עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad מיועד ל - 13.9

גרסת המחשב של Driver: San Francisco נדחתה ל - 27.9, לינק - http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/11/ffs-ubisoft-delay-pcs-driver-san-francisco/#more-68986

TrackMania 2: Canyon מיועד ל - 14.9

Bodycount מיועד ל - 30.8

Dungeons & Dragons: Neverwinter מיועד ל - 4.10

Defenders of Ardania נדחה לאוקטובר.

Aliens:Colonial Marines ו - Brothers in Arms: Furious 4 מיועדים ל - Q2 2012

Transformers: Dark of the Moon שוחרר כבר, אין לו גרסת מחשב (הוא גם ככה משחק גרוע אז לא נורא).

• תגובות 1.2k
  • צפיות 425.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני תוהה איך ישתלב משחק כזה עם תרבות ה-FPS ההמונית של היום (BF\COD)

פורסם

הם גם נשארו עם אותו מנוע של CS:S ואומרים שהרבה דברים לפחות כרגע נשארו אותו דבר. VALVE מנסים להגיע למצב שהם מוציאים לפחות משחק אחד בשנה, בגלל זה הם גם מתחילים להקטין את התוכן בכל משחק. להוציא משחקים כמה שיותר מהר ואחר כך להוציא להם תוכן נוסף. בנוסף לזה הם מעבירים את כל המשחקים ה-"קטנים" למודל של F2P בשביל להביא כמה ביותר שחקנים למרות הפיגור שלהם מאחורי שאר החברות (גרפיקה).

קשה לי להאמין שמישהו יתנגד ל CS:F2P, במיוחד אם הם יעשו עבודה טובה כמו שהם עשו ב TF2. אפשרות לפתוח הכל בלי לשלם אם באמת רוצים, אפשרות לקנות כל דבר במחיר הגיוני, "פרימיום" נותנים למי שקונה דברים ולא צריך לקנות אחד בנפרד והכי חשוב הרבה עדכונים קטנים של תוספות שיוצאים כל שבוע במקום עדכון גדול כל כמה חודשים.

ל VALVE גם יש כמה יתרונות, ברוב ה ESPORT EVENTS אפשר גם היום למצוא את CS. עם CS חדש, DOTA חדש ו TF2 הם יוכלו להחזיק חלק נכבד ב-"ספורט" הזה וגם לעשות ארועים משלהם יחד עם כמה שותפים של בחברה.

פורסם

SERIOUS SAM 3:BFE, TORCHLIGHT 2, TRINE 2 ו - HARD RESET קרובים מאד לצאת לפי הדיווחים האחרונים, האם כבר יש להם תאריכי יציאה ספציפיים ?

פורסם

TRINE 2 יצא בסוף הקיץ.

TORCHLIGHT 2 יצא מאוחר יותר השנה.

SERIOUS SAM 3:BFE עוד לא אמרו שום דבר, יצא בחודשים הקרובים.

HARD RESET ב September 2011.

בקיצור כל ה 4 הולכים לצאת בלי הודעה מראש :P

פורסם

TORCHLIGHT 2 יצא ביולי 2011.

Huh??

פורסם

חחח :silly::s07:

כניראה שזה לא יצא לפני חודש...TBA 2011, אני לא מעודכן :(

פורסם

לא ראיתי תאריך מדוייק אבל בכתבה האחרונה עליו בגיימספוט כתבו שהם מכוונים לספטמבר-אוקטובר.

תאריכי יציאה שלא עודכנו עדיין:

Bodycount מיועד ל - 30.8

Dungeons & Dragons: Neverwinter מיועד ל - 4.10

Aliens:Colonial Marines ו - Brothers in Arms: Furious 4 מיועדים ל - Q2 2012

Disciples III: Resurrection מיועד לינואר 2012

עוד משחק לרשימה - Port Royale 3, נקווה שייצא מוצלח יותר מ - PIRATES OF BLACK COVE החדש שמתגלה כאכזבה בינתיים.

משחק RTS בנושא פיראטים זה רעיון מעניין מאד, המשחק הקודם בסדרה יצא ב - 2004 וזכה לציונים די טובים - http://www.metacritic.com/game/pc/port-royale-2

פורסם

E.Y.E שינה את שמו ל - E.Y.E: Divine Cybermancy, ו - Jagged Alliance 2: Reloaded שינה את שמו ל - Jagged Alliance: Back in Action (ומיועד ל - Q3 2011).

E.Y.E יצא.

ביצירת הדמות בוחרים גנים שהם מילים בעברית תנכ"ית ומתארות תכונות אדם/אלוהים.

בנתיים נראה כמו משחק דל תקציב מסקרן.

קיבל ציון גבוה יחסית.

פורסם
  • מחבר

יש לו את הUI הכי מרושע בעולם.. כאילו הוא לא רוצה שתשחק בו

פורסם

תוסיפו X-Rebirth של egosoft בנתיים q4 2011 . משחק "המשך" לX3TC (יצא לפני 3-2 שנים) אבל בעצם הם כתבו את כל המנוע מחדש (וכנראה מכאן הגיע חלק מהשם). אין הרבה אינפורמציה או אפשרות לעשות preorder אבל תהיו בטוחים שכל המעריצים מזילים ריר. יש כנראה סיכוי לדחיה אבל אני מקווה שזה לא יקרה הם כנראה היו כבר בclosed beta כשהם הכריזו כי זה נחשב להפתעה כשמכריזים עליו חצי שנה לפני היציאה.

פורסם

אני חושב שלX-UNIVERSE יש פוטנציאל ענק.

והדבר שהכי הגביל אותו היה המנוע והתכנון המיושן והריבועי שכל הסדרה נבנתה עליו.

סך הכל זה משחק שהעמיק ולקח דברים די רחוק, ולכן אני סוג של "מעריץ" של הסדרה.

אם הם יפתחו את החלל ויעיפו את הרעיון המטומטם של מטריצה ריבועית עם JUMP GATES.

וישלבו ACCELERATION GATES עם חלל תלת מימדי פתוח בו יש גם איזורים מתוכננים וגם בלגאן שנוצר רנדומלי במרחבים בין לבין.

המשחק הזה יקפוץ כמה מדרגות ויהפך לאגדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים