עבור לתוכן

מחפש תוכנה לזיהוי ודאי של לוח אם וזכרון

Featured Replies

פורסם

ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה

תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או

בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא

באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי.

ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?

פורסם
  • מחבר

תודה, לוח האם הנוכחי שלי זוהה, מקווה שגם החדש.

אבל אין זיהוי לתדר הזכרון, מישהו?

פורסם

SiSoft Sandra

אם אין לך את זה אז 66299582 :)

פורסם

דרעק לא נורמלי

פורסם

SiSoft Sandra

הוא הסביר שיש לו בעיה עם התוכנה אז למה אתה מציע לו להוריד אותה?

פורסם
  • מחבר

SiSoft Sandra

היי מורידין, האתה הוא הפיגורה הידועה מן הפורום ההוא או שמא מישהו מתיימר להיות אתה? :-)

בעניין סנדרה, הבעיה היחידה שיש לי כרגע שנפתרה כנראה ע"י התוכנית השניה, היא זיהוי לוח האם.

מה שמעניין אותי, זה ענין זיהוי הזיכרון. סנדרה יכולה לומר שיש לי בין היתר : 64MB SDRAM 3-3-3CL

אך האם תוכל לזהות PC2100 DDR266 לעומת PC1600 DDR200?

עשיתי חיפוש בתוכנית והמונחים האלה כלל לא מופיעים. האם יש דרך אחרת לזהות? אמור להופיע על הצ'יפ?

ניתן לי פה בעבר אתר שבו ניתן להכניס את מספר הצ'יפ ולקבל פרטים עליו אבל המספר שלקחתי לבדיקה

מצ'יפ אקראי שהראו לי כלל לא התאים לחיפוש. אני מקווה שלפחות עם קבלת המחשב אני אוכל לוודא שהזכרון

בו הוא מה שרציתי.

פורסם

איזה זיכרון הזמנת?

פורסם
  • מחבר

איזה זיכרון הזמנת?

גם זה לא ממש ברור. הבנתי שאם ארצה מיקרון או קינגסטון או שם אחר ידוע זה יעלה לי יותר ויצטרכו להזמין במיוחד.

מה שמופיע במפרט זה SAMSUNG/TRANSCEND אבל על הצ'יפ שהראו לי לא היו שום סימנים מזהים.

רק המספר M84E256DB168GP175. גם סיכמתי עם החנות שאם מאיזו סיבה ארצה להחליף את הזיכרון זה יהיה

אפשרי.

ומה בעניין התדר של הצ'יפ, 266/200? אף אחד לא יודע איך בודקים את זה?

פורסם
  • מחבר

דרעק לא נורמלי

יש לך 1600+? זאת המהירות שצריכה להיות : 1410 MHz?

ואיך זה שבמבחן ההשוואה למטה התקבלה תוצאה כל כך נמוכה?

זה הדרעק שהתכוונת? התוכנית דפוקה?

פורסם

לא, זה אני.. :)

סנדרה אומרת לך את הכל, פשוט את ה-כ-ל. בנתונים על הזיכרון יש פרמטר Speed, זה אמור להיות בזכרונות DDR:

PC2100 - 266MHz (2*133Mhz)

PC1600 - 200MHz (2*100MHz)

פורסם
  • מחבר

זה מה שמישהו שניסה לברר את אותו עניין של זהוי PC1600/PC2100 ראה עם אתחול המחשב שלו (בביוס?):

DRAM FREQUENCY PC1600.

האם אפשר להסיק שצריך להופיע DRAM FREQUENCY PC2100 אם מותקנים צ'יפים כאלה?

יש פה אנשים שיכולים לבדוק את הנקודה במחשביהם?

פורסם
  • מחבר

לא, זה אני.. :)

סנדרה אומרת לך את הכל, פשוט את ה-כ-ל. בנתונים על הזיכרון יש פרמטר Speed, זה אמור להיות בזכרונות DDR:

PC2100 - 266MHz (2*133Mhz)

PC1600 - 200MHz (2*100MHz)

אני מניח שאתה מתכוון ל-MEMORY BUS SPEED ב-MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK.

כרגע מופיע לי שם 1X67MHz לזכרונות ה-SDRAM בפנטיום II.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים