עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניס, סתרת את עצמך כשאמרת שהמפתחת של שני הקודמים לא תפתח את השלישי של מקס פיין. כי רוקסטאר פיתחה את שני הקודמים ואמרת שהיא תפתח גם את השלישי. הבנת?

פורסם

רוקסטאר רק הפיקה את המשחק השני ולא פיתחה אותו (לא זוכר אם היה לה קשר לראשון בכלל, אולי רק בגרסאות הקונסולה שלו), המפתחת של שניהם היתה REMEDY שהוציאו לאחרונה את ALAN WAKE (שאני עדיין מקווה לראות אותו במחשב מתישהו, לאור זה שהוא לא מכר מי יודע מה באקסבוקס).

מי שמפתח את MAX PAYNE 3 זה הסניף בוונקובר של רוקסטאר (שהמשחק הקודם שלהם הוא BULLY).

איך לומר את זה, זה לא הסניף הבכיר של החברה (ROCKSTAR NORTH שאחראי על סדרת GTA או סניף סן דיאגו שאחראי על RD:R וסדרת MIDNIGHT CLUB) ולכן החשש לאיכות המשחק.

פורסם

אה אוקיי, הבנתי אותך. מקווה שהשלישי יהיה בסדר יחסית לשניים הקודמים, אם כי לפי התמונות שרואים את מקס קירח לא עושות את הרושם אבל אני עדיין מקווה שישאירו את הסלו מושן ושבסך הכל זה ייצא להם כמו שצריך.

פורסם

אתר טיזר למשחק חדש של ACTIVISION, יש לי הרגשה שב VGA אנחנו נזכה ליראות הפשך ל PROTOTYPE/משחק חדש מאותה מפתחת

http://www.murderyourmaker.com/

פורסם

Test Drive Unlimited 2 נדחה ל - 8.2.2011

פורסם

לאאאאאאאאאאאאא :-[

חשבתי שזה יצא השנה...

פורסם

NAIL'D ו - DEATHSPANK:THONGS OF VIRTUE שוחררו, SPELLFORCE 2:FAITH IN DESTINY נדחה (בפעם המי יודע כמה) ל - Q1 2011.

Darkspore נדחה ל - 29.3.2011

BRINK מיועד ל - 12.4.2011

Hunted: The Demon's Forge ניועד ל - 10.5.2011

פורסם

Crystal Dynamics עובדים על tomb raider חדש, העיצוב של הדמות שונה מאוד, לפי מה שהם אומרים הם חוזרים להתחלה ו LARA CROFT תיהיה צעירה ולא מנוסה. נשמע כאילו הם הולכים להוציא חלק מהסמלים של הסדרה (הדמות מאוד לא דומה וחוסר ניסיון אומר פחות אקרובטיקה).

http://tombraider.com

פורסם

עוד משחקים לרשימה:

Ghostbusters 2: Sanctum of Slime

PROTOTYPE 2

התאריך של THE DARK EYE:DEMONICON לא נכון, הייתי שם אותו ב - TBA כרגע.

פורסם

כניראה שיש בפיתוח משחק נוסף מסדרת James Bond, ניראה שהבעיות של MGM הסתדרו במקצת מה שאומר שיכול להיות שיהיה סרט נוסף (וכמובן משחק tie-in). בכל מקרה ACTIVISION רוצים להחזיר את ההוצאות מהקניה של הזכויות ויוציאו משחקים גם בלי קשר לסרטים. הפעם כניראה ש RAVEN תיהיה המפתחת, ציפיות נמוכות מאוד אם מתחשבים בזה שהסטודיו לא במצב טוב וגם מדובר במשחק התגנבות, לא משהו ש RAVEN עשו הרבה בעבר (היה אלמנט של התגנבות ב SOF2 אבל ממש בקטנה).

ל RAVEN יש רק צוות פיתוח אחד מה שאומר שהם לא עובדים על משחק MARVEL נוסף למרות שהיו דיבורים על המשך ל Wolverine (סרט נוסף שמבוסס על הדמות אמור לצאת ב 2012 מה שלא משאיר הרבה זמן לפיתוח המשחק).

פורסם

עוד משחקים לרשימה:

Ghostbusters 2: Sanctum of Slime

PROTOTYPE 2

התאריך של THE DARK EYE:DEMONICON לא נכון, הייתי שם אותו ב - TBA כרגע.

מצחיק שהם מוציאים 2 למכסחי השדים, הראשון היה נחמד אבל מלא בבאגים שעד עכשיו לא ראיתי שתיקנו, העיקר הכסף.

פורסם

זה לא משחק המשך. המשחק החדש יהיה משחק DLC עם גרפיקה בסגנון של ה LARA CROFT החדש ובלי ה CAST מהסדרה. ניסיון ללכת בכיוון אחר, משחק VALUE איכותי ולא משחק צולע במחיר מלא. חוץ מזה שלפני כשבוע יצא PATCH ל Ghostbusters שסידר את רוב הבעיות (באיחור של שנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים