקיד שלי הוא להיות בשר תותך גאה במשך 3 שנים ואז להתנער מזה ולומר עשיתי את שלי תתפוצצו."

אני מסכים איתך לגמרי. אנחנו אמורים להמשיך ככה במשך כל הדורות במדינה? או שנשב ונשבור ת'ראש עד שנמצא פתרון אמיתי וקבוע שיחזיק ויתן לנו אפשרות לחיות כמו בני אדם

פורסם

מה רע בחיים שלך? דבש יושב בבית ביום שבת גולש באינטרנט עם המזגן.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד לא החזיק אותך ברצועה והכריח אותך להישאר כאן.

אתה צודק ב100 אחוז , בגלל זה אני לא שם.

תסביר לנו גאון הדור.

איך אומרים.."כשתגדל(ואולי תראה עולם) תבין"..

פורסם

מה רע בחיים שלך? דבש יושב בבית ביום שבת גולש באינטרנט עם המזגן.

באמת מה רע לו ?..

לי באמת רע למה בגלל אנשים כמוך שלא רוצים לשרת בצבא !

ודופקים תמערכת ואיתה אנחנו החיילים נדפקים ..

פורסם

יש איזה קטע של פוצים בני 18, שהם שמים לב כמה מסוכן בצבא רק כשמגיע תורם להתגייס.

"כל אלה שנהרגו כדי להגן עליי עד היום? הא! שילכו להזדיין! אני, אני הולך לדפוק את המערכת" :xyxthumbs:

פורסם

הבעיה יותר עמוקה מזה.

נכון, יש בעיות בצבא, ולא מעט, ומניתם אותן יפה מאוד. מצד שני, אף אחד עדיין לא ביטל את מטרתו העיקרית - להגן על המדינה. זה פעולה שצריכה להעשות, וזקוקה למישהו שיעשה אותה. הגישה שלכם (של כל האנטי - מיליטריסטים) לא שונה בהרבה מזו של אדם שמסרב לשלם ארנונה כי מנגנון הממשל המקומי מושחת, מה שסביר שאפילו נכון, אך בו בזמן מצפה שתאורת הרחוב תעבוד ושיפנו את האשפה בזמן.

ואגב, "חיפוש פתרון אמיתי" לא חייב להעשות תוך כדי הכנסת טרוריסטים באופן חופשי כי אין מי שישים עין על הגבול.

פורסם

:goodposting:

עד כמה שהצבא חרא, ולא משנה כמה בעיות יש במדינה, אין לנו ממש אופציה אחרת.

פורסם

נשאלת השאלה - האם מישהי כמו זו שפותח הדיון הזכיר, אשר שירתה כבר שנה במערכת(ואני מניח שבתפקיד משרדי כלשהו - לא חס וחלילה כעלבון) ולא יכולה להיות בה יותר - האם באמת היא היא תורמת כרגע, או שמא תמצא תרומה גדולה יותר בשירות לאומי - בעזרה בבתי חולים/בלימוד ילדים מתקשים במסגרות כגון "עמל"?

פורסם

א. יש גם הרבה פקידות בשירות לאומי.

וב. לא בטוח שהיא תוכל להסתדר בשירות לאומי, אם היא לא מסתדרת בצבא. אלא אם כן מדובר בבעיה ספציפית שקיימת בצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים