עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

מה ז"א במקרה והמשחק נדחה?

רק השבוע הם הודיעו שהם משנים את הAttribute של הדמויות.. נראה לך שהמשחק יצא בעוד 3 חודשים?

לי לא נראה וגם לא איכפת מהמשחק עצמו, לנוקליאו איכפת וזה בדיוק מה שהוא רוצה לדעת - אם המשחק יוצא בעוד 3 חודשים או לא.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שלא.

פורסם

בכל מקרה לא התכוונתי להזמין לפני שאני רואה את זה בעוד מקומות אבל הסתקרנתי אז שאלתי ;D

פורסם

Oddworld: Munch's Oddysee ו - Oddworld: Stranger's Wrath שוחררו לראשונה למחשב כחלק מה - The Oddboxx.

אני זוכר שבזמנו כשהשני ביניהם יצא ל - XBOX מאד רציתי לשחק בו, מעניין איך הוא יהיה על המחשב מבחינת שליטה וגרפיקה (על כל הזמן שעבר מאז יציאת הגרסה המקורית למרות השיפורים הגרפיים שהבטיחו).

Dungeons מיועד ל - 8.2.2011

The First Templar מיועד ל - 29.3.2011

THE ELDER SCROLLS V - SKYRIM מיועד ל - 11.11.2011

MASS EFFECT 3 מיועד ל - Q4 2011

עוד משחק לרשימה - D&D: Daggerdale

פורסם

UBISOFT בוחרים ללכת בדרכה של ACTIVISION ומודיעים ש Massive Entertainment (המפתחת של World in Conflict) עובדת על משחק חדש מסדרת Assassin’s Creed. אז או שניראה משחק RTS בעולם של AC או ש Massive יעשו משחק שהוא לא RTS...

פורסם

ממש לא נשמע לי טוב. ליוביסופט מונטריאל היה מגע זהב בסדרה, והרעיון של המשחק מקורי מדי בשביל שהמפתחת שלא המציאה אותו תעבוד עליו לדעתי.

אם זה יהיה משחק RTS בעולם הזה, לדעתי זה פשוט יהיה חסר טעם... בסך הכל זה העולם שלנו עם מספר שינויים, לא צריך להיכנס לעלילה של AC סתם ככה...

פורסם

^^

מה בדיוק יוסיפו? שם הכותר: TBA , תאריך יציאה: TBA ??

פורסם

לא חסר כאלה ברשימה:

Action RPG game from Volition TBA

New Game From MachineGames TBA

Unannounced Ubisoft Title TBA

פורסם

טוב , זה לא היה אמור להיות "נגדך" - האמת נראה לי קצת חסר טעם לרשום כאלה "כותרים" , שיהיה לפחות שם....

פורסם

ומה במקרה של Titan?

פורסם

אם הבנתי נכון כרגע זה רק CODE NAME, אולי עוד שנתיים הם יצירו משהו ראשוני. בכל מקרה לא רואה בעיה אם להוסיפ PROJECT TITAN BY BLIZZARD.

פורסם

Spiderman- Shatterd Dimensions שוחרר כבר למחשב וגם TWO WORLDS II (הוא רק לא יצא עדיין בארה"ב), ו - NFS:SHIFT 2 מופיע פעמיים ברשימה.

עוד משחק לרשימה - Trapped Dead, מיועד ל - 25.2.2011

Need for Speed: Shift 2 Unleashed מיועד ל - 8.3.2011

פורסם

אגב בליזזארד, אני לא יודע אם מישהו פרסם את זה פה (או כמה זה אמין)

http://www.mmogamesite.com/news/blizzard-product-slate-leaked.html

נדמה לי שמפרסמו פה איפשהו משהו דומה. גרפים קצת אחרים.

בכל מקרה חיפשתי את זה אז תודה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים