פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מתח לא מודדים עם תוכנה !אתה לא צריך ליחס חשיבות לקריאות האלה..שכן הם לא מדויקות כלל !לגבי הציפצוף..אם זה מהתוכנה..פשוט תבטל אותו..איזה צפצופים אלו ? קצרים/ארוכים ? מתמשיכים ?יכול להיות שיש לך בעיה בטמפ'..מה המפרט שלך ?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר קודם כל עידכון קטן קיבלתי תספק היום התקנתי אותו וזה הסתדר לי תודה =]יום ראשון אני אמור לקבל 2 מאווררים של ננוקסיה FX12ואז נתחיל לעשות OC =]
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר מה הסתדר לא הבנתי ? הציפצופים ?כן אחי הסתדר קניתי ספק חדש - SEASONIC SS-350W ETואמרתי שיום אשון מגיע לי עוד 2 מאווררים של ננוקסיה FX 12ואז נתחיל לעשות OC
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מצטער אבל לא הבנתי מה הקשר ביו הספק לציפצופים ? אם התוכנה התריעה על מתח לא תקין..פשוט יכולת לבטל את זה...אבל אתה מציין שהיו ציפצופים ואז המחשב נכבה..ככה שבפסק אם זה התוכנה..לא ביצעת כלום (ניקיון אבק וכו) רק החלפת ספק ?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר מצטער אבל לא הבנתי מה הקשר ביו הספק לציפצופים ? אם התוכנה התריעה על מתח לא תקין..פשוט יכולת לבטל את זה...אבל אתה מציין שהיו ציפצופים ואז המחשב נכבה..ככה שבפסק אם זה התוכנה..לא ביצעת כלום (ניקיון אבק וכו) רק החלפת ספק ?הבעיה שהתחילו לי ממנה הציפצופים היא מלפני שבועיים שניקיתי תמארז ביסודיות וגם עם פןואז הבעיה שהייתה לי זה מהספק והחלפתי אותו וזה נפסק הייתה בעיה במתחים או שמשהו נכנס לספק אני לא יודע בידיוקחוץ מזה ש המתח 12+ זה נתן לי שם 9.89
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.