עבור לתוכן

פתיחת תיק ברבנות = שיחרור אוטומטי מצה"ל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זה שונה?

יש לה בעיות נפשיות?

שתלך לקב''ן, בשביל זה הוא קיים, ולא רבנות.

קב''ן למד כמה שנים להתמודד עם דברים כאלה.

הוא לא מוציא אותה? שתאיים להתאבד, באמת שאין לי מה להגיד לך.

לא הוציא אותה למרות הכל, אמרה שהיא רוצה להתאבד וכו'.... והאמת ? לא סתם בכלל ,

על כל פנים ,היא לא מתאימה למסגרת וכנראה שאין מה לעשות, מיסכנה.

• תגובות 53
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכס משתמטים, מקומכם לא בארץ.

או שתעשו צבא כמו כולם ותגנו על אלה שאתם אוהבים כמו שאלה שאוהבים אתכם הגנו בזמנם, או שתבחרו מדינה אחרת לעשות בה בטן גב בלי לתרום את המינימום למען המולדת בה אתם חיים.

פורסם

לא הוציא אותה למרות הכל, אמרה שהיא רוצה להתאבד וכו'.... והאמת ? לא סתם בכלל ,

על כל פנים ,היא לא מתאימה למסגרת וכנראה שאין מה לעשות, מיסכנה.

כבן של קבן אני יכול להגיע לך דבר אחד

גם אם הקבן רבע ראוי למקצוע (ורוב הסיכויים שכן) הוא היה אמור לשחרר אותה אם הייתה סיבה

1.אין לה בעיה נפשית שתוציא אותה מהצבא

2.כישורי המשחק שלה פשוט נוראיים

פורסם

אני בד"כ לא בעד שחרור שלא מסיבות מוצדקות (רפואיות/נפשיות/כלכליות)

אבל לא מסמכותי לשפוט, נצא מנקודת הנחה שהידידה שלך דוברת אמת, ואכן קשה לה להסתגל במסגרת המעיקה והלוחצת הזו.

- אם הקב"ן/פסיכיאטר אותו היא נפגשה לא מאמין לה ולא טורח לעזור לה. יש לה את הזכות ואף את היכולת, לבקש חוות דעת מקב"ן אחר.

- היא יכולה לפנות לפסיכיאטר אזרחי שירשום חוות דעת לקב"ן.

- כמובן שאם הדכאון, נבע או נובע נטו מהשירות הצבאי. אני בעד להשתחרר. הבריאות היא מעל הכל. אפשר גם לנסות להחליף תפקיד/בסיס. אבל מדובר בצעד לא פשוט.

- עדיף לה להדגיש לקב"ן שהיא מעוניינת לטפל בבעיה שלה, לא להגיד לו ישר כמה רע לא וכמה היא מעונינת לצאת. אם הוא יראה שמצבה לא משתפר, למרות הטיפול. אני מאמין שהוא יניח לה לנפשה ויתן לה את האות להשתחרר.

- אם יש לה בעיית דכאון קלינית, לא בטוח ששחרור יעזור לה. יכול מאוד להיות שהיא שתשאר מדוכאת גם באזרחות. לכן, או שהיא תטפל בעצמה במסגרת הצבא עם זה ע"י תרופות נוגדות דכאון בהתאם להמלצת הפסיכיאטר/ נכונות המטופל או ע"י טיפול ממושך בשיחות. עוד אופציה שיכולה להיות מעניינת. להשתחרר באופן זמני על פרופיל "24" לתקופה של כחצי שנה. לטפל בעצמה באזרחות ע"י טיפול פסיכולוגי. ולאחר ששת החודשים, לבדוק אם מצבה השתפר, ואוליי היא תוכל לחזור למסגרת לסיים את יתרת השירות שלה.

שיהיה לה בצלחה ורק בריאות ואושר.

פורסם

לעניות דעתי, להתעסק עם הרבנות זה מאוד לא כדאי - פתאום היא תהיה בסטטוס של "גרושה", או עגונה או אלמנה או מסורבת גט וכל מיני דברים. יש לא מעט סיפורי זוועה על חבר'ה שבאו להתחתן וגילו שבגיל 12 פתחו להם תיק ברבנות וזה פשוט מזעזע.

בנוגע לפן הנפשי - הקב"ן הספציפי שאני ראיתי בזמן השירות שלי דווקא עזר לי מאוד ועכשיו, שעודני עדיין בצבא - אני מצליח לישון כמו בן אדם, להיות שמח כמו בתחילת השירות ולפניו וכו'. לפעמים הפתרון הוא לאו דווקא יציאה מהמערכת, אלא מעבר תפקיד. בכל מקרה, רק בריאות לידידתך.

פורסם

יותר נראה לי פאשיסטים לא פטריוטים.

תגידו מה קרה? אני חייב לתת 3 שנים מהחיים שלי ולא משנה מה? יש לתרום- ויש למכור את הנשמה שלך. הכף נוטה לצד של הנשמה האבודה...

אני בעד שירות חובה, שלא תבינו אותי לא נכון אבל כמה אפשר?? כמה??? (נשארה לי שנה אחת... -עד מתי אוגוסט 07???-).

המדינה המגעילה הזאת יודעת רק להתעלק על יושביה! אני אתרום בכיף למדינה שראוייה לכך לא לארץ אוכלת יושביה.

סתם במקרה ראיתי עכשיו חדשות והיה מדובר על ניצול שואה בן 67 שעבר התקף לב שבעקבותיו 75% מהלב לא מתפקד ולאחרונה מתמודד עם גידול סרטני בשלפוחית השתן. הבן אדם שירת בצה"ל לאחר עלייתו ארצה כמפקד ועבד כפועל בניין כל חייו לאחר השחרור, כעת המדינה מתייחסת אליו כמו אל כלב ואפילו את שוברי הנסיעה שלו היא לא מוכנה לממן! אותו בנאדם ימות בידיעה שהמדינה שהוא שירת נאמנה ירקה לו בפרצוף.

אז תגידו לי לזה נגיע? ואל תגידו לי "תשרת בשביל ההרגשה העצמית שלך שתרמתה ועשיתה" ההרגשה היא עכורה ידידי.

מי שלא רוצה להתגייס כי סתם לא מתאים לו או שבא לו להשתזף עוד קצת אז שיסתור לעצמו ויעוף ללשכת גיוס.

אבל- מי שחושב כמוני ובאמת יש לו דברים אחרים בראש ויכול לתרום למדינה בצורה זו או אחרת תוך כדי קידום עצמי שלא יחשוב פעמיים וילך לקב"ן, נישואים אזרחיים,רב וכו..

אגב יש גם השקפת עולם. לא כל אחד נולד ציוני!

לelectric ,תשווה עוד בין שירות צבאי לבין משחקים צרובים.. פפפ

פורסם

נראה לך שאתה גר בשוויץ? שכחת מי מקיף אותך מכל עבר?

כן, אתה תעשה 3 שנים לא משנה מה. בלי הצבא הזה אין לנו סיכוי כאן.

פורסם

מי ייתן ויגרשו את הידידה שלך מהארץ.

בוגדת עלובה.

פורסם

נראה לך שאתה גר בשוויץ? שכחת מי מקיף אותך מכל עבר?

כן' date=' אתה תעשה 3 שנים לא משנה מה. בלי הצבא הזה אין לנו סיכוי כאן.

[/quote']

אוקי אז זה החינוך שלנו? שכל הילדים שלנו ישבו לנצח 3 שנים בגבולות ויגנו עלינו? אין פתרון אחר????

אני יגיד לילד שלי בעתיד : " תשמע בן אני הגנתי עליך עכשיו עוף להגן עלי וזהר לו לחטוף כדור בדרך.."

פתרונות קיימים דוד , אך הפוליטיקאים שלנו נמנעים מלהוציא אותם לפועל כי הם חוששים מדעת קהל עולמית או שהם סתם פחדנים.

פורסם

קודם אני לא דוד שלך, ודבר שני, פוליטיקה לא מעניינת אותי, זה לא התפקיד שלי.

התפקיד שלי הוא לתרום כמה שאפשר 3 שנים ואז לעשות מה שבא לי.

סמרטוטים בכיינים כמוך עולים לי על העצבים, אין לנו את הפריבלגיה הזו לחשוב קודם על עצמנו.

פורסם

קודם אני לא דוד שלך' date=' ודבר שני, פוליטיקה לא מעניינת אותי, זה לא התפקיד שלי.

התפקיד שלי הוא לתרום כמה שאפשר 3 שנים ואז לעשות מה שבא לי.

סמרטוטים בכיינים כמוך עולים לי על העצבים, אין לנו את הפריבלגיה הזו לחשוב קודם על עצמנו.

[/quote']

הומור לא מבין אתה אדוני העילג... גם אני לא קרוב משפחה שלך אוגה בוגה!!!

תרגום לשאר המשפטים המפגרים שלך: "אין לי מושג בפוליטיקה, זה לנמושות, התפקיד שלי הוא להיות בשר תותך גאה במשך 3 שנים ואז להתנער מזה ולומר עשיתי את שלי תתפוצצו."

גיבורנו החיים חשובים, גם שלך וגם של האחרים כמובן, אך צריך לדעת איך לנתב את כל העניין.

פורסם

בוגדת עלובה.

לידיעתך, הזכות לחיות בארץ נתונה לכל יהודי. במגילת העצמאות לא נאמר שום דבר על צבא. מעניין מי הוסיף את החלק הזה - הפטריוטים האמיתיים של הארץ? כאלה שצועקים על גל ההשתמטות הגואה והצפונים המפונקים?

השירות לא צריך להעשות מתוך פחד מה יחשבו עליך, הוא צריך להעשות מהרגשת הצורך לכך. ואם הצבא במצבו הנוכחי לא נותן להרגיש את הצורך, אז קודם שיתייעל ויתחיל להגיע להישגים, כי זה לא בדיוק מה שקורה בשנים האחרונות.

פורסם

מרגע שצה"ל הפך לכלי משחיט ציונות (ראה ערך גוש קטיף) בידי פוליטיקאים דמגוגים ביותר (ראה ערך אריק שרון) הקונצנזוס סביב צה"ל מבחינתי התפורר.

מיום שראש ממשלה שולח בימים האחרונים של המלחמה חיילים למשימת התאבדות בליטני ושלושים ושלושה בנים מקפחים שם את חייהם בשביל ספין פוליטי של "רה"מ" - עסקן ממולח. אז זה סימן שהצבא מתפורר.

follow_your_leader.gif

פורסם

מרגע שצה"ל הפך לכלי משחיט ציונות (ראה ערך גוש קטיף) בידי פוליטיקאים דמגוגים ביותר (ראה ערך אריק שרון) הקונצנזוס סביב צה"ל מבחינתי התפורר.

מיום שראש ממשלה שולח בימים האחרונים של המלחמה חיילים למשימת התאבדות בליטני ושלושים ושלושה בנים מקפחים שם את חייהם בשביל ספין פוליטי של "רה"מ" - עסקן ממולח. אז זה סימן שהצבא מתפורר.

כמה שזה עצוב אבל נאמרו כאן גם דברים נכונים אבל אין מה לעשות זואת מדינתנו ואין לנו משהו אחר במקום ולא יהיה !

זה ימשך ככה כול עוד שהמדינה לא תתפכח ומתי זה יקרה רק אלוהים יודע אולי כ שיגדעו את המטומטים מהממשלה הלא חכמה והפחדנית שלנו

פורסם

בוגדת עלובה.

מי ייתן ותתפגר. מיליטריסט אידיוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים