עבור לתוכן

איך המפרט הזה ב2700 שקל ?

Featured Replies

פורסם

Vic- לי יש 4850OC וזה כרטיס מצוין. החסרון היחיד שלו, שלצערי יש משחקים שלפעמיים לא "אוהבים" ATI וגובלין לא נשמע כמו בחור שיכול להתחיל לשחק עם דריברים והגדרות בגלל זה הלכתי על 9800.

לגבי "ההצעה" הפושעת...

1. SKY PC יותר זולים... ללא ספק עדיף לקנות משם, גם יש להם שם יותר טוב בשוק

2. לחסוך 10 שקל וללכת על דיסק קשיח 16MB במקום 32MB --> זה פשע :P

3. זה לא אשמתי שהוא רוצה מארז "יפה" בשביל זה משלמים עוד 200 ש"ח...

בכל מקרה goblin אם התקציב שלך הוא 2200 תוותר על המארז ה"יפה" ותלך על ההצעה של VIC, הוא בנה אחלה מחשב- המלצה שלי-רק תשדרג את הדיסק ל 32MB ותחליף את המאוורר למעבד זה עוד כמה עשרות שקלים לשנהם ביחד. הירידה בכרטיס שהוא מציע גם חוסכת בכסף על הכרטיס עצמו וגם מאפשרת לשנות את הספק לאחד חלש יותר (שיחזק יפה מאוד את המערכת) ושוב.. זול יותר

זה מחשב שירץ משחקים פחות טוב אבל הוא יתמודד לא רע עם C&C3

goblin לגבי המארז:

הוא מארז טוב שעולה "רק" 130 ש"ח . (יש לינק אחר- הלינק שאתה נתת מגיע עם ספק כח 400W אני ממליץ כמו VIC על 450W בשביל מערכת כזאת). בכל מקרה הוא בערך עולה כמו המארז שבמפרט של VIC ככה שתוכל ל"חסוך" ולקבל מארז שלטעמך

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולכם מה עדיף משני המפרטים האלה

ותודה לרוני על העזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר את זה יחד עם HD4850 שכולל יציאת HDMI וספק מעולה של HEC-450TE בעל נצילות של 84.63% ומארז שהוא לא הAPEX למרות שזה יוצר חריגה של 201 שקל כולל משלוח עד הבית

linthwy2zmwz.jpg

או שאפשר להשאר עם HD4830

mnmkmtnvzt0g.jpg

פורסם
  • מחבר

הבנתי אני יקח את המפרט של ה 2400 אני רק נרתע מה AMD לא היה לי ואני לא מכיר אותם הייתי מעונין שתגידו לי אם זה בסדר לקנות את ה AMD

פורסם

המחשב שלי AMD

אין שום בעיה איתו

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ על המפרט של ה 2400 שקל ?

ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שה 4850 מתחמם קצת לא ?

פורסם
  • מחבר

UP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים